PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Piaggio Beverly 500 İzlenimlerim



Sayfa : 1 [2]

Levent
23 Şubat 2016, 12:27
Beverly 500 Racing gibidir :) Keza Nexus 500

DKN
23 Şubat 2016, 12:52
aprilia srv 850 alıcan eldiveni ele vericen

astrofizik
23 Şubat 2016, 14:28
Çok güzel bir paylaşım,
teşekkürler..

logaritma
25 Şubat 2016, 18:28
https://www.youtube.com/watch?v=ADGi06NcR7A

Deryali
01 Mart 2016, 11:27
4 tane Beverly 500 eskitmiş biri olarak bir daha tövbe Beverly 500 almam. Çünkü Vitesli motorun tadını bilmiyordum ve scooter konusunda evet bugüne kadar yazdığım herşeyin arkasındayım.
Fakat scooterlarda denge malasef yok, viraja girme çıkma diye birşey gerçekten yok sanal olarak var. Hakimiyet yok...
125cc bile olsa Vitesli motoru Scootera tercih ederim.
Motordan gerçekten zevk almak isteyen arkadaşlar bir an evvel scooter dünyasından gerçek motor dünyasına adım atsınlar derim.

Ayrıca Beverly 500 Cruiser modelleri önceki modellere göre daha az yakıt tüketiyor ve daha iyi gidiyorlar. Fakat çok fazla kronik sorunları var.
Bunlardan bir tanesi Gidon Bilyeleri.. Sürekli bozuluyor ve onu tamir ettirmek oldukça para ve zamana mal oluyor. Yaptırmadığınızda gidonun ortada takılması oldukça can sıkıcı bir hal alıyor.
Ön Far titreşimden ötürü sürekli kırılıyor düşüyor. Yenisini alayım desen sadece kırılan yeri satılmadığı için farı komple gövdeyle alıyorsun haşırt 1000 lira.
İtalya'da belki ama ülkemizde gerçekten işletim maliyetleri çok pahalı.

logaritma
01 Mart 2016, 13:25
benim en son motorum tdm850 idi sattım şimdi fazer arıyorum.. vitesli başka scooter bambaşka .. scootera gerçek motor dememekde komik..
adamlar 4 lastikdemi gidiyorlar tam askine scooter normal motora göre daha riskli ve daha zor bana göre ortada kocaman bir teknesi var ve lastikleri ufak..

ben scooter sürerken hep zorlanırım ama düz vitesi verin alayını 10 dakika sonra her tür cambazlığı yaparım..

Bundan 3 sene önce yiğenimin fiddle ı aldım az kalsın düşüyordum sürerken çok zorlandım.. kaldıki eskiler bilir bende silverwing600 abs vardı.

fazerımı alırsam inşallah yanına ilerde kesinlikle bir scooter alıcam ve beverly 500 ilk tercihim olucak.

şehir içinde vitesli motor insanı yoruyor bunu 20 den fazla ufak ve büyük hacim vitesli motoru olmuş biri olarak söylüyorum.. istediği vitesli olsun şehir içinde kasıyor.
scooter yürüyen paşa koltuğu şehirde.. istanbulda yaşıyorum tabiki kendi yaşadığım şehire göre konuşuyorum..

scooter şehirde çok rahat .. dik yokuşlarda keşmekeş ilerlemeyen dar trafikde.. büyük rahatlık büyük kolaylık.. bagajın olması artı bir değer..
çantan yoksa heleki sevmiyorsan benim gibi vitesli motorda çantayı biri gelirken migrosdan şunu şunu al dediğinde minnacık iki torba bile zulüm oluyor işkence oluyor viteslide.

vitesli motor keyfi tadı tuzu apayrı ama scooterda ayrı bir rahatlık.. kaliteli bir chopperı gene hiç bir şeye değişmem.. zaten son noktam iyi bir chopper olucak.. ama gene ufak hacim bir scooterı koyarım bir köşeye şehiriçi gezmeye..

ben italya turu attım beverly ile on numara bir motor.. kesinlikle çok kaliteli idi.. touring uzun yol camı biraz ses yapıyordu.. ben o kadar yol yapdım ne farın düştü ne bir şey oldu hemde ne yollara girdik arkadaşla ne tümseklerden geçdik ne çukurlara girdik. vardır elbet kronik sorunu hangi motorda yok ki..