Eeeeeee Sonuç
Eeeeeee Sonuç
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
sevgili veyis hocam,sarı zambak arkadaşımızla benim herhangi bir ilgim yok.niçin benimle topladınız?
Ben tıkladım... Bişey olmadı. Benim sayfam diye bir yer açıldı. O kadar? Hayırdır? Anlamadım vallaha...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Nedir muzaffer hocam? Vallaha anlamadım.
LUCRETIUS
ne kadar gözü açıksın be isom.adam mobiletine bindi 180 le kaçtı bile
ne sonucu hayırdır, toplama çıkarma bilmiyonmu muzaffer işlem yapılmış sonucuda sen bul
hadi be gökhanım ben düşmedim, sazan deyilim rolü yapma
mehmet soysaraç hoşgeldin
Üstadlar neler oluyo yaaaa? Ne düşmesi ne hadi hadisi? alacakaranlık kuşağı mı bu? Bir link verdi iso tıkladım. Benim Sayfam diye bir yer açıldı. Bunda şaşırtıcı veya heyecan verici ne var anlamadım. Bilmece gibisiniz be üstadlar...
LUCRETIUS
lütfen kızma be ablacım.motorumuz emanet mobilet diye beni hor görme.ah şu fakirlik.gönül isterki honda/suzuki miz olsun ama ne yapalım ekonomik kriz bizide vurdu.emin ol işe bile gidip gelirken dolmuş paralarını biriktirmek için yürüyorum.allah izin verirse yakın zamanda (2014)motorun kıralını çekecem ozaman şu mobilketten kurtulacam.sizinde parasal desteğinizi beklerim.adana MT nin ne kadar ve iyi insanlarla dolu bir gurup olduğunu biliyorum.desteğinizi benden esirgemeğin saygılar ablacım.
sevgili arkadaşım ercücüğüm,bence sen hiç bu siteye bulaşma.zaten adamlar kuyruk doğrulmaktan,kimseye yardım edecek durumda değiller.kendi başının çaresine bak.çabuk motora sahip olmak istiyorsan git sayısal/altılı filan oyna.ya herro ya merro.bi bakmışsın ki hayalindeki motora kavuştun yada 2038 i beklersin.
Arkadaşlar ethemhan isimli arkadaşı ben tanıyorum,müşterim,bende metehan zannediyordum şans eseri motor muhabbeti yaparken öğrendim çok şaşırdımm...
Ama arkadaş yazmıyor...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Alın o zaman benden de size bir link...
http://www.evisor.tv/tv/motorrad-fun...undod-4829.htm
LUCRETIUS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)