asigençlik hoş geldin
tesekkur ederım etkınlıkler benı haberdar edersınız umarım aslında ben burda öğrencıyım
her pazar millet beni ekmediği zamanlar çıkıyoduk ama bundan sonra ne olur bilemiyorum olursa zaten bir veya iki gün önceden net e yazılır buradan takip edebilirsin
asigençlik aramıza hojjjjgeldin.Umarım hoşca vakit geçirirsin.
[CENTER]İzimiz Yol Olur[/CENTER]
tekrar selamlar. genellikle etkinliklerin beyni kim? veya kim organize ediyor. o kişiyle iletişime geçmek istiyorum da.... mesajlardan gördğüm kadarıyla doktor isimli veya lakablı olan aktif biri gibi... haberlerinizi bekliyorum... bash bash
" Hayati "abi (Meslek:Doktor) Kütahya-MT 'nin kurucu babasıdır!
Kendisine Saygılarımı iletiyorum...
hayati bey özür dılerım hıtap hakkında sucu lısan eylemışız affola.saygılar
asigençlik hos geldin aramıza. ee beyler bu hafta bişiler yapmaya yani daga çıkmak isteyen varmı benden başka varsa gidelim karda motor bineriz ne dersiniz çıkalımmı ? bu gün için radarda 10 cm kar oldugunu duydum hafta sonu muhtemelen benim çin çakmagı mondial bile zirveyi bulamayabilir ama adrenalin ve maceranın doruklarına çıkarır yinede beni varmısınız yaz motorcuları muhtemel gelecek kişiler Mustafa 1, Mustafa 2, Alp (dagların fatihi)Ruşen (amortisörleri kaldırdı) geri kalanı yok bu adamlarda yürek var gerisi dırıdan yazlıkta motor binen adamlar
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
ismail senin kafa basmıyo heralde yada yabancı dilin türkce krosların bile zor çıkıcaaa bu hava şartlarında biz choper larla nasıl gelelim arkana bineyim diyom onada yanaşmıyon koşarak mı gelcez biz sizle dingilllll
noolur sanki bi kere binsem sana
.................::hakem1::.....
alp kardeşim mustafa abimin motoru satılmadı sadece benim namı deger kross cu bi arkadasım vary aözgür geçen hafta kendi motoru arızalı idi emanet aldı yani mustafa abinin motor burda. ama zekiyi ne yapcaz yanlızlık başına vurdu. ben artcılık yapcamdiyo benim motorunda şeklini biliyon arkaya erkek almak sakıncalı oluyo hele dag şartlarında.Düşünsene rampa aşşagı inerken çok sakat.bayan olmasını tercih ederim çünkü motorun üstünde benden başka biyere tutunamıyolar. zeki senin için yayan çıkarız kardeşim yada mustafa abiye dedigin bisiklet vardıya onu hazırla biz seni bekleriz artık napam gerçi senin o bisiklette cobra falandırya neyse.
tamam o zaman pazar günü bi ihtimal küçük ama burada olamama ihtimalim var gelmeye çalışacagım ya gelirim zaten motor bineceğim diye içim gidiyo gelirim şinci kaç kişiyiz
ben +1
hadi millet dağ taş motorcu olsun katılım bekliyoruz alooo Kütahya mt
PAZAR SAAT 10:00 DA OKYANUS UN ÖNÜNDE
valla bilmiyom ama ben saat 4de işe gidecegim pazar günü musatfa abi ile henüz görüşemedim msn in varsa akydet beni ordan görüşelim özel mesajlarına adresimi ve telefonu yazdım
saygılar,sevgiler benden...tekrar aramıza hoşgeldin...Eskişehir MT den Volkan kardeşimin teveccühü olarak kabul ediyorum.sağolsun...Beyin olayına gelince;ben sadece bir beraberliği ve kaynaşmayı başlatmak istemiştim,sanırım başarıya da ulaştım.
yoğun çalışma tempom ve yaşım itibarı ile şu anki aktivitelere katılamıyorum.
Ps:doktor benim ismim değil mesleğim.(ayrıca şimdi açıklama ihtiyacı duydum;meslekler şahsın ismiymiş gibi kullanıldımı hiç hoşuma gitmiyor...bir horlama yada küçümseme hissi uyandırıyor)
ben kimseye burada bayi,hakem,bekçi,hoca,tüccar,kurye gibi ifadeler kullanmam,yaşadığınız sürece kullanacağınız isminizle hitap etmek daha bi saygı göstergesidir.
sağlıcakla kalın,benim sevgili dostlarım...
merhaba arkadaşlar biraz uzak kaldım ama ne yapalım işler. evet bu arada aramızda yeni bir arkadaşımızı gördüm cok memlun oldum ve bende hoşgeldin diyorum asigencliğe buluşmaya gelince her zamanki gibi saat 10 ile 11 arası domino yeni adıyla okyanusun önündeyiz kar yağmur fırtına gibi nedenler bizim icin değildir hatırlatırım ben kafaya koydum eminimki yalnız kalmam ama yinede yalnız kalırsam tek başıma olsun dağa cıkacağım crosum geri geldi
beyler benım motoyu servıse memlekete gonderdım sıze baska bı zaman takılırım ınsallah.hayatı bey sıze katılıyorum.nese dolu herkes sızın gıbı olsa
merhabaaa
ben katılamayacagım arkadaslar , calısıyorum
görüşmek umuduyla
MT kütahya mrhb ben TAWşanlıdan barış. İnş. ileride yanınızma olcam;)
http://www.facebook.com/bariskaykusuzphotography
http://www.bariskaykusuz.wordpress.com/
http://twitter.com/bariskaykusuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)