Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

8.Avrupa Motosiklet Turnuvası sevdalıları Kartal’dan geçti

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Haziran 2006
    Şehir
    Rize
    Motosikleti
    F 650 GS
     
    8.Avrupa Motosiklet turnuvası Kartal’dan geçti..8 Avrupa Motosiklet Turuna katılan 60 motosiklet sevdalısı yaklaşık 3 bin km yol kat ederek Kartal’a geldiler. İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında Eurobiker tarafından organizasyonu gerçekleştirilen 8. Avrupa Motosiklet turuna katılan 60 motosiklet Grubunu, Yakacık Hatice Abbas Çocuk Yuvasına 4 bin Euro bağış yaptı.



    Hatıra fotoğrafı çektirdiler

    15 Mayıs’ta Lüksemburg’dan hareket ettikleri belirtilen ve Dortmund, San Marino, Ancona, Patras, Atina, KOS, Bodrum, İzmir, Çanakkale, İstanbul Selanik güzergâhını izleyerek Yakacık’a gelen ekibi burada İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Altıntaş, Kartal Belediyesi Başkan Vekili Ergun Öztaner, Başkan Yardımcısı Figen Mavi, Kültür Müdürü Ayhan Taş, Bilgi-İşlem Müdürü Enif Yavuz, Yakacık Abbas Halim Çocuk Yuvası Müdürü Şule Güngör, Abbas Halim Çacuk Yuvası Koruma Derneği Başkanı Metin Gürsoy ve Dernek üyeleri karşıladı. Ekip şefi Michael Turk’un eşliğinde 15 Mayıs’ta Lüksemburg’dan hareket eden ekibi İstanbul EMOK Motosiklet Kulübü üyeleri eşlik etti. Avrupalı ünlü Motosikletçilere Yakacıklılar ev sahipliği yaptı. Son model Motosikletleri meraklı gözlerle izleyen vatandaşlar bu arada konuk ekip mensupları ile birlikte hatıra fotoğrafları çektirdiler. Kültür Müdürü Ayhan Taş’ın mükemmel bir organizasyonu la gerçekleştirdiği gösteri sonrasında konuk ekibe akşam yemeği ikramında bulunulduğu bildirildi.

    Bağış çekini teslim ettiler

    Yakacık Yaşam Kalitesi Yükseltme Merkezi ünündeki geniş alanda düzenlenen tören de İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Altıntaş ve Kartal Belediyesi Başkan Vekili Ergun Öztaner, konuk motosikletçilere “Hoş geldiniz” konuşması yaptılar. Daha sonra 4 bin Euro’luk sembolik bağış çeki ekip başı Michael Turk, Çocuk Yuvası ilgililerine teslim etti.




    Bu arada Kartal Belediyesi Başkan Vekili Ergun Öztaner, anlamlı katkılarından dolayı ekip şefi Michael Turk’a Kartal’ın simgesi olan “Gümüş Kartal “ heykelini hediye etti. Daha sonra aralarında dört Avrupa ülkesine mensup motosikletçilerin bulunduğu ekip Kartal sahilinde gerçekleştirmiş oldukları ilginç gösteri ilgi ve heyecanla izlendi.

    Fethi SATICI
    Kartal Gazetesi


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    10 Nisan 2008
    Şehir
    Adana
    Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    en büyük hayalim,ilerde belki olur paylaşım için teşekkürler

  3. #3
    Aragorn78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Nisan 2009
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Cok guzel. Race makina ile olmaz di mi? :(
    HONDA Hayat ONDA

  4. #4
    Yusuf Ziya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Kasım 2009
    Şehir
    Adana / Seyhan
    Motosikleti
    Piyade
    Alıntı Endurocu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en büyük hayalim,ilerde belki olur paylaşım için teşekkürler
    Cengiz abim,
    Kısmet olursa hayalini beraber gerçekleştiririz.
    İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)