Gazetecilerin sorularına "Şimdi saati değil" şeklinde yanıt veren Bayülgen'in kullandığı kask dikkat çekti. Çarpışma testinden 5 yıldızla geçen kurşun geçirmez yelek yapımında kullanılan "aramid" içeren kaskın değeri 2 bin lira.
Gazetecilerin sorularına "Şimdi saati değil" şeklinde yanıt veren Bayülgen'in kullandığı kask dikkat çekti. Çarpışma testinden 5 yıldızla geçen kurşun geçirmez yelek yapımında kullanılan "aramid" içeren kaskın değeri 2 bin lira.
şimdi kurşun geçirmez yelen yapımında kullanılan deyince kask da kurşun geçirmez mi oluyor? o malzemenin kurşun geçirmemezlik özelliğini sağlayan şeyin o kaskta olup olmadığı açık değil. o kaskın kurşun geçirip geçirmediği de açık değil. aman neyse hayırlı olsun .d
Madem biliyorsun malum yerinin huyunu, neden içiyorsun turşunun suyunu
haberin vurgusu haberi nerelere götürüo sharp kasklarında kullanılan bi malzeme sadece. okan bayülgen özellikle kurşunlardan kaçıomuş gibi bi hava vermişler
40 binlik motora 100 liralık kask ile binenlerin aksine adam akıllı kask almış ama sağolsun magazin malzemesi yapmışlar onu da.Bir de goldwinge parmak arası terlikle binen idoller var onlar da örnek oluyorlar insanlarımıza ya neyse...
Think Green!
Acun salağıda kasksız gezsin işte
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
helal olsun valla acun azcık izlesin bu adamı
Adam motosikletine binerken alacağı önlemleri en iyi şekilde alıyorsa,takdir etmek gerek.
Medyatik isimler bunlar,belki örnek alan falan olur belli mi olur
parasıda iyidir o kaskın ha, adamda para var huzur var
denemek lazım geçirip geçirmedigini :D
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
Bu haberi yazan ve onaylayan editorun beyninden suphe ederim ben. Birde basin mensubu olacaklar halki bilgilendirmek yerine yanlis bilgi ile dolduruyorlar. Aramid dediginiz malzeme , motorsiklet lasitiginin icindede var, yelken halatinin da. Bunun orani ve uygulama sekli ile alakali bir sey. Zaten Balistik aramid ile genel kullanim aramidi ayni degil.
Ona bakarsaniz porselen de kursun gecirmiyor, ipekte. Yarin baska bir unlu ipek fular takinca yada porselen takimdan cay icince , kursun gecirmez porselen takimmi kullandi mi diyecekler.
Cokmu zor Okan bayulgen kaski ile motorculara ornek oluyor diye yazmak. Hep salak sacma haber pesindeler. Aldiklari parayi hak etmeyen bir basin var Turkiyede malesef.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Katılıyorum zeda. Haber komik. Ama haberin buraya alınmış olmasını garip buldum ve yakıştıramıyorum. Haber yapmakla tık almak arasındaki denge iyi kurulmalı sevgili modlar
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Ben de istiyorum
Bilseydi Mecnun Honda sevgisini, sever miydi hiç Leyla zillisini...
Mod ne yapsın , karsinda beyinsiz bir basin 40 yilda bir motosiklet haberi yapiyorlar zaten oda kokusmus. Hic yoktan iyidir demek zorunda kaliyor. Su basinin iki duzgun haber yapmasi suc sanki. Ama beni daha uzen talebe gore arz olmasi. Bu halk neden boyle sacma haberlere itimat gosteriyor ise artik...
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Simdi merak edip denedim.
Hakikaten kursun gecirmiyor.
Gerci babannemin basortusu de kursun gecirmiyor.
Kursun dokerlerken gormustum,butun kursun ortunun ustunde kaldi.
tebrik ederim en iyisini yapmış kafasına verdiği değer ortada çok güzel örnek olmuş param olsa bende düşünmeden alırdım
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
neden kurşunla alakalı bir haber yapmışlar ve kaskla kurşun geçirmez olmasının bir bağlantısı mı var
kurşun geçirmez ise demekki okan bayülgen kurşunu kafadan yerse birşey olmayacak demektir yada başka bir deyişle ,200 km hızla kafasını asfalta sürttüğünde kaskın aşınmaması yıpranmaması bunuda anlatmanın yüzbin çeşit yolu var canım neden kuşun geçirmez yelek değilde kask ?
mesela benim kaskında rüzgar geçirmiyor buyrun burdan yakın
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
zenginin parası züğürdün .......................
Tok olan alemi tok sanır. Aç olan alemde ekmek yok sanır.
Lâ Edrî
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)