ıyı aksamlar arkadaslar
herkese iyi aksamlar.......
heleloooyyy
Wildgoose Rider - Transalp 650
Cesur Kardeşim buraya geldiğinde sakın plan yapma hafta sonu Hava yine berbat anlamıyorum yaa ne zaman Balığa gelmek istesen kötü hava oluyor, ama istersen yinede buyur gel Liman Cafede ateş yakar sabaha kadar demleniriz Kaedeşim Oğuzda bize nargile hazırlar offf iyi keyif vallaa, Tüm Dostlara selamlar.
Eyvallah kardeşim, sağlığımız yerinde oldukça gerisi formaliteden ibaret 4,5 ay demek...zaman ne kadar hızlı akmış meğer
Allah sağ salim kavuştursun seni tüm sevdiklerine.
Tüm kardeşlerime seslenmek istiyorum bu vesile ile; kendinize ve değer verdiklerinize çok ama çok iyi bakı ve davranın çünkü giden ASLA geri gelmiyor ve kırılan kalpleri tamir etmek de o kadar kolay değil
Günaydın İzmir MT'nin değerli dostları
Günaydın İzmir MT'nin değerli dostları
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
gunaydın izmir !!!!
cesur ,oguz ve diger arkadaslar,valla hic olmadı hep beraber segelmanda toplanıp alıırız hamsi ,sardalie bi yarım ekmek yapıp taze soganı,sarımsak iyeriz,aslında bide bi guzel cacikta gider
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
ii akşamlar izmir mt sakinleri
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
iyi akşamlar tüm kardeşlerim abilerim ablalarım! ne demek kardeşim ne yaptıkki sizi çaya bekledim ama gelmediniz.heralde işiniz uzun sürdü her zaman beklerim çaya kahveye yemege
güzel olurdu ama malesef en kısa zamanda yine oradayız daha kalabalık gelecegiz.çünkü orası bizim ada üssümüz (((SEGELMAN))) orda oldugu sürece biz de adalıyız.BİZİ bu yaz çoookkk göreceksin işallah bıkmazsın
sanada selam kardeşimç.bir dahaki geziye beklerim
ne yapalım kardeşim yagmurda lazım karda havalar düzelince ordayız.çok degişik nargile stilleri ögrendim.beraber içeriz.kendine iyi bak DOSTUM
İYİ AKŞAMLAR samimm
sanada iyi akşamlar serkan kardeşş
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
NE DEMEK KARDEŞİM RAHATSIZLIKMI OLUR.altı üstü kapı önünde muhabbet edecektik
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Günaydın herkeze iyi bir hafta sonu olması dileğiyle
Günaydın;
Çok zor ya havalar çok kötü bu hafta sonu...
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=IZMIR
eee toplantı haftaya mı yani?ilk defa bi toplantıya gelelim dedik havalar ne oldu :(
gunaydın arkadaslar yarın baya sabah oylan guzel hava aksam 6dan sonra yamur,http://www.poseidon.hcmr.gr/weather_...php?area_id=gr bu link yunan uydudan gemicele verilen hava durumu ,siz karar verin...
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)