Organize Sanayi - Uludağ Üniveristesi Sapağı arası tırnaklanmış yol için şikayetimizi kime iletebilirim?
Organize Sanayi - Uludağ Üniveristesi Sapağı arası tırnaklanmış yol için şikayetimizi kime iletebilirim?
Organize demişim ama "Küçük Sanayi" olcak yanlışlık olmuş
arkadaslar satılık suzukı var.. haberiniz olsun.. 23000 km renk mavi marka SUZUKI AN 125HK ... arka shad cantalı.... fiat:1750 .. ilgilenenlere duyurulur...tesekkurler....
suzuki derken modeli ne ?
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
pazar gunu ıcın lıste yapın benım bebıste arabayla gelıcek yagmur olmassa tabe 6 kısı bızden
slm arkadaşlar link güzel olmuş bende bursalı sayılırım herkeze iyi sürüşler
Herkeze merhabalar eger hafta sonu için bir gezi duzenleyeceksek cumartesi cafede ayrıntılı konuşup kimler gelecek kimler gemeyecek buluşma noktasını kararlaştıralım
pazar günüde toplanıp öyle gideriz....
Nevin hocam ben gittigimde arkadaşlar coktan yolu yarılamışlar
bu arada arkadaşlar bana ulaşabileceginiz numaram 0544 909 35 83 7/24 acık.....
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Bazen fazla garipsiyorum.Yollar parça parça tümsek ve asvalt,ye yer çukurlar ve mıcırlar,büyük kamyonların lastiklerinin kaplamaya yaptığı tahribat ve eğrili büğrülü bir kocaman anayol (tam düşmelik ve ölmelik)nedense kamunun dikkatini çekmiyor,ancak yol kenarlarında ki çiçeklerin ekimi,dikimi,sulaması,fıskiyelerimizin şırış şırıl suyu akıtması için çalışan bir ton işçi,yolları yıkıyan araçlar hiç aksamadan çalışıyor.Olayı nedir bunun
(Zekeriya arada kendini hissettir unutma buraları)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Tamam o zaman Ali ye selam söyle :D Koop. tan özgür dersin...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
herkese selam iznik gezisi harika olur çok feci şekilde gribim ama gezi denince düzeldimliste işini cem yarın ayarlar istanbuldan sonra çok güzel gelcek cumarteside ayrıntılı konuşalım izniğin nerelerini gezcez napcaz allaaah yaşasın gene gezi var bu geziden sonra ben kesin zatüre şeklinde yatarım ama kaçırmam hayatta
[B]][COLOR="Red"]DESPARADOX[/COLOR] [/B] ............16 JRR 33.......... PINAR ONAT
ben yokum arkadaslar ben ve gölgem( motorum ) ankara yollarında olucazzz kısmetse o saatlerde ama cumartesi gece toplantısına katılıcam ınsallah pınar abla cok gecmıs olsun en yakın zamanda ıyı ol emiii cem amcaya selamlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:32 PM ----------
bu arada arkadaslar sahibinden.com da #16152846 nolu ilan bana ait eger ki almayı dusunen arkadalar olursa motosiklet.net üyelerine özel indirim yapıcam askere gideceğim için satıyorum bilginiz olsun ...
http://www.sahibinden.com/sahibinden...XQQdisplayitem
motora burdan bakabilirsiniz..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 PM ----------
bu seferki toplantıya erken gelecem...insallah .. yorucu bir gun olucak ama.. motorumla gun boyu temizlik var buhaftasonu.. full bakım+extralar...saglıcakla kalın..
bnen murat gelir dedim ama misafiri varmış artık cem abinin arabya bineri olmadı napalım
Pinar abla geçmiş olsun bende grip oldum...
[B]O ŞİMDİ ASKER MT... 12.12.2008
[COLOR="SeaGreen"]Muhammet BAŞ kısaca "mami" :bounce:[/COLOR][/B]
Pınar ve Mami geçmiş olsun.Hadi Pınar kaynatır nane limnou içerde zavallı Mami asker ocağında heralde ilaçtan başka şey kullanamaz.Merak etmeyin Bol meyve yerseniz 7 gün,ilaç alırsanız 1 haftada geçer...:
Yarınki toplantıya erken saatlerde uğramayı düşünüyorum ancak erken kalkmam gerekiyor çünkü bir yere sözüm var...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)