the cool hos geldinn...
the cool hos geldinn...
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
ellerine sağlık muhbir. hava serin olduğu için erken kalkmak zorunda kaldık. bir dahaki sefere umarım daha uzun kalabiliriz.
bir de masaları, sandalyeleri grup olarak rahatça oturabilmeye daha uygun ferah bir mekan bulsak daha iyi olmaz mı?
serpil herkesiz motorla resmini koymuşsun hani benim ki o kadar poz verdik
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
guzel bi geceydi..fotolar için tesekkurler...
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
Muhbir eline sağlık. teşekkürler...
HIZLI GİDEN MOTORUN İZİ SEYREK OLUR! [COLOR="Red"]54 EK 020[/COLOR]
nurgülcüm ben senden habersiz tek fotoğrafını bırakmak istemedim...özel olduğu için..şu an gazetedetyim, akşam eve gittiğimde eklerim canım...
cidden güzel bir geceydi.. sayımız giderek artıyor...birde rahatça yol yapabilsek tamamdır...pazar çalışma niteliğindeki küçük gezimizde görüşmek üzere arkadaşlar...
AKIN VAR
GÜNEŞE AKIN
GÜNEŞ ZAPPPPDEDİLECEK
GÜNEŞİN ZAPTI YAKIN........
A (+)
Resİmler Harİka Özellİkle Furkanla Bİrlİkte OlduĞum Resİm Gercİ Furkan Arkada Alirim Anahtarini Posİsyonunda Duruyor Ama Olsun
evet yaa güseL bi akşamdı..Her hafta olcak herlade bundan sonra...
victor alır abi hiç bakmaz ona bi junior cross lazım aslında
.........
furkanın çıkmadığı kare yok zaten arkadaşlar...
utku benden kurtuldunuz ben motorumu aldım, şimdi olişimi motorize etmek kalıyor size:-)))))))
nurgülcüm fotoğrafrafını ekledim:-))
bu pazar gezmek, motor sürüş dersi almak isteyen varmı arkadaşlar ( evettttttttttttt ben)
toplantı gecesi konşmuştuk, ama olsun, buradan kesin kararı alalım...
Pazar Günü saat 12:00 da Yeni Camii yanındaki Lemar' ın önünde buluşalım arkadaşlar...
önce hep beraber Söğütlü yaparız...
oduncuyla buluşup, benim motormu aldıktan sonra, yollar bizim, büyük ihtimal baraja gideriz...(oltaları unutma sakın mehmet hocam)
yolu düzgün.....
hem ders almış oluruz( ada ve ben, özgür, özkan vs... ) hem gezmiş oluruz...
herkes kendine yetecek kadar sucuk, ekmek, içecek vs alacak
görüşmek üzere arkadaşlar
AKIN VAR
GÜNEŞE AKIN
GÜNEŞ ZAPPPPDEDİLECEK
A (+)
güzel bir akşamdı daha nice böyle buluşmalara ve gezilere...
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
HOŞ BİR FIKRA PAYLAŞMAK İSTEDİM ARKADAŞLAR:
Juan, motosikleti ile Meksika sınırına gelir.
Arkasındaki iki büyük çantayı gören sınır polisi şüphelenir ve içinde
ne
olduğunu sorar.
Juan, "Yalnızca kum" diye yanıt verince polis,
"Aç bakalım çantaları" der.
Juan çantaları açar, polis didik didik kontrol etmesine rağmen kumdan
başka
birşey bulamaz çantada ! Bununla yetinmeyen polis, gece yarısına kadar
kumu
her tür tahlilden geçirtir ancak saf kumdan başka birşey yoktur !
Polis,
çantalarını Juan'a geri verir ve sınırdan geçmesine izin verir.
Ertesi gün Juan Motosikletinin arkasında iki büyük çantayla tekrar
sınırda
belirir. Polis Juan'ı gene durdurur, didik didik arar, birşey bulamaz
ve
Juan'ı serbest bırakmak zorunda kalır.
Bu olay, polis emekli olana dek yıllarca devam eder !
Bir gün emekli polis Meksika'da bir barda otururken Juan'ın içeri
girdiğini
görür ve derhal yakasına yapışır;
"Senin yıllardır birşeyler kaçırdığından eminim. Çıldıracağım. Geceleri
uyku
uyuyamıyordum senin yüzünden. Lütfen anlat bana ne kaçırdığını.
Aramızda
kalacağından emin olabilirsin."
Juan gülümseyerek yanıtlar, "Motosiklet"
HIZLI GİDEN MOTORUN İZİ SEYREK OLUR! [COLOR="Red"]54 EK 020[/COLOR]
Eyvah MavİŞİmİ Sattim( Cbr 125) Pazar Moto Gp Neyle Gİdecem Ben Şİmdİ.olsun Motorla Gİdemesekte Arabayla Mutlaka..........
hayırlısı olsun başka motor alırsın utku.ama güzeldi senin motor üzüldüm valla.
arkadaşlar bu arada 7 Mayıs Pazar günü kırkpınarda dedeman gölevinin yanında baçce cafe-restoran var.istanbuldaki arkadaşları buraya davet ediyorum.kişi başı 15 milyon fix yemek menüsü.ayrıntılar çok kısa bir zaman sonra sitede duyrulacak.sakarya grubundan azami katılım bekliyorum arkadaşlar istanbul grubuna karşı beni yalnız bırakmayın arkadaşlar.
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
nurgülcüm, 7 mayısta bir çanakkale gezim var, şu an için kesişnleşmiş değil, ondan başka da bir programım yok...aksi takdirde yanındayım canım....
AKIN VAR
GÜNEŞE AKIN
GÜNEŞ ZAPPPPDEDİLECEK
A (+)
geliyorum tabi madem böyle bir organisazyon yaptın seni yanlız bırakacak değiliz
selamlar , sakaryalılar icin forumda bir bölüm varmış bu güzel , ben 35 yaş grubu motor kullanıcılarına adayım bugün bizim memlektteki bayileri bir gezecegim , niyetim 250 cc bir crusier , istedigimi bulurmuyum bilmiyorum olmadi istanbula gidecegiz , onerilerinize acigim , umarim grup cogalarak buyur , bizim melekette motor kullanan erkek sayisida cok degil bildigim kadari ile ) yada ben az goruyorum ,
selamlar
selam abdullah sivri aramıza hoş geldin öyle kuru kuru selam olmaz kendini bir tanıt.bu arada 7 Mayıs Sapanca motorcular buluşması var seni de aramızda görmekten memnun oluruz
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
Nevtan Angun , sende buradasın bil bakalım ben kimim TEB desem , bugün crusier tarzi motorlari inceledim ama bizim buradaki bayilerde crusier tarzi motor modeli fazla yok , Topcuoglunda 250 cc Keeway lere bakayim dedim henuz bayiye gelmemis , yani kaldi bugun , sizler hangi markalari kullaniyorsunuz ? Nevtan sen ne zaman motorsiklet aldin ve benim neden haberim yok selamlar
günan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)