Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21221
    GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2009
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı o da olur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam, yüz yüze karşılaşınca "yazdıklarınla beni deli ettin" diyorsunuz. ben de sizleri deli etmiş olmaktan üzülüyorum. fakat bu toplantılara katılmak, sizlerle daha yakından tanışmak isteğim beni yazmaya soru sormaya itiyor. yazdıklarınız tutarsız olunca insan çekiniyor. önce geçen toplantı öncesinde rakıname ile ilgili yazışmalarımızı ve düşündüklerimi açıklamak istiyorum. sonra da bu buluşma hakkında kafamda oluşanları yazmak istiyorum.

    forum ile yeni tanışmışım, insanların toplantı yaptıklarını da duyuyorum. ve hoop bir toplantı hem de meyhanede içki de var sohbet de benzer coşkuları paylaşan insanlarla bir arada olmak da. daha ne isterim ki. hemen "ben de! ben de! beni de alın toplantıya!" diye atıldım. fakat o da ne, bir sorun var. ben sigara kokusundan rahatsız oluyorum. siz hiç mesela arabaya binmeden bir saniye önce sigarasını yere atmış bir adamla aynı arabada bulundunuz mu? sigara içsin içmesin herkesin bu kokuyu hatırlayacağından eminim. dışarıda içki içerken sigara içilen bir ortamda bulunduysam eve gittiğimde kıyafetlerimin tamamını yıkamak zorunda olmaktan, leş gibi sigara kokan saçlarla uyanmaktan, montumu kuru temizlemeye mi versem sadece havalandırsam bir kaç gün içinde koku geçer mi diye düşünmekten daralıyorum. şimdi bazen şöyle bir argüman olabiliyor: "biz dostuz biz birbirimiz için ölürüz. biz insanlarla bir araya gelmek için bu mekanlara geliyoruz sigara da dert olmasın." tamam da hocam ben sizlerle daha yeni tanışıyorum, tanışacağım. ben babamın evine bile gittiğimde sigara içilen bir yerde durmuyorum, babam sigarasını balkonda filan içiyor. yani 35 yıllık babamla aramızda böyle bir iletişim ve saygı varken sizin "arkadaş bu toplantılarda sigara kokusuna arıza yapmayacaksın" diye yaklaşmanız beni zor bir duruma sokuyor. aslında durum bu kadar net olsa yine sıkıntı yok. açıkça kendinizi ifade etmiş olursunuz. ben de peki madem sigara içiliyorsa ben gelmeyeyim diye davranabilirim. peki olay nasıl gerçekleşiyor? şöyle:

    - abi mekanda sigara içiliyor mu?
    + yok canım. ne sigarası sigara zaten yasak. bunu sorman bile acayip.
    - ama hocam bu gönderdiğiniz resimlerde kapalı alanda sigara içen insanlar var?
    + ya arkadaş bu rakı denen meret de sigarasız olmuyor.

    şimdi hocam, böyle verilen cevaplar bu beni zor duruma düşürüyor. ya içiliyordur ya içilmiyordur. bu net bir biçimde ifade edilir. katılacak insan da ona göre kararını verir. önce içiliyor deyip sonra zaten rakı da bunsuz olmaz olayı çetrefilli bir iş.

    voodoo buluşmasında yazdıklarımdan gerildiğiniz hissini alınca artık size yazmak veya sormak yerine mekana telefon açtım. telefonda "kapalı yerimizde sigara içilmiyor. sigara için açık bir bahçemiz var orada içiliyor." diye net bir cevap verdiler ve ben de toplantıya katılabildim ve çok güzel zaman geçirdim sizlerle tanışmış olmaktan da mutluluk duydum. toplantıdan çıkı eve doğru giderken "bir dahaki toplantı ne zaman olur acaba?" diye düşünüyordum. gayet güzeldi. şimdi bu haftaya ve soru-cevaplara gelmek istiyorum.

    + bir toplantı var.
    - süper abi. benim de gelesim var. sigara durumu nasıl?
    + toplantı bahçede sigara dumanı sorun olmaz. mangal dumanından rahatsız olmazsan tabii.
    [sadece duman değil koku iğrenç aslında. ayrıca vay sen de ne mızmızmışsın be. mangalda da duman var ondan da mı rahatsız oluyorsun be adam minvalinden takılmaların beni üzmediğini varsayarak devam edeyim.]
    - aa süpermiş abi. o zaman ben de gelmek istiyorum. ama bi dakka. o gün yağmur var.
    + yok yok yağmaz.
    - meteoroloji?
    + eriyecek misin? kapalı alana evin içine gireriz.

    şimdi yağmurla erimeyen bir ham maddemizin olduğunun farkındayım da yağmur altında açık hava toplantısı ve mangal çok iyi bir fikir olmayabilir. o konuya dikkat çekmek istedim. hem yağmurda eriyeceğimize kanaat getirip de evin içine doluşursak sigaradan mağdur olacağım ben.

    demem o ki sevgili MT Ankara organizatörleri cevap yazıyorsunuz da yazmaya da hem yazdığınız cevaplardaki alaylar beni üzüyor hem de karşıdakinin dedikleri üzerine pek düşünmeden karşıdakinin sorununa cevap olacak bir cevap yazmıyorsunuz. cevaplarınız birbiriyle çelişiyor ve problem çözmüyor.

    "beğenmiyorsan yürü git" derseniz onda da haklısınız, bir şey diyemem.
    Öncelikle seni istemeden kırdığım için özür diliyorum ama bilmiyorum bu sayfaları ne kadar okudun forumun içerisinde gerek benim gerek buluşmalarda gördüğün arkadaşların birbiriyle iletişim teması saygısı sevgisi nasıl?
    Dalga geçmek için demedim eğer ki öyle olsa bu sayfada yazdıklarımdan kenanın gelip beni tepelemesi lazım ki en çok da ona takılıyorum zaten farkettiysen
    .Ha herkez kenan değil zaten bende herkeze öyle davranmıyorum oda bi tartışma mevzusu, yalnız şimdiye kadar ki yazdıklarımdan az çok ne demek istediğimi kestirmiş olduğunu varsayıyorum, kaldı ki kimseye ne benim ne de başka bir üyenin "beğenmiyorsan yürü git" demeye bi hakkı olduğunuda düşünmemekteyim; ki ben gelmeni istediğim için o şekilde bir cümle sarf ettim.
    Sen bazı konularda titizsin bunun farkındayım belkide herkezden çok ben farkındayım ki o "şeker değilsin ya erimezsin" cümlemi yazmadan belki inanmazsın 2 defa düşünüp 3. de yazdım acaba kırılır mı yanlış anlar mı ama demekki yanlış anlaşılmışım.

    Birde bu sadece benim attığım post ile de ilgili değil genel manada biraz içerlemişsin benim, kenanın, hüseyin abinin ve o bu ankara sayfasında yazan herkezin verdiği tam net olmayan kesin olmayan cevaplarına.

    Peki niye içerlemişsin?
    Detaycısın, niye?
    Kendine göre uyduğun muntazam kuralların hoşlanmadığın şeyler var, o konuda saygımız sonsuz,
    kimse kalkıpda ne biçim adamsın sen nasıl böyle duruyorsun veyahut "arkadaş sen öyle bir ortam istiyorsun ki otur evinde aç klimanı içeride gram toz duman koku vs olmasın kusura bakmada sende biraz şeymissin..."
    demeye hakkı yok.Genel manada hepimiz elimizden geldiğince herkeze yardımcı olmaya çalışıyoruz ki herkezin işi gücü farklı burda stres atmak için ne bileyim bi kaç yazıyı okuyup kafasını dağıtmak için bulunuyor.

    illa her sorulana net bir cevap beklemekte de haklı olabilirsin ve son çare olarak zaten mekanı arayıp sormuşsun, Sende şunu unutma ki insanoğlunun 5 parmağının 5'ide bir değil senin beğendiğini ben beğenmem benim beğendiğimi hüseyin abi istemez hüseyin abinin istediğini de Kenan sallamaz hani bu konulara çok takılmamak lazım niye dersen; mesela Kenanların kendi grupları klupleri var onlar daha organize daha belli başlı kuralları vardır eminim ama bizimkisi daha genele hitab eden bir kitle olduğu için çok daha geniş yelpazesi olan bir yapı bilmem anlatmak istediğimi anlatabildim mi?

    Ha organizatör diye de birşey yok aslında Hüseyin abi zaten senin benim onun bunun isteklerini yerine getiriyor. Her seferinde elini taşın altına koyuyor bu düşünce de yanlış nazarımda.

    Sen dersin ki ya şöyle bişey yapalım, böyle edelim, şuraya gidelim onuda yaparız açık fikirliyiz yani. İşte kluplerden farkı da burda meydana çıkıyor Ankara MT'nin. Eğerki Hüseyin abiye kalsa çok dehşet planları programları var ama kaçımız uyabiliyoruz buna?

    Neyse fazla uzattım, uzun lafın kısası üzülmeni istememiştim ki, burda yazan kimsenin öyle bir niyeti olduğunu sanmıyorum... Kusurumuza bakma...
    RamuthRa, ali taş ve nezih77 bunu beğendiler.
    ANGARAJ


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #21222

    Üyelik
    25 Ağustos 2011
    estağfirullah ne kusuru. daha net, daha bilgilendirici olursak bence sorun yok zaten.

  3. #21223
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Temmuz 2008
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    xt 600
    adam titiz beyler

    şaka ha, alınma odaolur.
    geçmiş zaman özel bikaç mesajlaşmamız olmuştu, ben de bu minvalde şeyler yazdıysam kusura bakma, empati konusunda biraz yeteneksiziz
    ankara tayfası arkadaşlar genelde anlayışlı ve samimi. ben de buluşmaların şekli konusunda arkadaşlarla ufak tefek fikir ayrılıkları yaşadım ama genelin istediği buysa uyarız diyerekten tartışmaya girmeyip sadece aklıma yatan buluşmalara katılmaya karar verdim.
    sigara konusunda da; ben de içmiyorum, ama rahatsız etmez. motorcu buluşmalarında tamamen sigaradan arındırılmış bir ortam mümkün olmayabilir gibime geliyor.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

  4. #21224

    Üyelik
    25 Ağustos 2011
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adam titiz beyler

    şaka ha, alınma odaolur.
    geçmiş zaman özel bikaç mesajlaşmamız olmuştu, ben de bu minvalde şeyler yazdıysam kusura bakma, empati konusunda biraz yeteneksiziz
    ankara tayfası arkadaşlar genelde anlayışlı ve samimi. ben de buluşmaların şekli konusunda arkadaşlarla ufak tefek fikir ayrılıkları yaşadım ama genelin istediği buysa uyarız diyerekten tartışmaya girmeyip sadece aklıma yatan buluşmalara katılmaya karar verdim.
    sigara konusunda da; ben de içmiyorum, ama rahatsız etmez. motorcu buluşmalarında tamamen sigaradan arındırılmış bir ortam mümkün olmayabilir gibime geliyor.
    hocam kırılacak bir eşya gibi davranmayın lütfen

    ben sadece sorulara net, doğru cevaplar istedim o kadar. sigara meselesine göre karar vereceğim gelip gelmemeye o kadar. yani bir bara lokantaya girerken de bakıyorum içerde içiliyor mu diye. değilse girmiyorum öbürüne oturuyorum.

    ben bunca zamandır böyle yapıyormuşsunuz öyle yapmayın böyle yapın demiyorum. yani oturun sigarasız sohbet edelim demiyorum. veya orada olmasın burada buluşalım da demiyorum. hatta forumda 3 yıl geçirsem hala öyle bir şeyler der miyim emin değilim. tabiatımda yok bir şeyleri değiştirmek. siz ortamınızı net, doğru anlatın ben de bana uyduğu zaman geleyim, aranıza karışayım. tutarsız eksik yanlış bilgilendirme olunca sıkıntı oluyor hepsi bu. mesela ben mekana geldikten sonra "beyler ben burada oturamam hoşçakalın" demek saçma olur. OMM'cilerin kitabında anlatıyor ya planlama diye bir konu. o hesap...

    mary ve max filminde bir max karakteri vardı. ona benzedim galiba ben yaşlandıkça.

    http://1.bp.blogspot.com/-d7Cd61a-Kp...d-max-pic1.jpg

  5. #21225
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Temmuz 2008
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı o da olur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam kırılacak bir eşya gibi davranmayın lütfen

    ben sadece sorulara net, doğru cevaplar istedim o kadar. sigara meselesine göre karar vereceğim gelip gelmemeye o kadar. yani bir bara lokantaya girerken de bakıyorum içerde içiliyor mu diye. değilse girmiyorum öbürüne oturuyorum.

    ben bunca zamandır böyle yapıyormuşsunuz öyle yapmayın böyle yapın demiyorum. yani oturun sigarasız sohbet edelim demiyorum. veya orada olmasın burada buluşalım da demiyorum. hatta forumda 3 yıl geçirsem hala öyle bir şeyler der miyim emin değilim. tabiatımda yok bir şeyleri değiştirmek. siz ortamınızı net, doğru anlatın ben de bana uyduğu zaman geleyim, aranıza karışayım. tutarsız eksik yanlış bilgilendirme olunca sıkıntı oluyor hepsi bu. mesela ben mekana geldikten sonra "beyler ben burada oturamam hoşçakalın" demek saçma olur. OMM'cilerin kitabında anlatıyor ya planlama diye bir konu. o hesap...

    mary ve max filminde bir max karakteri vardı. ona benzedim galiba ben yaşlandıkça.

    http://1.bp.blogspot.com/-d7Cd61a-Kp...d-max-pic1.jpg
    odtülü mühendis misin hoca?
    benim enişte var odtülü müyendiz, yemeğe gittiğimde kaç dilim ekmek yiyeceksin diye sorar, geriliyorum misafir gitmeye. bana pek gelmiyo planlama mlanlama işleri
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

  6. #21226
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Haziran 2008
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    odtülü mühendis misin hoca?
    benim enişte var odtülü müyendiz, yemeğe gittiğimde kaç dilim ekmek yiyeceksin diye sorar, geriliyorum misafir gitmeye. bana pek gelmiyo planlama mlanlama işleri
    senin enişte de süpermiş valla...allah karısına sabır versin

  7. #21227

    Üyelik
    25 Ağustos 2011
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    odtülü mühendis misin hoca?
    benim enişte var odtülü müyendiz, yemeğe gittiğimde kaç dilim ekmek yiyeceksin diye sorar, geriliyorum misafir gitmeye. bana pek gelmiyo planlama mlanlama işleri
    yok ya puanım yetmedi ona

  8. #21228
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    03 Eylül 2009
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Tiger250
    Etkinlik hakkında biraz daha detay yazabilirmiyiz, mesela birşey getirmemiz gerekiyormu, ne kadar süreceğini planlıyoruz gibi..
    Müsait olursam katılıp tanışmayı isterim, kesinleşince + eklerim..

  9. #21229
    GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2009
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı qsTah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Etkinlik hakkında biraz daha detay yazabilirmiyiz, mesela birşey getirmemiz gerekiyormu, ne kadar süreceğini planlıyoruz gibi..
    Müsait olursam katılıp tanışmayı isterim, kesinleşince + eklerim..
    Etkinliğe elimiz boş geliniyor ve orada alınacaklar alındıktan sonra ücret paylaşımı yapılacak benim tahminim. ha birde bazı mekanlara bizde hiç gitmediğimiz için bilemiyoruz sigara içiliyormu içilmiyormu mesela özgürün mekan öyle olacak özgürden başka kimse bilmiyor durumun nasıl olduğunu o da vakit bulupda zaman ayrıpda yazamamış belliki.
    nezih77 bunu beğendi.
    ANGARAJ

  10. #21230

    Üyelik
    29 Haziran 2010
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Etkinliğe elimiz boş geliniyor ve orada alınacaklar alındıktan sonra ücret paylaşımı yapılacak benim tahminim. ha birde bazı mekanlara bizde hiç gitmediğimiz için bilemiyoruz sigara içiliyormu içilmiyormu mesela özgürün mekan öyle olacak özgürden başka kimse bilmiyor durumun nasıl olduğunu o da vakit bulupda zaman ayrıpda yazamamış belliki.
    Ben varım la burda! ben biliyorum mekanda 3 adet köpek mevcuttur, kapalı ufak bir odamız, ızgara ve masa sandalyelerimiz mevcuttur. yaklaşık 100 m. uzağımızda bir inşaat vardır, odun çalmak için birebirdir. Gayette açık bir alandır, 15m. ye 20m. gibi bir alan düşünebilirsiniz kabaca.

  11. #21231

    Üyelik
    25 Ağustos 2011
    hocam yapın toplantıyı bakalım. en kötü ben de resimlere bakar "ah ulan keşke gitseydim" diye iç geçiririm artık. konu dağılsın başka bir şeylerden bahsedelim.

    Alıntı o da olur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba beyler, yine bir merakım yüzünden fikrinize başvurmak istiyorum. aşağıda linkini verdiğim motoru aylardır neden kimse almıyor sizce?

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...61358704/detay
    vaktiyle bu motorun neden satılmadığını sormuştum. ulusan'a temel eğitime eşimi kaydettirmek ve kendime eldiven almak için gittiğimde motoru gördüm. belki okuyan birine faydası olur diye buraya da ekleyeyim gördüklerimi; boşuna birlik mahallesine kadar zahmet etmesin. sol aynası yere doğru sallanıyor, debriyaj maneti kırık, deposunda darbeler var. yani motoru bir deneyeyim, bir servise gösterip expertiz alayım deseniz binmeye görmeye imkan yok. öyle garip garip yatıyor yavrucak.

  12. #21232
    kahkahax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Temmuz 2010
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    KAWASAKİ EN500
    Alıntı RamuthRa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben varım la burda! ben biliyorum mekanda 3 adet köpek mevcuttur, kapalı ufak bir odamız, ızgara ve masa sandalyelerimiz mevcuttur. yaklaşık 100 m. uzağımızda bir inşaat vardır, odun çalmak için birebirdir. Gayette açık bir alandır, 15m. ye 20m. gibi bir alan düşünebilirsiniz kabaca.
    kenanım seni TMMOB ye şikayet edecem çalıyonuz kalıp tahtalarını sonra biz arıyoz malzemeyi

    ama güzel yanar o tahtalar yaglı yaglı dır onlar :D

  13. #21233

    Üyelik
    08 Mart 2012
    ya kusura bakmayın..talihsiz bir şekilde yurt dışına gitmek zorunda kaldım....ne bara gelebildim nede fuara gidebildim....

    arakadaşım yeni yaşın kutlu olsun....herkese iyi eğlenceler dilerim çok gelmek isterdim ancak...yine dışarda olucam....

    en kısa zamanda yine bir organizasyon yapmanız ve sizlerle tanışmak dileğiyle...herkese eywallah
    nezih77 bunu beğendi.

  14. #21234
    ali taş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Şubat 2012
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    Kawasaki ER6F
    Alıntı o da olur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam yapın toplantıyı bakalım. en kötü ben de resimlere bakar "ah ulan keşke gitseydim" diye iç geçiririm artık. konu dağılsın başka bir şeylerden bahsedelim.



    vaktiyle bu motorun neden satılmadığını sormuştum. ulusan'a temel eğitime eşimi kaydettirmek ve kendime eldiven almak için gittiğimde motoru gördüm. belki okuyan birine faydası olur diye buraya da ekleyeyim gördüklerimi; boşuna birlik mahallesine kadar zahmet etmesin. sol aynası yere doğru sallanıyor, debriyaj maneti kırık, deposunda darbeler var. yani motoru bir deneyeyim, bir servise gösterip expertiz alayım deseniz binmeye görmeye imkan yok. öyle garip garip yatıyor yavrucak.
    hocam motoru ben de görmüştüm sanırım ederinin yaklaşık 1250 tl fazlasına satmaya çalıştıkları için kimse almıyor

  15. #21235

    Üyelik
    03 Ekim 2010
    Şehir
    ankara
    Valla ne yazayım nasıl yazayım bilemedim.onun için de sadece tek takıldığım şeyi yazacağım.sadece
    [ + bir toplantı var.
    *- süper abi. benim de gelesim var. sigara durumu nasıl?
    *+ toplantı bahçede sigara dumanı sorun olmaz. mangal dumanından rahatsız olmazsan tabii.*
    [sadece duman değil koku iğrenç aslında. ayrıca vay sen de ne mızmızmışsın be. mangalda da duman var ondan da mı rahatsız oluyorsun be adam minvalinden takılmaların beni üzmediğini varsayarak devam edeyim.]
    - aa süpermiş abi. o zaman ben de gelmek istiyorum. ama bi dakka. o gün yağmur var.*
    + yok yok yağmaz.
    *- meteoroloji?
    + eriyecek misin? kapalı alana evin içine gireriz.*]

    biz o iğrenç şeyin kokusunu da tadını da çok seviyoruz. Zaten genel istek üzerine mangal organizasyonu yapıyoruz.yoksa bende bilirim barda oturup 2 bira içip kalkmasını.
    Bu güne kadar birçok buluşma yaptık.içinde mangal olanlar da vardı.hiç bu güne kadar demişmiyim siz yapın ben yiyeyim diye.demedim demem de.çünkü ben girerim o İĞRENÇ kokunun içine benim üzerime sinsin kardeşlerimin değil.
    Motorcu adamız hepimiz.ruhumuz bedenimiz özgür değil mi? Gidilen festivallerde yerlerde oturup gece çadırda uyuruz.lüks le işim olmaz.ateşimi yakar yemeğimi pişirir yerim. is ten kararmış demliğimde Cayımı demlerim.motorla giderken toz,kir,sinek,böcek rahatsız etmemeli beni.eğer olur da günün birinde bunlardan rahatsız olursam,gidip klimalı bi araba alıp 5 yıldızlı tatil köyünde açık büfe sırasına girerim.
    Neyse kırdıysam seni zafer ÖZÜR DİLERİM.
    GaCCaLL, ahmetko66 ve erro bunu beğendiler.

  16. #21236
    Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Aralık 2011
    Şehir
    Van
    Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biz o iğrenç şeyin kokusunu da tadını da çok seviyoruz. Zaten genel istek üzerine mangal organizasyonu yapıyoruz.yoksa bende bilirim barda oturup 2 bira içip kalkmasını.
    Bu güne kadar birçok buluşma yaptık.içinde mangal olanlar da vardı.hiç bu güne kadar demişmiyim siz yapın ben yiyeyim diye.demedim demem de.çünkü ben girerim o İĞRENÇ kokunun içine benim üzerime sinsin kardeşlerimin değil.
    Motorcu adamız hepimiz.ruhumuz bedenimiz özgür değil mi? Gidilen festivallerde yerlerde oturup gece çadırda uyuruz.lüks le işim olmaz.ateşimi yakar yemeğimi pişirir yerim. is ten kararmış demliğimde Cayımı demlerim.motorla giderken toz,kir,sinek,böcek rahatsız etmemeli beni.eğer olur da günün birinde bunlardan rahatsız olursam,gidip klimalı bi araba alıp 5 yıldızlı tatil köyünde açık büfe sırasına girerim.
    Neyse kırdıysam seni zafer ÖZÜR DİLERİM.
    Güzel özet...

  17. #21237

    Üyelik
    25 Ağustos 2011
    abi ben diyom kırmızı pabuç sen diyon yeşil kravat. mangal kokusu nerdee, benim anlattığım hikaye nerde? motor felsefesi süper biz rahata düşmanız o da süper de benim sizden istediğim rahata düşkün olmanız, mangalın dumanını yok etmeniz, bana yemek hazırlamanız, beni sakın ha yerde oturtmayıp da rahat koltuklar döşenmeniz, sigaralarınızı içmeye bir son vermeniz filan değil. altı üstü geleceğim mekanda sigara içilecek mi içilmeyecek mi? yağmur yağınca ne yapılacak? bunun net bir cevabını vermenizdi o kadar. olayı hastalıklı titiz rahatına düşkün motorcu felsefesinden anlamaz dingil hazır yiyici adama bağladınız. bakın hala gideceğimiz evde yağmur yağıp da herkes içeri girince sigara içilecek mi sorusuna bir cevap yok ortada. yoksa tamam elini taşın altına sen koyuyorsun, mangalın başında hepimiz için çaba harcıyor dumanına mağruz kalıyorsun bunların hepsini saygıyla müteşekkirliğimle karşılıyorum. yalnız verdiğin cevabın dediklerimle hiç ama hiç alakası yok. "birader şu işin ucundan tutulacak sen de şu işe yardım et" dediniz de "olmaz ben rahatına düşkün adamım ellemem" mi dedim? bir de pek çok arkadaş beğenmiş verilen cevabı. bir kişi de çıkıp "hüseyin abi adamın dediğinin senin yazdığınla ilgisi yok ki" dememiş. demek ki ben yazı yazarak kendimi anlatamıyorum. en iyisi yüzyüze anlatmaya çalışayım.
    GaCCaLL bunu beğendi.

  18. #21238

    Üyelik
    03 Ekim 2010
    Şehir
    ankara
    Neyse konuşuruz sonra.eve girersek o kadar insan sigara içerse boğuluruz zaten.hem erhanın bebeği olacak saygısı olan el kadar çocuğun yanında içmez.

  19. #21239

    Üyelik
    10 Şubat 2010
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    CROSS
    Listeye Devam:

    11/03/2012 Pazar - Doğum Günü Partisi ve Mangal Organizasyonu - Saat: 13:30 - Yer: Özgür'ün Mekan (Türközü)

    1- Hüseyin - Selma
    2- Özgür
    3- Erhan + 1
    4- Koray
    5- Kenan + 1
    6- Ali
    7- Fatih
    8-Yunus+1-1 Biraz geçikebilirim ama olsun.
    9- Bahadır +1
    10-

    uzun zaman oldu beyler yağmur mağmur gelirim) Yalnız özgürün mekanı ben de bilmiorum )
    nezih77 bunu beğendi.

  20. #21240

    Üyelik
    03 Ekim 2010
    Şehir
    ankara
    Adres bilgileri Ziya oralay caddesi Metin oktay ilköğretim okulu arkası telefon numaram:0538 489 90 95*


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler