Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kenan Sofuoğlu Yeni yılı Van'da karşıladı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
     
    Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Bekir Yunus Uçar, Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu ve Türkiye Ralli Şampiyonu Burcu Çetinkaya, yeni yılı depremzedelerle birlikte kutladı.

    TMF'nin, depremin ardından vatandaşların acılarını bir nebze unutturmak için iki ayrı çadır kentte kurduğu etkinlik çadırlarında yeni yıl programı düzenlendi. Depremzede çocukların gönüllerince eğlendiği ve Van Valiliği'nin koordinesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün TMF çadırında düzenlediği geceye, Van Valisi Münir Karaloğlu, TMF Başkanı Uçar, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Türkiye Ralli Şampiyonu Burcu Çetinkaya, Kolpaçino Bomba filminin başarılı oyuncusu Ebubekir Öztürk, federasyon yetkilileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

    Vali Karaloğlu vatandaşlarla halay çekti ve çocukların sevincine ortak oldu. Etkinliklerde yapılan çekilişte 2 şanslı talihliye hediyelerini veren Karaloğlu, 2011 yılının son çeyreğinde acılar yaşayarak üzüldüklerini, ancak dimdik ayakta olduklarını söyledi.

    Et Balık Kurumu Çadır Kentindeki etkinliklerde depremzedelerle tek tek ilgilenen TMF Başkanı Uçar, her zaman Van halkının yanında olacaklarını belirtti. Depremden sonra birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacın olduğunu ifade eden Uçar, "Millet olarak hep bir arada olmamız gereken günler vardır. Gün birlik olma günüdür. Depremden sonra ülkemizin her yerinden vatandaşın bir araya gelmesinin ne kadar önemli olduğunu bugün burada gördük. Burada bulunan herkese teşekkür ederken, en büyük teşekkürü eğlence mekanlarındaki partiler yerine Van'a gelerek bizimle beraber olan sporcu kardeşlerime ediyorum. Bugün bizimle beraber olan Türkiye şampiyonu rallici Burcu Çetinkaya, dünya motosiklet şampiyonu Kenan Sofuoğlu ve sanatçı kardeşimiz Ebubekir Öztürk'e yürekten teşekkür ederim" diye konuştu.

    Deprem sonrası vatandaşların yaralarının, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde sarılacağını dile getiren Başkan Uçar, Van Valiliği ile Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne gösterdikleri yakın ilgi nedeniyle ayrıca teşekkür etti.

    SOFUOĞLU: HER ŞEY DAHA GÜZEL OLACAK

    Depremzede çocuklara seslenen milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, 1999 Marmara depreminde Sakarya'da ailesiyle birlikte mucizevi bir şekilde kurtulduğunu belirterek, "Apartmanımız yıkıldı. Ailenin 6 ferdi kurtulabildik. Binada kalan diğer insanlar vefat etti. O depremden sonra büyük bir bereket vardı. Her şey daha güzel oldu. Van için de her şey çok daha güzel olacak. Herkese iyi yıllar diliyorum" dedi.

    Geceye katılan rallici Burcu Çetinkaya ise, yılbaşı gecesinde depremzedelerle birlikte olmayı bir fırsat olarak gördüğünü ifade ederek, "Sizler çok zor zamanlar yaşadınız. Bugün burada sizlerle birlikte olmak başka yerde olmaktan çok daha iyidir" şeklinde konuştu.

    Sanatçı Ebubekir Öztürk de, "Burada sizinle olduğum için çok heyecanlıyım. Van'daki insanların yüzlerinin gülmesini istiyorum. Benim işim güldürmek, eğer sizleri de biraz güldürebilirsem çok mutlu olurum. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın" dedi.

    TMF'nin Et Balık Kurumu çadır kentinde bulunan eğitim çadırında düzenlenen yılbaşı etkinlikleri kapsamında yerel sanatçıların söylediği şarkılarla halaylar çekilirken, depremzede çocuklar için Hacivat-Karagöz, palyaço, stand-up ve sihirbaz gösterileri de yapıldı. Yeni yılın ilk saatlerine kadar devam eden farklı etkinliklere ilgi gösteren çocuklar gecede gönüllerince eğlendi. Çadır kentler arası futbol turnuvasında dereceye giren takımların kupalarıyla hediye çekilişlerini TMF Başkanı Uçar, milli motosikletçi Sofuoğlu ve Türkiye Ralli Şampiyonu Çetinkaya yaptı.

    TMF'nin etkinlik çadırında, eğitmenler Vehbi Ulusan ve Özgür Çiçek, gün boyu çocuklara motosiklet eğitimi verdi.

    75. Yıl Çadır Kenti'nde bulunan TMF'nin ikinci etkinlik çadırında da gün boyu çocuklara ve kadınlara yönelik faaliyetler düzenlendi. Etkinlik çadırını ziyaret ederek buradaki programa katılan Uçar, Sofuoğlu ve Çetinkaya ile Ebubekir Öztürk büyük ilgi gördü.

    Kaynak: Ntvspor


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Mart 2011
    Şehir
    şişli
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    on numara insanlar Allah razı olsun onlardan ve ekibinden....
    Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....

  3. #3
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    24 Haziran 2011
    Gölcük depreminde çadır kentte kalırken böyle sosyal faaliyetler olurdu ara ara.. Pek bi mutlu olurdu insanlar,o bez çadırın altında yara sarma mücadelesinde...

    Allah,Sofuoğlu gibilerini zirvelerden indirmesin..


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler