Hyosung GT 250 Naked mi düşünüyorsun ? Oooo hayırlısı olsun inşallah.
Bu arada bugün muayene işinide hallettim, korktuğum kadar çıkmadı
farları yak
uzunları aç
sağ sinyal aç
sol sinyal aç
frene bas fren lambası yansın
kornaya bas
şase numarası kontrol
bu kadar basit, ama 16:00 da aldığım randevu 17:45'te anca bitti(fren lambası yanmamak için inat edince 2. kez sıraya girmek zorunda kaldım)
16 BHN 22
(BatuHaN)
Barış kafe benim iş yerinede yakınmis yaa... Sağolsun cem amca tarif etti... Burnumuzun dibindeymis haberimiz yok...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Cem başkanın kızıştırmalarıyla eşime yüklenmem ve olası bir iç savaş çıkartma çabalarım bazılarını sevindirecek derecede fiyasko ile sonuçlanmış olup,eşim alacağı,bineceği,öğrene ceği motor ile beni her bir yerlere götüreceğinin,Cem Başkanın anahtarını alacağının,asvaltların hakkını vereceğinin,Mt nin bir numaralı rider ı olacağının vaatlerini vermiş ve kendisini bu vaatleri tutmakla mükellef kılmıştır.
Mami ordan kestirmeyse bende Siirt üzerinden geliyim Barış kafeye...Sonrada seni bırakırız...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
dün akşam bursadaydım motorumla geldim. Bursa da amma trafik polisi var, yönetim çok sıkı vala allah kolaylık versin
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
evt , her babada her kavşakta pusudalar
ama ehliyet sigorta herşey tam artık tırsmıyorum polislerden )
bu arada imzada baya tur yaptığın belli kaç km desin ve yolculuklarda motoru dinlendiriyormuusn ??
şu an 20100 de. İllaki uzun yolda dinlendiriyorum. Ama dün akşam sınırları zorladım. 2 kişi geldik zaten, dönüşte bursa merkezden yalova topçulara kadar 90-100 km hiç kesmeden seyir ettim. 1 saat 10 dakka sürdü Banamısın demedi valla . Tek bursaya gelirken bursa girişte egzozun manifolt vidaları gevşedi. Onuda beşyol girişinde etibank caddesinde ki bi motorcu bisikletçi karışımı bi yer buldum, orada vidalarını değiştirttim onun haricinde sorun olmadı
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
Bursada yazın başından beri böyle artık hiçbişi eskisi gibi değil trafik adına.herköşede yolda trafik ekibi ve hiçbirşekilde hiçbir kural ihlalineküçük büyük demeden yazıyorlar cezayı.aslında bencebölesi çokdaha güzel kurallar trafiği yoluna soktu.kasksız ehliyetsiz sürücü zor görur oldum trafikte.bizim içinde bir avantajı var 4 teker sürücüleri bizlere karşı yayalara karşı eskisi gibi sayugısızlık haksızlık yapamıyorlar.polisin herköşede olması trafik canavarlarını bastırdı.
ehliyet kursumdaki bi hocamın lafı vardı klasik bi laf :
Trafik kuralları kuraldan ziyade bir Yaşam tarzıdır
Mehmet ali (MALİ) Daelim S2 250
16 GN 340
0536 220 07 52 olumsuz_asi@hotmail.com
Emniyet müdürü değiştiğinden beri sıkı denetim gözle görülür şekilde belli oluyor. Yollardaki kazılan yerlerde Süperonline görmüşsünüzdür, Mobesa sistemi kuruyorlar, İstanbuldaki gibi polis olmasa da ışıkta geçtiğinde fotoğraflı mektup(ceza) eve gelecek
Bi de yolları düzgün yapsalar, heryer kazılı, adım başı gazoz kapağı gibi logar-Buski-Tedaş... kapakları, he bi de asfalttaki uzun uzun çizikler(buzlanma içinmiş )
16 BHN 22
(BatuHaN)
Yarınki Bursa hava durumu tahmini diyor ki:
Bu durumda yarın akşamki buluşmamızı Mudanya Papet Kafe'de yapabiliriz sanıyorum. Var mısınız?21/11/2009, Cumartesi Genelde Güneşli, Sıcak 19°C 8°
Bursa MT Grubu Başkanı-Cem Telgeren SKYGO SG 250-16 BPC 66
Mehmet ali (MALİ) Daelim S2 250
16 GN 340
0536 220 07 52 olumsuz_asi@hotmail.com
merhaba arkadaşlar. önceki sayfalarda yazan buluşma yerine gelemeyeceğimi bildirmek istedim. hatta motor almadan herhangi başka bir yere de gelmeyeceğim artık. fırsat buldukça buradan görüşürüz diyor, size kazasız sürüşler ve iyi eğlenceler diliyorum.
mutlu son yoktur! hakan demirkapı
Bursa' daki trafik konusundaki gelişmeler sevindirici. Mobese' nin kurulacak olduğunu duymam da ayrı bir keyif verdi Göreceksiniz trafikteki sürücüler nasıl da değişecek kameraları görünce..
Görükle' den şehir merkezine her inişimde defalarca araçlarla tartışmalarım- itişmelerim orada olsaydım demek ki son bulacakmış iyi ki cross vardı da şehir içinde pek bulaşmıyolardı üzerlerine çıkarım diye
buluşmalar eminim ki çok keyifli geçiyordur. hepinize iyi eğlenceler
[B][I]ErDeM[/I][/B]::whip:: ::xrock::
Bekleriz efendim Papet'e gelirseniz.Biz ev sahibiyiz...Ancak Buluş kafeye gelme ihtimalimiz zor gibi...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)