Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[İzmir - MT]

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #16581
    isamilx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2013
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    GSR 600- Kanuni GT170
    Bende gelmek isterim fakat vardiyalı çalışmak çok zor her hafta değişiyor. Gecem gündüzüm karışıyor etkinliklerden sürekli mahrum kalıyorum. Tarihi saati belli olursa gelip gelemeyeceğime bakarım olmazsa izin alacağım yada vardiya değişeceğim. Sms atamıyorum bu yüzden :S
    Aşk acısı da neymiş... Sen hiç motoru yatırdın mı???
    Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş.... Hz. Mevlana


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #16582
    İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Eylül 2010
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    Ana konu üzerinden güncel bildirimler ve açıklamaları yaptım arkadaşlar .

    Kişi sayısı 250 civarı 2ye katladık. Mail attık gerekli yerlere bize dönüş yapmalarını beklıyoruz.

    Belkide hiç dönüş yapmazlar bilemıyoruz fakat bize verilen bilgi 80 sayısına ulaşırsanız turing dikkate alacaktır ve ilerleyen zamanlarda izmirdeki egitim organisazyonu için harekete geçiçektir denmişti.

    Turing'deki yetkililerle konuşmamız esnasında şubat ayındaki tüm tarihlerin dolu oldugu olursa bile mart nisan gibi mümkün olması ayrıca asıl kayıtın onların bana gönderecegi bir form ile gerçekleşmesiyle olacak.

    Biz hepimiz izmirdeki potansiyeli göstererek gereken adımları attık gerisi onlarda artık.

    Rahmi hoca çok olumlu bakıyor fakat yinede turıng'te son söz. Turıng yönetimiyle rahmi beyin bagımsız olduguda söylendi.
    kemboo bunu beğendi.

  3. #16583

    Üyelik
    09 Şubat 2015
    Smyrna Riders grubu adına......
    Öncelikle tüm İzmir MT grubuna ve iki teker sevdalısı arkadaşlara selamlar.
    İzmir Pulsar gurubu olarak tanıdınız bizi, fakat daha sonradan grubumuza başka marka model arkadaşların katılması ve marka model reklamını etkinliklerde kullanmamak adına bir oylama sonucunda Smyrna Riders adı altında yeni bir grup oluşturduk ve bu ad altında etkinliklerimizi yapmaya başladık.
    Bu yazıyı yazmaktaki amacım Karga cafede yaşandığı iddia edilen olaylar.Olayları whatsapp grubunuzda bulunan bir arkadaşımız sayesinde öğrendik ve bu uzun açıklamayı yapma ihtiyacı hissettik.
    Öncelikle grubumuzdan cemal mukiyen arkadaşımız sorumlu değildir. Oda herkes gibi grubumuzun üyelerinden birisidir. Grubumuzda herhangi bir hiyeraşi sistemi bulunmamaktadır. Eğer iletişime geçmek isterseniz aşağıda facebook linkini vereceğim gruptan irtibatı benimle Kansu Özertürk' le veya Önder Yazıcı ile kurabilirsiniz.
    İlk toplantımızdan sonra Cemalin tavsiyesi üzerine bizde karga cafede buluşmaya başladık. Farklı zamanlarda sizlerle de tanışma sohbet etme imkanımız oldu, etkinliklerinize katılan veya sizin grubunuzdan bizim etkinliklerimize katılan arkadaşlarımızda mevcut. Hatta bazı etkinlik bildirimlerimizde benzerlik bulunması üzerine Karga cafe toplantılarını başta sizin orada yaptığınızı kendi etkinliklerimizde defalarca belirttim.
    karga cafede her toplantımız sonunda Garsonlardan murata özellikle ve ısrarla hesapta açık var mı diye defalarca sormuş olmamıza rağmen yaptığımız onca toplantıda hiç bir zaman açık çıkmadı hatta birçok toplantımızda fazla verildi adisyon tutulduğu zamanlarda ikinci toplantımızda 80 tl lik adisyona 96 lira ödendiği zamanı çok net hatırlıyorum.
    Bu tip bir karışıklığı önlemek adına grubumuzdan birileri mutlaka açık kaldı mı diye hesap sonunda sorar varsa ( ki bu zamana kadar hep fazlası çıktı) ödemesini yapardı Murata isteyen arkadaş durumu sorabilir.....
    Öğrendik ki son toplantımızda hesapta bir açık çıkmış. Bizi üzen bu çıkan açığın telefon numaramın muratta olmasına rağmen bize değil grubunuzdan birisine iletilmiş olması.
    Konuyu daha sonra muratla görüştüm ve 65 tl gibi küçük sayılamayacak bir açığın olduğunu öğrendik. Burda durumla örtüşmeyen bir kaç olay var.
    1. Sürekli hesabı eksik ödediğimizden bahsedilmiş. Biz aksine nerdeyse her toplantıda adisyon ne çıkıyosa 3-5 fazlasını verdik. Hatta bu yüzden grubumuza adisyon açılmamaya başlandı.Muratta her defasında " fazla veriyosunuz abi" dedi.
    2. Velhasıl bir eksik oldu biz hesabı ödedikten sonra orada 10-15 dakika sürüş için bilgilendirme ve giyinme arası verdik madem bu kadar büyük açık vardı neden o ara gelip bize haber verilmedi.
    3. Hesabı gittik bugün kapattık adisyon detayı istedik adisyon tutulmadığı söylendi. Adisyon tutulmadan 65 tl lik açık olduğu nasıl hesaplandı.
    4. İçilen nargilelerin parasının eksik verildiği söylendi içilen toplam nargile sayısı 2.... içen iki kişide kamera kayıtları tutuluyor baksınlar verilmediyse 100 katını ödemeye hemen razıyız.
    5. Diğer bir konu ise toplantıda içki içtiğimiz hakkında...Olayın anlatılış şekline bakılırsa orada dansöz oynatıp göbeğinde zeytin yuvarladık sanılabilir...... Ancak Olay şundan ibaret; gruptan evinde şarap yapan biri, toplantıya bir şişe (evet sadece 1 ki toplantıya katılan sayısı 33 ) kendi el yapımı şarap getirdi. Bizde çay bardaklarıyla tadına baktık.... Ki toplandığımız ve tadımı yaptığımız yer arka taraf. Herhangi bir müşteri görmedi veya içilen şaraptan sonra herhangi bir taşkınlık çıkarılmadı.
    6. Biz herşeye rağmen bu art niyetli tavırları soğukkanlılıkla karşıladık grubumuza kimse laf edemesin diye tek söz söylemeden gittik hesabı kapattık ancak madem bardak taştı burda karga cafenin yaptıkları hakkındada konuşmak gerekir.
    7. Durmadan ısrarla söylememize rağmen sürekli bayat ve soğuk çay içtik özellikle son toplantıda resmen çay tortuları bize itelendi ses çıkarmadık....
    8. Karga cafede eğer bir kuruş hesabımız kaldıysa ve ödenmediği ispat edilirse bahsedilen miktarı gün içersinde ödeyeceğimizi grubum adına garanti ederim. Ancak komplo kurarak enteresan, birbiriyle çelişmeyen açıklamalar yaparak bizi sülük gibi göstermeye çalışan karga cafe sahibide bizden haksız bir kuruş fazla para edinmişse bizde bu paranın hakkını helal etmiyoruz....
    Biz diğer köklü motor gruplarına bakılırsa daha küçük cc li motorlara sahip insanlarız ancak aramızda öğretmeninden askeri personeline müdüründen mühendisine işçisinden emeklisine her türlü insan bulunmaktadır ve bu tip şeyleri haysiyetine yedirebilecek insanlar değiliz.
    Hatta yorumda linkini vereceğim grubumuzun kurallarına bakarak ve dilediğiniz zamanda grubumuza katılarak bizleri tanıyabilirsiniz. Hatta sadık ile konuşmamız sonucunda en kısa zamanda birlikte bir tanışma toplanıtısı yapma kararı aldık.
    Amacım grubumuza atfedilen olayı açıklamak ve üzüldüğümüz noktaları dile getirmektir.
    İki teker sevdalısı bütün arkadaşlarıma kazasız belasız sürüşler diliyorum....
    Smyrna Riders grubu adına Hasan KAYA

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------

    https://www.facebook.com/groups/smyrnariders/

  4. #16584
    utk_trn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mayıs 2014
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    MT 07
    3 kuruşluk muhabbeti amma buyuttunuz.. Billboardlarada yazdırın, tanıdık reklamcı var totemde yaptıralım size..

  5. #16585
    Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2014
    Şehir
    İzmir
    Merhabalar 4 gün önce A2+B ehliyeti için kursa yazıldım araba için 10 saat direksiyon dersim olacak fakat motosiklet için sınavdan 1 gün önce 1 saat göstereceklermiş o kadar.Gittiğim her kurs aynı şeyi söyledi malesef.Önceden 8-9 duba geçince ehliyet alınabiliyordu ancak şimdi trafikte sürüşte var ve bırakıyolar bana ehliyet alacak kadar motosiklet öğretebilecek var mı tanıdığım kimsede yok aklıma burası geldi.Çiğlide oturuyorum.Uzun olduysa kusura bakmayın

  6. #16586
    kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Nisan 2012
    Şehir
    İzmir/Bornova-Muğla/Dalaman
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    200 300 tl civarı bir fiyata uzun bir eğitimle kapalı alanda bu işi öğreten bir adam vardı izmirde. motosikleteğitimi mi motor eğitimi mi öyle bişeydi internet sitesi. onun dışında herhangi birinin öğretmek için motorunu vereceğini sanmıyorum malesef
    Onurhan D bunu beğendi.

  7. #16587
    abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ağustos 2013
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Alıntı kemboo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    200 300 tl civarı bir fiyata uzun bir eğitimle kapalı alanda bu işi öğreten bir adam vardı izmirde. motosikleteğitimi mi motor eğitimi mi öyle bişeydi internet sitesi. onun dışında herhangi birinin öğretmek için motorunu vereceğini sanmıyorum malesef
    bizim eski motorlar olaydı yardımcı olurduk arkadaşa
    kemboo ve Onurhan D bunu beğendiler.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

  8. #16588
    KYorulmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Temmuz 2014
    Şehir
    Essen
    Motosikleti
    CBR 250r 2014(satıldı)
    Alıntı Onurhan D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar 4 gün önce A2+B ehliyeti için kursa yazıldım araba için 10 saat direksiyon dersim olacak fakat motosiklet için sınavdan 1 gün önce 1 saat göstereceklermiş o kadar.Gittiğim her kurs aynı şeyi söyledi malesef.Önceden 8-9 duba geçince ehliyet alınabiliyordu ancak şimdi trafikte sürüşte var ve bırakıyolar bana ehliyet alacak kadar motosiklet öğretebilecek var mı tanıdığım kimsede yok aklıma burası geldi.Çiğlide oturuyorum.Uzun olduysa kusura bakmayın
    Merhaba dostum. Motor ehliyetini alırken Alsancak sürücü kursundan aldım extra derslerde fazla olmayan bir ücret ile ders veriyorlar hatta Çağatay Hoca ilgileniyor bu işle ksk da kendi motosiklet aksesuarları ile ilgili mağazası var. Numarasını ve detayları sana özelden yazayım belki yardımı dokunur. Şimdiden sınavda başarılar
    Onurhan D bunu beğendi.

  9. #16589
    quickcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Şubat 2015
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Merhabalar aranıza kısa süre önce katılmıştım. İzmir'de yaşıyorum ve bütçemin el verdiği bir motosikleti almak istiyorum ancak bu model ikinci el olacak ve bu konuda da yardıma ihtiyacım var. Alırken nelerine dikkat etmeliyim? Ya da bana bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı? Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim. Kazasız sürüşler dilerim.

  10. #16590
    BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ekim 2009
    Şehir
    İzmir
    Hangi motosikletlerle ilgileniyorsunuz? Ona göre motor kısmı ve şase kısmı dışında dikkat edilmesi gereken yerler değişebilir çünkü

  11. #16591
    quickcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Şubat 2015
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Alıntı BatuhanK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hangi motosikletlerle ilgileniyorsunuz? Ona göre motor kısmı ve şase kısmı dışında dikkat edilmesi gereken yerler değişebilir çünkü
    Ben Mondial 125 MH Drift ile ilgileniyorum. İlginiz için ayrıca teşekkür ederim.

  12. #16592
    BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ekim 2009
    Şehir
    İzmir
    Drift için kazası olup olmadığını sorun, bir tur atın motosikletle. frenler düzgün çalışıyor mu, eli bırakınca düz gidiyor mu. Amortisörler sağlam mı ona bakın. Motorunda ses var mı ona bakın, egzozu tıkayıp daha net dinleyebilirsiniz. şıkırtı veya açıt çıt çıt daha kötüsü tak tak diye bir ses varsa iyi günler diyebiliriz. Onun dışındaki şeyler zaten 3-5 liraya hallolacağı için ekstra dikkatli incelemeye gerek yok.
    Motoru, yürüyeni sağlam olsun ve fiyatı da uygun olursa alın.

    Bir de kullananın tipine bakın, gözünüz kesmiyorsa alternatifleri değerlendirebilirsiniz

  13. #16593
    quickcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Şubat 2015
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Alıntı BatuhanK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Drift için kazası olup olmadığını sorun, bir tur atın motosikletle. frenler düzgün çalışıyor mu, eli bırakınca düz gidiyor mu. Amortisörler sağlam mı ona bakın. Motorunda ses var mı ona bakın, egzozu tıkayıp daha net dinleyebilirsiniz. şıkırtı veya açıt çıt çıt daha kötüsü tak tak diye bir ses varsa iyi günler diyebiliriz. Onun dışındaki şeyler zaten 3-5 liraya hallolacağı için ekstra dikkatli incelemeye gerek yok.
    Motoru, yürüyeni sağlam olsun ve fiyatı da uygun olursa alın.

    Bir de kullananın tipine bakın, gözünüz kesmiyorsa alternatifleri değerlendirebilirsiniz
    Anladım çok teşekkür ederim

  14. #16594
    İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Eylül 2010
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    1 gün 560 km Cem aracı Anıl kaya İzmir - Denizli ( Pamukkale ) Gezimiz.

    KYorulmaz, KAFKAS35, Smyrna35 ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

  15. #16595
    mkaptan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ağustos 2011
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Honda Transalp PD10
    Hafta sonu Mordoğan Karaburun Kaçamağımız
    architect, KAFKAS35, ERTOBİ ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  16. #16596
    solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ağustos 2007
    kemboo ve braingulp bunu beğendiler.

  17. #16597
    serkanksk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Kasım 2014
    Şehir
    karşıyaka - foça
    Motosikleti
    c800 intruder-honda nc750x
    21 Mart Cumartesi günü Çanakkale büyük sürüş için gidecek arkadaşlar varmdır izmirden?

  18. #16598
    İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Eylül 2010
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    İş yerinden izin alabilsem giderdim fakat alamadık malesef..

    Hayırlı yolculuklar gidecek arkadaşlar için.

  19. #16599
    abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ağustos 2013
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    kemboo bunu beğendi.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

  20. #16600

    Üyelik
    19 Ocak 2015
    Motosikleti
    Honda CBR 125R
    Merhabalar motorumu alalı bir ay oldu, bu süre zarfında pratik yaptım havalar biraz daha düzelince aranıza katılmak isterim hepinize selamlar


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler