PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosiklet Tutkunları Arkadaşları Unutmadı Merterde Eylem Yaptı



Erhan Erdil
04 Haziran 2007, 00:35
http://xs116.xs.to/xs116/07220/meeerter.JPG
Motorsiklet Tutkunları, 1 Yıl Önce Arkadaşlarının Ölümüne Neden Olan Sürücünün Yakalanması için Eylem Yaptı.

Merter'de, bir grup motorsiklet tutkunu, 1 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden arkadaşları İbrahim Mersin'in ölümüne neden olduğu belirlenen otomobil sürücüsünün henüz yakalanmamasını protesto etti. İbrahim Mersin'in annesi Ayşe Mersin de, kazaya şahit olan vatandaşlara seslenerek oğlunun ölümüne neden olan araç sürücüsünün yakalanması için kendilerine yardım etmelerini istedi.

Bbir yıl önce motorsikletini tamirciye bırakmak için giderken bir otomobilin çarpması sonucu 18 yaşında hayatını kaybeden İbrahim Mersin, hayatını kaybettiği yerde anıldı. İbrahim'in annesi Ayşe Mersin, "Benim çocuğumun kanı yerde kalmasın. Benim çağrım özellikle görgü tanıklarına. Görgü tanıkları bir annenin haykırışını duysunlar." diye konuştu. Trafik cezalarının caydırıcı olmamasından yakının anne Mersin, "Bu olay Avrupa'da olsaydı herkes ayaklanırdı." diye konuştu. Ayşe Mersin, kaza günü oğlunun kırılan dikiz aynasının tamiri için motorsikletini tamirciye bırakmak için giderken, Renaualt Kango marka bir aracın çarparak oğlunu ölümüne neden olduğunu belirtti. İbrahim Mersin'e yardım etmek için duran vatandaşların panik nedeniyle aracın plakasını alamadığını aktaran anne Mersin, yetkililerin ve vatandaşların kazaya sebep olan sürücünün yakalanması için yardımcı olmalarını istedi. Mersin'in yakınlarının gözyaşlarını tutamayarak ağladığı görüldü.

iha

demirgursel
04 Haziran 2007, 00:46
katılan ve organize yapan tüm arkadaşlarıma,sonsuz bir motorsiklet sevdalısı olarak sonsuz teşekkür ederim.:rendeer:

ahmetnr
04 Haziran 2007, 11:58
türkiyenin motosikletlere ihtiyacı olduğu halde motosiklet sürücülerini trafikte üvey evlat muamelesi görmesi hepimizi üzüyor tabi bunun sonucunda da böyle talihsiz olaylar karşımıza çıkıyor ben bu eksikliği gündeme getiren arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum ve hayatını kaybeden arkadaşlarımıza allahtan rahmet kalanlarada sabır diliyorum

Tuncer Sezen
04 Haziran 2007, 12:03
Herkesin emeğine sağlık.Orada olsam kesinlikle gelirdim...
Umarım dostumuzun katili bulunur.

denizcimuzaffer
04 Haziran 2007, 12:05
Gerekli tepkimizi gösterdik, umarım komuoyunun konuya biraz dikkati çekilmiştir.
Katılanlara, katılamayıp gönülleri bizimle olanlara, duyarlılıklarından ötürü teşekkürlerimi sunarım.
Kardeşimizin ailesine sabırlar dilerim.

taner_k
04 Haziran 2007, 13:06
katılan herkese kendi adıma teşekkür ederim.:rendeer: her ilimizde bu tarz organizasyonlar yapılsa keşkee..

Syriana
04 Haziran 2007, 13:14
bencede ses getirecek bi organizasyon oldu...bayada kalabalıktık hani kendi çapımızda daha fazla placağınıda tahmin ediyodum zaten...konuya basında baya bi ilgi gösterdi yaklaşık 5-6 tv kanalı oradaydı...barış abimizde anlamlı bi konuşma yaptı...umarım bundan sonrası için olumlu bi değişme olur motosiklet tutkunları için....:rendeer:

tubis
04 Haziran 2007, 13:37
Gönlümüz oradaydı, keşke bedenen olabilse idik...

cevran07
04 Haziran 2007, 18:42
türkiyenin motosikletlere ihtiyacı olduğu halde motosiklet sürücülerini trafikte üvey evlat muamelesi görmesi hepimizi üzüyor tabi bunun sonucunda da böyle talihsiz olaylar karşımıza çıkıyor ben bu eksikliği gündeme getiren arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum ve hayatını kaybeden arkadaşlarımıza allahtan rahmet kalanlarada sabır diliyorum

ahmet abi çok güsel söyledin harbiden üvey evlat muamelemesi yapıyolar ya yazıklar olsun ..:pale:

mondialcii
04 Haziran 2007, 22:49
Hayatını kaybeden arkadaşlara Allahtan rahmet diliyorum aileleri ve yakınlarına Allah sabr versin...

Shamyl
05 Haziran 2007, 17:30
Çarpan insan da şüphesiz çarpmak istemezdi diye düşünüyorum, çarpanın bulunması gideni geri getirmeyecek...umarım bundan sonra böyle şeyler hiç olmaz diyorum ( ama bu dediğime kendim de inanmıyorum)

frog
05 Haziran 2007, 20:25
Çarpan insan da şüphesiz çarpmak istemezdi diye düşünüyorum, çarpanın bulunması gideni geri getirmeyecek...umarım bundan sonra böyle şeyler hiç olmaz diyorum ( ama bu dediğime kendim de inanmıyorum)

ne yani çarpan insanı(insan demeye bin şahit lazım) yakalamak birşey ifade etmezmi sence?
bu insanlara gereken ceza verilmediği için ellerini kollarını sallaya sallaya geziyorlar:pr:

denizcimuzaffer
05 Haziran 2007, 21:01
Adamı öldür, sonra:P Pardon, istemeden oldu:silent:
Yakalanıp hesap vermediği sürece Kaatildir bence. Yakalanıp cezasını gördüğünde, aklanmış, hatasını telafi etmiş biri haline dönüşür.
Kaçtığı, vicdanından ve bizden saklandığı süreçte KAATİLDİR bu kişi:silent:
Affedilecek, mazur görülecek bir yanı yoktur.
Yine aynı noktadayız. Dünya nın yuvarlak olduğunu anlatmamız mı gerekiyor yaaa:pale:
O gün ki anma toplantımızdan dönerken bize de çarpılmış olaydı, sanırım benzer zihniyet, benzer mesajları yazar, ya da benzer düşünürdü elbet:silent:
Yakalanırsa çarpan kişi: KAATİLDİR!
Kendi teslim olursa: Vicdan dan nasibini almış bir HATALI-KUSURLU:pale: bir İNSAN

tororosso
05 Haziran 2007, 23:29
bence gören varsa elini viçdanına koyup bildirsin ,

Lucas
05 Haziran 2007, 23:58
Bir adamin gozlugunu kirarsin 5 yil ceza alirsin, gozunu cikarirsin 3 ay bile yatmazsin, trafik kazasinda olume sebebiyet verirsin kusuruna gore en cok 2-3 yil ceza alirsin.. insan hayati o kadar degersiz ki..Yasalar karsisinda degersiz olan hayatlar git gide insanlarin gozunde de degersizlesiyor..Carpan kaciyor, goren aman mahkemelerde mi surunucem deyip gormezden geliyor, kimse yardim etme tenezzulunde bile bulunmuyor.. Ne oluyor bize diye kendinize sordugunuz oluyor mu hic ?