Aslında Altın Elbiseli Adam'ın dediklerini yapmış oldum ben. Kaskım çok iyi değil (140 TL'ye aldım, önü açılıp kapanıyor, pek önermiyorlar o modelleri) ama dizlik, mont, eldiven, bellik aldım. Scooter üzerinde tam ekipman olmak çok komik görünüyor, çalıştığım yerde 500'lük motoru sadece kaskla, 250'lik motoru kasksız süren insanlar var, ama emniyet işte
Ulusan'a gittim bugün, oradakilerle de konuştum, oradakiler de hyosung alma dediler, biraz bekleyip japon malı almamı önerdiler. Sanırım öyle yapacağım (muhtemelen cbr 250). Hepinizin önerileri için teşekkürler.
Bir de, Ankara'da eğitim nerede alınır? İlerde cross da kullanmak istiyorum, başlangıçtan ileri düzeye eğitim alabileceğim bir yer var mıdır?
Bugün de bir arkadaşımla bahçeli'de buluşup ümitköy üzerinden çevre yoluna girdik, gölbaşı'nda çevre yolundan çıktık, birer kahve içip, Ulusan'a uğrayıp konya yolundan geri döndük. Yağmur yağana kadar çok güzeldi ama yağmur biraz tırstırdı bizi (arkadaşım da 1 aylık sürücü, 250'lik daelim sport motoru var). Çevre yolunda scooter sürmek de hiç eğlenceli olmadı
Birileri foruma "hız değil, ivme heyecanlandırır" yazmıştı, gerçekten öyleymiş. Bir virajda da az kalsın düşüyordum. Çift şeritli yolda soldan giden bir arabayı virajdan hemen önce sağladım, adam gurur yaptı, hızlanıp hafif önüme kırdı, virajda keskin fren yapmamam gerektiğini bildiğim halde reflekslerime yenik düştüm ve ön tekeri kaydırdım. Sonra neyse ki toparlayabildim ama.
Daha iyi bir motor alınca ortak etkinliklere, gezilere vs. katılmayı düşünüyorum ama bu motorla sizi yavaşlatırım gibi, beklemeyi düşünüyorum o yüzden