Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Manisa - MT]

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1821
    lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Şubat 2006
    Şehir
    MANİSA
    Motosikleti
    sattım...
    HIFZI kardeşim iş sebebi ile Antalya'ya veya Konya'ya Ankara'ya gider iken (genelde GÜRKAY gidiyor)güzergahımızda sayılırsınız.Geçer iken bi uğrar çayınızı içeriz(kaptan poyraz'ın davetinide unutmadık).
    İNŞALLAH önümüzdeki toplantıda yada etkinlikte buluşur tanışır kaynaşırız.

    (bu arada ortam tam bi aile ortamı bu güne kadar bu ortamın bozulmasına izin vermedik vermeyeceğizde. bu sebep ile eşinizi çocuğunuzu sevdiklerinizide gönül rahatlığı ile toplantılarımıza ve etkinliklerimize getirebilirsiniz,bizler ailece katılıyoruz tüm aktivitelere sizlerde katılabilirsiniz)
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #1822
    kaptanpoyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2006
    Şehir
    MANİSA/Ahmetli
    Motosikleti
    2006 YAMAHA FAZER600
    Arkadaşlar Hürriyet gazetesinin Kelebek ekinde köşe yazarlığı yapan Yurtsan Atakan isimli zat motorcuların hepsini genelleyerek hakaret edercesine bir yazı yazmış. Bu kişiye tepkimizi medeni bir şekilde mail göndererek gösterelim.

    http://kelebek.hurriyet.com.tr/yazar...d=182&a=978303 adresinden alıntıdır.

    CADDELERDE MOTORCU TERÖRÜ

    Sabah gazetesinin kapağında bir fotoğraf.

    Gazetenin muhabiri Nurdeniz Kutsal, Dünya Supersport Motorsiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu’nun arkasında motosikletle hız yapıyorlar.

    İkisi de kasksız.

    Fotoğraf tam da gençleri özendirecek türden. Herkesin imrendiği, gıpta ettiği Dünya Şampiyonu bir genç motosiklette, arkasında ise genç ve alımlı bir kız. Asi ruhlu genç ekek ve özgürlüğünü ilan etmiş genç kız imajı çizilmek istenmiş mizansen fotoğrafta.

    Tevekkeli değil motorcular caddelerde terör estiriyor, neredeyse her gün bir motosikletçi kazada ölüyor.

    Kelle koltukta, Allah’a emanet gittiğimiz trafikte bir de motorsikletliler çıktı başımıza.

    Hiçbir kurala uymuyorlar, deli gibi motosiklet kullanıyorlar.

    Kask takmıyorlar. Kendi kask takıp, arkasına aldığı arkadaşını kasksız bırakacak kadar bencilleri de var.

    Yavaş ilerleyen trafikte, araçlar arasında slalom yapıyorlar. Duran trafikte, her an birisinin kapı açma riskine rağmen araçlarla kaldırım arasında süratle yol alıyorlar. Sokaklara ters yönden girip, otomobillerle burun buruna geliyorlar. Trafikte her türlü terörü estiriyorlar çünkü trafik polisi bunları denetlemiyor. Ceza kesmiyor. Uyarmıyor.

    Ve üstüne üstlük gençleri motorsiklete kasksız binmeye özendiren Sabah gibi gazeteler de çıkıyor.

    Kapağında gençleri kasksız motosiklet kullanmaya özendirecek kadar sorumsuz davranabilen Sabah, birkaç gün geçmez acı bir motosiklet kazasının haberini "kask takmadı öldü" diye haber de yapar utanmadan.

    Yurtsan Atakan



    Bu vatandaşa ben aşağıda yazdığım maili gönderdim. Herkes tepkisini gösterirse özür dilemese bile belki yaptığından utanır.

    Sayın ATAKAN; 17 Ağustos 2007 tarihinde Hürriyet gazetesinin Kelebek ekindeki yazınızda ''Caddelerde motorcu terörü'' başlığını kullandığınızı üzüntüyle okudum. Ve okudukça sizin motosiklet ve motosikletçiler hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadığınızı ve yazınızı tamamen önyargılı olarak yazdığınızı düşünüyorum. Bir amacınızın da rakip gazeteyi kötülemek olduğu yazınızın içeriğinden açıkça belli. Ancak bu amacınız için biz motorcuları kullanmanız hiç etik bir davranış değil. Yazınızın içeriğinde “….Tevekkeli değil motorcular caddelerde terör estiriyor, neredeyse her gün bir motosikletçi kazada ölüyor. Kelle koltukta, Allah’a emanet gittiğimiz trafikte bir de motorsikletliler çıktı başımıza.” derken, bizleri toplum dışı varlıklar veya katli vacip teröristler gibi göstermeye çalışmanızın asıl nedenini anlamakta güçlük çekiyorum. Oysa bizlerde sizler gibi bu ülkenin insanlarıyız. Bizimde Annelerimiz, babalarımız, kardeşlerimiz, eşlerimiz ve çocuklarımız var. Tercih ettiğimiz ulaşım aracının ikiteker olması bizim sizlerden farklı yada eksik olduğumuz anlamına gelmez. Bizlerde doktoruz, öğretmeniz, işçiyiz, esnafız.

    Bizler kesinlikle sizin göstermeye çalıştığınız gibi kelle koltukta serseriler değiliz. Motorumuza binip giderken bizimde evimizde bekleyen yavrularımız var. Evet sizlerden eksiğimiz de var. Bizim sizin araçlarınızdaki gibi kaporta zırhımız yok, bizim kaportamız bedenimiz. Biz trafikteki diğer 4 teker araçlar gibi bir kıçımızı koltuğa yan koyarak bir kolumuz camın dışında bir elimiz kornanın üstünde konforla seyahat edemiyoruz. Biz sizin bize yaptığınız gibi kafamız esip tav olunca üzerinize direksiyon kıramıyoruz. Biz arkadan bize selektör yapan bir araca sizin gibi yol vermemezlik yapamıyoruz. Bizler 100 ile 200 kg arasında olan iki tekerli araçlarımızla kullandığımız otoyollara, köprülere sizin 1 tonun üzerindeki 4 tekerli araçlarınızla ödediğiniz aynı ücreti ödüyoruz.

    Evet bizimde içimizde çürük elmalar yok değil. Ama şöyle bir düşünün bakalım. Kamyoncusuyla, minibüsçüsüyle, taksicisiyle, otobüsçüsüyle hangimiz daha fazla oranda trafik terörüne sebep oluyoruz? İsterseniz internette şöyle bir gezinin bakalım hangi araç sürücüleri bizim kadar organize olup bilinçli bir sürüş için sürekli kendilerini geliştirme çabasındalar? Eleştirilerinizde haklı olduğunuz konularda biz motosiklet sürücülerinin sizden çok daha duyarlı ve hassas olduğumuzu öğrenmek için internetteki bir çok motosiklet sitesine şöyle bir göz atmanız yetecektir. Ondan sonra da bilinçsizce ve hiç araştırmadan önyargılı olarak yazdığınız yazınızı bir daha okuyun lütfen. Eğer kaleminizde ve yüreğinizde birazcık insaf ve meslek etiği varsa ondan sonra biz motorculara biz özür borçlu olduğunuzu anlayacaksınız.

    Saygılarımla.
    Yusuf FURAN (Kaptanpoyraz)
    Dürüst esnaf malını %20 karla satar, Hırslı esnaf malını %50 karla satar,biz karından vazgeçtik.Bu memleketin bir karış toprağının maliyetini ödeyebilecek babayiğit varsa gelip alsın!!

  3. #1823
    lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Şubat 2006
    Şehir
    MANİSA
    Motosikleti
    sattım...
    diline sağlık abi bende e-mail atacağım hemen...
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

  4. #1824
    karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2007
    Şehir
    35
    yusuf abi klavyene sağlık , bende yazdım, senin yazdıklarını yinelememek için başka bişiler döşedim
    mailim = 17.08.2007 tarihli kelebekdeki yazınızı üzülerek okudum, bu sizin rakip yayın organını karalama kaygısıyla yazdığınız samimiyetsiz yazınızın 2den fazla tekeri döndürerek trafikde bulunan bazı kişileri kışkırtmaya ,ve bizim üstümüze salmaya daha çok etkisi olacağını düşünüyorum...
    onların kapısı kaportası bir insanın canından kıymetli gibi bahsediypsunuz...
    şiddetle kınıyorum sizi
    ve benim gibi yüzlerce, umarım binlercesi başınızı ağırtır inşallah bu yazı için


    arkadaşlar kelebek sayfasını açıp malum herifin mailini arayarak vakit kaybetmemeniz için bende katlıda bulunayım = yurtsan@hurriyet.com.tr
    May The Force Be With You

  5. #1825
    chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ocak 2007
    Şehir
    ksk/İzmir
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    şu köşeyazarı gencin mail adresini alabilirmiyim bende bi saygılarımı göndereyim...

    (karmacoma (mustafa) sayfayı güncellemediğim için maili görmemişim saol)

  6. #1826
    karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2007
    Şehir
    35
    aykut yukardaki msjımı değişerek maili ekledim , sen msjını yazarken değişikliği yaptım sanırım

    tekrar yazayım herkesin dikkatini çeksin = yurtsan@hurriyet.com.tr
    May The Force Be With You

  7. #1827
    chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ocak 2007
    Şehir
    ksk/İzmir
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    aha bende bunu yazdım

    "motorcularla ilgili yazınızı okudum ve sizi şiddetle kınıyorum...Şov amaçlı olarak kenan sofuoğlunun vermiş olduğu resmi alıp nerelere taşımışsınız. Rakip gazeteye çamur atmak uğruna binlerce motorcu hakkında genelleme yapmışsınız...kaleminiz kırılsın."

  8. #1828
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2005
    Şehir
    İzmir

  9. #1829

    Üyelik
    15 Ağustos 2007
    Şehir
    MANİSA/Ahmetli
    Motosikleti
    Yamaha R1
    lodos kardeşim her zaman bekleriz kaptan sende nerden nerden bulursun aha böyle gıcık adamları ama biliyorsun bizde bi söz vardır it ulur kervan yürürmüş elleme uluyan ulusun biz kendi işimize bakalım kalın sağlıcakla

  10. #1830
    darksilence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Mayıs 2007
    Şehir
    izmir/menderes
    Motosikleti
    '07 SUZUKI GSR 600 siyah
    Alıntı muratti_R1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lodos kardeşim her zaman bekleriz kaptan sende nerden nerden bulursun aha böyle gıcık adamları ama biliyorsun bizde bi söz vardır it ulur kervan yürürmüş elleme uluyan ulusun biz kendi işimize bakalım kalın sağlıcakla
    ne zamana kadar be hıfzı abi..biri çıkıp bu kendini bilmezlere haddini bildirmesi gerek!!ne zamana kadar susucaz böle...
    As The Years Go Passing By...

  11. #1831

    Üyelik
    04 Şubat 2007
    Şehir
    Lüleburgaz
    Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Arkadaşlar merhaba, somada ikamet eden askerlik arkadaşım, düğününe davet etti.Belki motosikletimle gelebilirim oralara.Acemi birliğim olan Kırkağaç'ı ve akhisardaki arkadaşımıda ziyaret ederim.Sizlerle'de görüşmekte isterim
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

  12. #1832

    Üyelik
    04 Şubat 2007
    Şehir
    Manisa / merkez
    Motosikleti
    Siyah YBR 125
    İyihaftalar Manisa MT uyuyormu herkes daha ya ?
    Aştım artık tek teker dolaşıyorum

  13. #1833
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2005
    Şehir
    İzmir
    U-yu-yan Manisa İs-te-mi-yoo -ruuzzzz

    İyi haftalar Manisa...

  14. #1834
    Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Mart 2006
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    uyuyorlar kesin dokunmayın ses çıkartmayın uyusunlar

  15. #1835
    lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Şubat 2006
    Şehir
    MANİSA
    Motosikleti
    sattım...
    haftasonu karaburundaydım... balık- rk - roka yapmak gibi önemli ve ciddi bi görevim vardı
    bide bol bol ve uzun mesafe yüzdüm (way be o kadar da yaşlanmamışık ) tek seferde (gidiş dönüş) 1 km yüzdüğüm oldu ve 7-8 metreye kadarda daldım çok zevkli be kardeşim
    fotoları talep olursa yüklerim topiğe(ama wallace ve cengiz abi için hususi çektirdiğim bir kaç poz var onları kesin yükleyeceğim)

    Alıntı Özer024 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba, somada ikamet eden askerlik arkadaşım, düğününe davet etti.Belki motosikletimle gelebilirim oralara.Acemi birliğim olan Kırkağaç'ı ve akhisardaki arkadaşımıda ziyaret ederim.Sizlerle'de görüşmekte isterim
    dostum bekleriz tabiki...
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

  16. #1836
    kaptanpoyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2006
    Şehir
    MANİSA/Ahmetli
    Motosikleti
    2006 YAMAHA FAZER600
    Alıntı lodos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haftasonu karaburundaydım... balık- rk - roka yapmak gibi önemli ve ciddi bi görevim vardı
    bide bol bol ve uzun mesafe yüzdüm (way be o kadar da yaşlanmamışık ) tek seferde (gidiş dönüş) 1 km yüzdüğüm oldu ve 7-8 metreye kadarda daldım çok zevkli be kardeşim
    fotoları talep olursa yüklerim topiğe(ama wallace ve cengiz abi için hususi çektirdiğim bir kaç poz var onları kesin yükleyeceğim
    Lodos kardeşim fotoğrafları görmek isteyeceğimizi bile bile "talep olursa yüklerim" demen biraz gıcıklık olmuş valla Nerdeyse yalvarırsanız yüklerim falan diyecekmişsin. O kadar ballandıra ballandır anlatmışsın ki resimleri gerekirse her bi şekilde sana yağcılık yaparız. Hadi artık bizi çatlatmadan yükle de görelim
    Dürüst esnaf malını %20 karla satar, Hırslı esnaf malını %50 karla satar,biz karından vazgeçtik.Bu memleketin bir karış toprağının maliyetini ödeyebilecek babayiğit varsa gelip alsın!!

  17. #1837
    Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Mart 2006
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Alıntı lodos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haftasonu karaburundaydım... balık- rk - roka yapmak gibi önemli ve ciddi bi görevim vardı
    bide bol bol ve uzun mesafe yüzdüm (way be o kadar da yaşlanmamışık ) tek seferde (gidiş dönüş) 1 km yüzdüğüm oldu ve 7-8 metreye kadarda daldım çok zevkli be kardeşim
    fotoları talep olursa yüklerim topiğe(ama wallace ve cengiz abi için hususi çektirdiğim bir kaç poz var onları kesin yükleyeceğim)

    bittin kardeşim sen insan bir alo der be yaaa

  18. #1838
    belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2006
    Şehir
    çanakkale
    Motosikleti
    MSX 125
    yaw serkan sormana ne gerekk var
    yükle hemen fotolarııı
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

  19. #1839
    lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Şubat 2006
    Şehir
    MANİSA
    Motosikleti
    sattım...

    komutan,ben ve sırtı dönük kardeşim uzun bi yüzme fikrime karşı ikna etmek için beni dil döküyorlar


    yeğemin...


    mangal başında ...





    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

  20. #1840

    Üyelik
    15 Ağustos 2007
    Şehir
    MANİSA/Ahmetli
    Motosikleti
    Yamaha R1
    bırak susmasınlar be özgür üm onlar konuşadursun lar biz keyfimize bakalım takmıyacaksın kafana kask tan başka bişey


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler