Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motorum çalındı! Kawasaki Z750

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    Felsefeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ekim 2012
    Alıntı seigen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun hocam. Zincir ve kilit kaliteli, markalı birşey miydi? Nasıl açmışlar? Yazarsanız biz de hangi markaya güvenmememiz gerektiğini öğrenmiş oluruz.

    Umarım kısa zamanda bulunur.


    Aynı şekilde ailesinin baskısıyla motorunu satıp, aldığı arabayla kazada ölen de var, o da haber oldu. Ne diyelim şimdi?

    Böyle absürt yorumlar yapmamakta fayda var.
    Benim yaptığım yorumun "absürt" olup olmadığını değerlendirecek olan sen değilsin ben sadece yorum yapanın mantığını açıkladım kendim böyle düşünüyorum demedim,yorum yaparken az düşünün.Fotoğrafın altına yorum yazan adama sövünce,dostum o da böyle düşünüyor dalga geçtiği flan yok demek istedim,illa sinirleneceksiniz,düzgün yorumlar yapın yapıcı olun,sonra gelin yorum yapın güzelce okuduktan sonra.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:34 ----------

    Alıntı dreamkiller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peki ben kendimi Allaha havale ediyorum o zaman
    Dostum havale et demedim,sadece adam öyle düşünüyor,yani boşu boşuna adama sövme adam dalga geçmiyor dedim,bunu anlamak bu kadar mı zor?Ben bu siteye Ateist düşünceler doğrultusunda yazılar yazmış kişiyim,kendinizi bırakın diyecek son kişiyim.Ama anlamamakta illa diretiyorsunuz,sadece empati yapıp adamın düşünce yapısını anla sonra "ağır ifadeler kullanarak söv" dedim.Malum ki beni bile okumadan yorum yaptığınıza göre o adamı anlamanızı beklemek,öyle bir yorumu niye yazdığını anlamanızı beklemek abesle iştigal olur.Hadi iyi günler.
    En bağışlanamaz yanın bu işte;gücün var ve hükmetmek istemiyorsun!(Friedrich Nietzsche)


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    01 Nisan 2012
    Facebook'ta o yorumu yazan kadını elbette ki anladık, açıklamana gerek yoktu. Hele hele savunmana hiç gerek yoktu. Motosiklet hakkında en yaygın, en basit düşünceyi dile getirmiş, anlaşılmayacak bir durum yok. Böyle kaderci, kısmetçi, hayırcı düşüncelerin tümü bence saçmalıktan ibaret, sadece senin yorumun için yazmadım yani alınma.

    Motosiklet kullanan insan bari farklı düşünebilsin, fizik kurallarına uygun sürün şu aleti, dikkatsizlik etmeyin, eğitim alın diye imzamı bile değiştirdim ama olmuyor. Forumdaki motor kullanan bile "çalınmasa kolu bacağı kopacaktı, şimdi ötelendi, bilinmez" diyor...
    Shrieker bunu beğendi.

  3. #23

    Üyelik
    01 Eylül 2008
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Kawa ZX636
    Arkadaşlar tartışmayalım bu konuyu , birbirinizi kırmayın gerek yok.Bu arada bende paylaşıyorum facebookta inşallah bulunur.Konu başlığını görür görmez küfürle girdim afedersiniz.Allah belalarını versin.

  4. #24
    muratalagoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Haziran 2009
    Motosikleti
    CBR 600 RR
    çok geçmiş olsun motoru izmirden mi satın almıştınız?


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)