Motorsporlarında ülkemizi uluslararası platformda tek başına temsil etmeyi başaran Kenan Sofuoğlu, İstanbul Park’a gelerek yarışcılara moral aşıladı. Sevenlerinin büyük ilgi gösterdiği Kenan Sofuoğlu’nun morali daha da yükselirken, tribünlere asılan “Geçmiş olsun şampiyon” pankartı gözlerden kaçmadı.

Sofuoğlu Türkiye’de yarışlara ilginin arttığını görmenin kendisini mutlu ettiğini belirterek, “Gerçekten İstanbul Park pistindeki bu organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda motorsporları için daha güzel günler bekliyor. Şu anda kendimi çok iyi hissediyorum. Bir an evvel iyileşip, pistlerdeki yerimi almak istiyorum” dedi. Bu arada şampiyon sporcumuz Kenan Sofuoğlu Ankara’ya giderek, yeni bakanı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulunacağını ve motorsporları hakkında bir görüşme yapacağını sözlerine ekledi.

YARIŞLARA İLGİ BÜYÜKTÜ

Formula 1 takviminden çıkarılan İstanbul Park pistinde gerçekleştirilen yarışlara motor severler büyük ilgi gösterdi. Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen Türkiye pist ve Süpermoto şampiyonasını yaklaşık 3 bin kişi izledi. Türkiye Motosiklet Federasyonu yarışları izlemeye gelen her motorsevere şapka ve tişört dağıttı.

Kaynak: Motospor.org