PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ( Kaza ) Bu aynanın sahibini bana bulun yeterli



Sayfa : 1 [2]

HercuL
19 Nisan 2010, 14:23
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın allah daha beterinden korusun

telecaster
19 Nisan 2010, 14:38
kardeş geçmiş olsun,sana bişey olmadığına çok sevindim.Benzer bir durum benimde başıma gelmişti.Beşiktaş bir ticari taksinin her zamanki gibi katliamına denk geldim.Bende tam korumalıydım ve bana bişey olmadı ama sürüklenmiştim biraz.Hemde olay tam polisin gözünün önünde oldu,taksici hiç durmadı bile ve plakasınıda düşme anında tabii ki alamadım.Sonradan çok pişman oldum,Tam Beşiktaş ışıklar ve mobese kameraları var,Keşke bir dilekçe ile savcılığa şikayetçi olsaydım diye.Emin ol çok uzun sürebilirdi belki ama en azından o aracı yakalayabilirlerdi.

MrSandman
19 Nisan 2010, 15:03
Öncelikle geçmiş olsun! Sağlığınızın yerinde olması gerçekten sevindirici.
Polis davranışları hakkında bişi söylemek istemiyorum. Herkes elbet bir gün vicdanıyla karşı karşıya gelecektir.
Bunun dışında söylemek istedeğim 2 şey var.

Birincisi ne olursa olsun mutlaka savcılığa suç duyurusunda bulunun.
Mobeseden bulsunlar ya da bulamasınlar önemli değil. Siz insanlık görevinizi yapın ki başkalarının canı yanmadan o kendini bilmezler elbet yakalanacaklardır. Yakalandıklarında her türlü maddi manevi tazminatınızı giderin.

Bunun dışında ikinci önemli nokta Trafik sigortası. Hani motorlu taşıt sahibi herkesten toplanan şu sigortalar var ya. İşte eğer trafik sigortanız var ise ve trafikte başınıza bir şey gelirse ve zanlısı yakalanamaz ya da tespit edemez ise trafik sigortasına başvurarak aldığınız tıbbi yardımdan aracınızın hasarına kadar herşeyi kuruşu kuruşuna karşılayabiliyorsunuz.

Lütfen haklarımızın bilincinde olalım; başka insanların başına gelmemesi içinde üzerimize düşen görevi yapalım.

Tekrardan geçmiş olsun. Tekeriniz hep düz bassın, insan müsveddelerinin şerrinden kaçabilmeniz dileğiyle.

Cem Demir
19 Nisan 2010, 15:17
Yapılacak bişey kalmamış,Hayatta olduğuna dua et,Çok basit kazalarda insanlar ölüyor
Bir hatıra diye sakla O aynayıda belki PeJo alırsan takarsın arabana

forzabjk43
19 Nisan 2010, 16:09
Geçmiş olsunnnnn Allah'tan sakatlanma falan olmamış iyi bari

JAKOBEN
19 Nisan 2010, 16:16
Arkadaşım sana çok geçmiş olsun, verilmiş sadakan varmış. Polisin tutumunu ise ilginç buldum açıkçası.. Bu olayla ilgili bir faaliyette bulunmak kendilerine zor geliyorsa bu ülkede polis ne işe yarıyormuş ki o zaman?

motocycleboyreigns
19 Nisan 2010, 16:31
Mobese kameraları yaptırılırken bilinçli bir kesim gözetleniyoruz,özel alanımıza karışılıyor diye karşı çıktı.Siz abi güvenlik önlemi suçu azaltmak için faydalı avrupalarda var oooo dediniz biz de yedik.Alın bakalım şimdi;adamın görüntülere ihtiyacı var ve kullanamıyor o görüntüleri-tıpkı Tuğper in olayında olduğu gibi.Çünkü bürokrasi izin vermiyor.

Polis dostunuzdur dediler onu da yedik.Adam yaralanmadı diye kayıt bile tutmamışlar,nasıl bir terbiyesizlik,hukuksuzluktur bu?

Geçmiş olsun.

mertyagci
19 Nisan 2010, 16:46
Üstad büyük geçmiş olsun valla verilmiş sadakan varmış,Bu modifiyeli,hızlı araba kullanan piçlere çok uyuz oluyorum alayı şerefsiz ve gg..ttttttt afedersiniz ama yazmak zorundayım,kusura bakmayın alayı katil bu ib...nn..elerin.

monte986
19 Nisan 2010, 17:22
yanlış yapmışın biilader kaza yerinden ayrılarak ! geçen hafta daracık bi yolda bi ticari taksi 41 T 140 plakalı paşa taksiye bağlı arkamdan kornaya bastı yol istio yol vermedim ısrar etti 40 KM hızla gidiorum yolda sakat o sıra plakasını aldım aynadan ufak bi boşluk bulda arabaparketmemişti karşı şeride o boşluktan faydalanarak aniden sollamaya geçti karşıdanda başka araba geliodu benimle sıfır mesafeden geçerken son anda direksiyonu kırdı ve arka tamponla benim ön tekere sürttü düştüm durdu benim kalktığımı görünce kaçtı ufak tefek çizikler hariç bendede motorumdada bi şey yoktu anında polisi aradım polis dedi hemen hastaneye git dedi bi şeyim yok dedim git olm dedi adli rapor hazırlat :D gittim doktora taaa kaç senelik yaralarımı bu kazada olmuş gibi anlattım öküz gibi rapor hazırladılar aynı akşam içinde taksiciyi buldum sen nabion ihtiyar dedim çarpışmadık dedi tamponun çizik o ne peki dedim ? önceden vardı dedi :d peki dedim gittim şikayetçi oldum raporda 8'de 8 suçlu bulundu benim arkadan çarptığımı iddia etti ama tampondaki çizik ve benim motordaki çiziklerin şekli kazanın nasıl olduğunu gayet net açıklıyordu , üstelik kaza yerinden kaçmasıda onun için büyük bir eksi oldu , derhal polise git anasını ağlatırsın o pejo kimse ! keşke plakasını alsaydın :S

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:16 ----------

yauu bu 4 ayaklılara karşı camia olarak bir şey yapmalıyız demin anlattığım kazanın ertesi günü perşembe arkamdan yine bi araç yol istio kornaya basio önümdeki araç sağa dönüo ben düz gidicem bi türlü yol vermedim arkamdakine önümdeki dönerken öbür şeritten solladı beni arkasından kornaya bastım sinyal yaktım durdurdum sen nabionsun dedim şeridimi ihlal ediosun dedim,sen motorsiklet değilmisin sağdan gitmen gerekio dedi nası ya şeridin sağı senin dedi hadi ya gel polise soralım dedim trafik burda köşede beklio dedi :D gittik polis dediki motorun sağı ve solu yani bütün şerit motora ait isterse sağdan gider isterse soldan gider sollanacaksa motorsiklet başka bir şeritten sollicaksın polise dedim abi peki sence ben napim daha dün bu dört ayaklılardan biri çarptı bana,
benim felsefem ölsemde haklı olimdir kardeş dedi seninkide böyle olsun dedi , yani demek istediğim 4 ayaklı sürücüleri bir şekilde eğitmeliyiz haklarımızı gasp etmemeleri için , , ,

serhan123
19 Nisan 2010, 17:32
geçmiş olsun allah beterinden saklasın sonuna kadar arkasına git bu işin :cat:

vıceroy
19 Nisan 2010, 18:57
Allah beterinden korusun. Tez zamanda sonuca ulaşmanı dilerim.