PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Altın elbiseli adam harici motosiklet tanitan en iyi kim?



Sayfa : [1] 2

okancaytasi
21 Nisan 2020, 01:13
Arkadaslar rahmetli barkin usta öldügunden beri tat alamiyorum. Youtupta acip o tarz vidyolar izlemek istiyorum. Bu konuda bizi evet iste bu dedirtecek baska kimler var. Yardimlarinizi bekliyorum.

gezginkral
21 Nisan 2020, 01:19
Arkadaslar rahmetli barkin usta öldügunden beri tat alamiyorum. Youtupta acip o tarz vidyolar izlemek istiyorum. Bu konuda bizi evet iste bu dedirtecek baska kimler var. Yardimlarinizi bekliyorum.

Motorondaki alişan abi, şimdi kendi kanalı var, 100oktantv. Şuanlık bunu bekliyorum tek umudum o, diğer hepsi çöp benim gözümde.

noqturno
21 Nisan 2020, 01:29
Görsellik, çekim tekniği, kurgu konusunda MotopixelTV, Samimiyet konusunda Motosiklet İstasyonu, Deneme Tahtası, Motorcu Muhabbeti. Alişan'ın kanalı 100oktanTV de iyi geliyor

lawyer_16
21 Nisan 2020, 01:46
Motomania izmir kanalı da soru cevap şeklinde bir formatı var kendine özgü. Alişan fidan ve motopiksel ile birlikte takip ettiğim 3. Kanal. Alişan fidan çok iyi ama gerçekten motorun dilinden de anlıyor çok iyi motor kullanıp iyi izah ediyor incelediği motorun kullanım hissiyatını

ChuckBerry
21 Nisan 2020, 02:22
En iyi diyemem hiçbiri yerini tutamaz fakat başarılı bulduklarım 100oktantv, Motorcu Muhabbeti, Motopixel Tv, Deneme Tahtası.

Kursad55
21 Nisan 2020, 02:51
kimse yerini tutamaz tabi ama Son zamanlarda nekipedia diye yeni bir kanal var izlerken sıkılımiyorum diğerleri bir yerden sonra sıkıyor

sey_47
21 Nisan 2020, 10:32
Mamba'yı unuttunuz mu beyler.
Motodivit :mrgreen:


Barkın reisin yerini kimse alamayacak, onu biliyoruz da.
Eskiden AEA video attığında, ilgim alakam olsun olmasın izlerdim. Çünkü izletiyordu rahmetli.
Motodivit'te de ne yalan söyleyim, o da izletiyor kendini. Bizim oralardan olduğundan da olabilir.

Şimdi bir motosiklet inceleyeceğim zaman, google'a yazıp kim çıkarsa ona bakıyorum. "Aa dur yeni video atmış" diye kimseyi izlemiyorum.

UzunYolAdami
21 Nisan 2020, 11:04
herkesin yeri ayri
barkinin kendine has ilgi uyandirici bir hali vardi, diger kanallari onunla bu acidan kiyaslamak digerlerine haksizlik olur bence.
eglenceli icerik uretiyordu, ayni mizahi dille icerik ureten belki bir nebze motopixel var.
göruntu ve cekim konusunda motopixel
samimiyet konusunda deneme tahtasi erkin yesil
bilgi icerik konusunda 100oktantv (eski motoron), alisan gercekten cok iyi motor kullaniyor, bozuk toprak yolda tenere ile 160km yaptiginda hem aklindan suphe ettim, hem de yetenegini takdir ettim

iclerinde hem inceleme, hem kisa uzun yol deneyimleri, hem gezginlik hem de benzeri tum konulari tam isleyen tek kanal ise deneme tahtasi.
erkin yesil iyi is cikariyor ama promosyon kisminda oda eksik kaliyor, kanali hakettigi izleyici sayisinin altinda bence.

enes_ayx
21 Nisan 2020, 12:10
Şuanda en iyisi kesinlik MotopixelTV gerçekten bu işi yapıyor bence rakipsiz. Onların dışında Motoron Dergisi, Moto Rhino, MotoDivit kanallarını seviyorum.

Wuamell
21 Nisan 2020, 12:20
Bende motomania izmir kanalını beğeniyorum, arkadaş ticarete aktif girdikten sonra boşladı biraz ama iyidir sohbet tadında ve samimi,Eski takipçisiyim. Motopixel ve deneme tahtası da iyidir.
Diğer arkadaşlar biraz daha pişmeli bence.
Abileri dışında öneri verecekleri bende bekliyorum

rollcycle
21 Nisan 2020, 13:47
Eğer motor tanıtımı yapan bir kanal yavaş yavaş aksesuar mağazalarına giriyor ve girebildiği mağazadaki ürünü anlatırken öteki ürünlere bok atamaya başlarsa benim için hollywood kalitesinde çekim yapsa bile samimi gelmiyor en sağlam örneği motopixel.

Altın elbiseli adam aramızda bukadar tanınmasa ve popüler olmasa kesinlikle motodivit derdim. Özellikle eski kullanıcılar izlediğinde anlayacaktır. Sadece motosiklet anlatıyor. Olması gerekeni yapıyor. Bu arkadaşın imkanı olsa ve istanbulda yaşasa eminim çok delidehşet işler yapardı. Benim favorim motodivit

Alişan fidan zaman zaman aksesuar zaman zaman motosiklet tanıtımı yapsada bu işi en dengeli yapanlardan. Önceleri motoron ile çalışırken şu sıralar sanıyorum sadece kendi kanalına odaklanmış durumda 100 oktan. 2. favorim

Sadece aksesuar anlatımını sevdiğim görüntü formatı olarak revzilla ile aynı olan özen tv.

Bunların harici 10 yılı aşkın süredir sürdüğüm motosiklet üzerinde hiç adını duymadığım ve kanala girdiğimde 3213128371203712 abone gördüğüm çok fazla sayıda kanal mevcut.

MaryJane
21 Nisan 2020, 14:00
Metinrr Ve Forumda Biri Vardı Unuttum O Güzel Kanallardı

joshua
21 Nisan 2020, 14:41
Yurt dışı uzun tur tecrübelerini katarak motosiklet incelemesi yaptığı için Deneme Tahtası Erkin Yeşil’i takip ediyorum

gerivites
21 Nisan 2020, 15:01
Tektabanca vardı. Türkiye 'ye döndü ve videolar kesildi. Eski videoları, yollar, gazlaması, anlatımı bana en iyi gelen o.

kenan_gül
21 Nisan 2020, 17:40
https://www.youtube.com/watch?v=CUmVnrE5t-Y

bu abi süper. tavsiye ederim.

mattiadestro
21 Nisan 2020, 19:16
alişan fidan gayet başarılı.

[rpm] vardı pulsar vlogları yapıyordu ama kayboldu. düzgün bir arkadaştı.

Riptalon
21 Nisan 2020, 19:49
Alişan Fidan en iyisi tartışmasız. Motipixel'e ise tahammül edemiyorum. O kadar yanlış bilgi veriyor ki...

exteras
21 Nisan 2020, 21:52
Motopixel tam eski kafa satışcı. Her incelediği motor için: çok iyi, harika olmayabilir ama çok iyi şu özelliği daha iyi evet hepsinde var bu özellik ama bunda da olduğu için çok iyi. Titreşim her motorda olduğu kadar var fazlası yok. Şu kanalın videolarını yeteri kadar izlerseniz çinliyi, hintliyi, japonu, avrupalıyı aynı kalite sanırsınız.

COQ
21 Nisan 2020, 23:14
Barkın bu işte en iyisiydi çünkü işkembeden motosiklet yorumu yapmıyordu.
Bu işin eğitimini almıştı.
Bunu da motovlog çekmek için yapmadı.
Her iyi iş gibi yayın hayatı kısa süren 2Teker dergisi için yaptı.
Dergide yapacakları testler için Mustafa ile birlikte(Galiba Kubilay'da vardı geçmiş gün iyi hatırlamıyorum) İngiltere'ye gidip test pilotluğu eğitimi aldılar.
Dergi işi tutmadı ama Barkın'ın anlatım tarzının da etkisiyle motovlog işi tuttu.
Çünkü içerik, bilgi ve tecrübe toplamından oluşuyordu.
Yani Barkın eğlenceli konuşuyordu ama boş konuşmuyordu.
Eğitim ile ilgili videoları eleştirilebilir ama motosiklet test videoları neredeyse kusursuz.
Bu nedenle aynı altyapıya sahip olmayan vlogların sahiplerini Barkın ile kıyaslamayın.
Onun gibisi zor gelir çünkü adam aynı zamanda meraklıydı da.
Yani ben bilirim havasında değildi.
Motosiklet etrafında olup biten herşeyi bilmek isterdi.
Mesela CSS eğitimlerine muhtemelen ihtiyacı olduğunu düşündüğü için değil, ne olup bittiğini görmek için gitti.

Tabi ki ülkemizde Barkın gibi bu işin eğitimini almış ve birikimli insanlar var ama bunu anlamak için her ortaya çıkana bir şans vermek gerekiyor.

nzm75
22 Nisan 2020, 00:02
Seviyeli yayın yapan motomaniaizmir , deneme tahtası , nekipedia ,diyebilirim keyifle izliyorum.takip edemediğimiz güzel arkadaşlarda vardır eminim.

NeDemekŞakir
22 Nisan 2020, 00:21
100oktan detaylı bilgi ve kullanım hissiyatı
deneme tahtası gezi, uzun yol hakkında
motopixel kitab-i bilgi
rpm iyiydi ama artık aktif değil
motomaina soru-cevap şeklindeki tarzı ile bir çok konuda bilgi ve öneri

okancaytasi
22 Nisan 2020, 00:29
Arkadaslar tavsiye ettiginiz bikac arkadasa baktim. Takibe de aldim sagolun. Ancak anladim ki bu isin "aea" sonrasi cok buyuk eksigi var. Istek , talep var ama cok ta buyuk bosluk var. Insallah bi sekilde bu bosluk dolar...

mavzer-i
22 Nisan 2020, 00:37
100oktan kanalını ben başarılı buluyorum. bilgi olarak genel motovloglardan yüksek
eğlenceli anlatım olarak ta motodivit var bizim forumdan batuhan yapıyordu mamba90 olarak(beni sevmesede ben kendisini takip ediyorum :D)

Bafrali
22 Nisan 2020, 00:55
Altın elbiseli adamdan sonra bir boşluk olduğu kesin. Videolarındaki o samimiyet hiçbir yeni videodan alınmıyor.
1 yıla kadar anlaştığı markayı kötülemeden, objektif davranan, tanıtımını yapan bir kanal olabilseydi tartışmasız profesyonel çekimleriyle Motopixel derdim. Şu an ise adamın gülüşüne tahammül edemeyecek kadar tiksindim ve bıraktım.
Onun dışında 100oktan, motomania ve kanalı yeni açmış olsa da çok başarılı olduğunu düşündüğüm nekipedia bu işte kendilerini bozmaz ise iyi yerlere geleceklerdir.

tommygun
22 Nisan 2020, 07:53
Motosiklet tanıtımı değil de moto sohbet izlemek isterseniz Flu Tv - İleri hatalar akademisini de tavsiye ederim. Altınlı Geceler'den bildiğimiz Fuat Domaniç ve Devrim Sirmen var.

engin_deniz
22 Nisan 2020, 10:42
büyük harflerle yazıyorum. kendisini izlemekten büyük keyif aldıgım MOTODİVİT namı diğer mamba :)

coderbiker
22 Nisan 2020, 10:49
Motosiklet tanıtımı değil de moto sohbet izlemek isterseniz Flu Tv - İleri hatalar akademisini de tavsiye ederim. Altınlı Geceler'den bildiğimiz Fuat Domaniç ve Devrim Sirmen var.

fuat domaniç'i oldum olası sevmemişimdir. hep bir lakayıt laubali hareketler. ayrıca pistte bir arkadaşı göz göre göre biçtiği, rahmetli barkın'a da yolda kaza yaptırdığını hatırladıkça daha da soğuyorum. bana göre aşırı antipatik ve motosiklet bilgisi sandığı kadar çok büyük olmayan birisi. o yüzden ellerimi kollarımı bağlayıp karşımda açsalar gözlerimi yumar yine izlemem :)

tommygun
22 Nisan 2020, 11:52
fuat domaniç'i oldum olası sevmemişimdir. hep bir lakayıt laubali hareketler. ayrıca pistte bir arkadaşı göz göre göre biçtiği, rahmetli barkın'a da yolda kaza yaptırdığını hatırladıkça daha da soğuyorum. bana göre aşırı antipatik ve motosiklet bilgisi sandığı kadar çok büyük olmayan birisi. o yüzden ellerimi kollarımı bağlayıp karşımda açsalar gözlerimi yumar yine izlemem :)

Sizin kararınız elbet ama Devrim Sirmen'in mütevaziliği ve bilgi birikimi (Adam Css hocalarından)sizin ilginizi de çekecektir.

Mcht-mico
22 Nisan 2020, 12:56
En tepede alisan fidan var begenirim izlerim dikkate alirim motorondan beri takip ederim. Motopixel selcugu sevmem ama icerik uretiyor. İzlerim begenmem dikkate almam. Deneme tahtasi beyi de xpulse tanitimindan sonra izlemeyi biraktim. Yani bu isi hakkiyla yapan tek insan 100oktan. İcerik anlaminda da motopixel

mezit
22 Nisan 2020, 14:02
Motomania soru cevap seklinde ama digerleri gibi surus formati eklerse cogunu gecer

coderbiker
22 Nisan 2020, 22:17
Sizin kararınız elbet ama Devrim Sirmen'in mütevaziliği ve bilgi birikimi (Adam Css hocalarından)sizin ilginizi de çekecektir.

tabi, ona bir sözüm yok. ama fuat aşırı antipatik bi adam

Tundzhay
23 Nisan 2020, 11:01
Tüm Türk motoviloglar tırt. En fazla 1 tane videolarını zar zor izleyebiliyorum.

Seko
23 Nisan 2020, 12:37
Motopixel Tv değildir. Teknik olarak son derece zayıf olmasının yanında İngilizce de bilmiyor ve yazıları bile doğru dürüst okuyamıyor. Kawasaki Versys'i hala "versi" diye telaffuz ediyor.

Tam da günümüz dünyasının içi boş popüler işlerinden birine imza atıyor.

AleniDesais
23 Nisan 2020, 14:28
Motopixel ve motorcu muhabbeti'ni beğeniyorum

ryangt
23 Nisan 2020, 14:46
düzenli takip ettiğim bir kanal yok ama motopixel'in anlattıklarının yarısından fazlası yanlış. O kadar fazla takipçisi olupta o kadar dezenfermasyon yayması 'traji-komik'

haluk23
26 Nisan 2020, 22:50
Altın Elbiseli Adam'dan sonra motosiklet incelemesi yapanlardan birisi olan MotopiXel TV Selçuk ile ilgili birkaç şey yazmak istiyorum. Geçtiğimiz haftalarda Kolaçan kanalında yayına çıktı kendisi ve 2 saate yakın sohbet muhabbet döndü. Kendisine sorulan sorulardan birisi de Barkın Bayoğlu ile karşılaştırılıyor olmaktan hoşlanıp hoşlanmadığı idi. AEA gibi birisiyle kıyaslanıyor olmanın memnuniyet verici olduğunu ama tarzları ve kökenlerinin farklı olduğu için bu durumun kendisini rahatsız ettiğini söyledi. AEA'nın bu işe yıllarını vermiş olduğunu, kendisinin ise medya kökenli olduğundan bahsetti.

Tespitlerim: 1. AEA Barkın hem çocukluğunda İngilterede yaşadığından dolayı İngilizce, hem de üniversite eğitiminin bir kısmını Belçikada görmüş olduğu için Fransızcayı çok iyi derecede biliyordu. Motopixel Selçuk ise maalesef yabancı dile Fransız. Önceki bir mesajda da yazıldığı üzere "Versys" modeline "Versi" demişliği var. "Royal Enfield" markasına "Royal Enfayld", "Pirelli Scorpion Trail" lastiğe de "Skorpion Trayl" dedi. Daha fazla videosunu takip edilse daha da fazla telaffuz yanlışına denk gelmek mümkün.

2. AEA Barkın bırakın ülkemizdeki motosiklet tarih ve kültürünü, motosikletin evrensel olarak ve markaların doğuşundan itibaren neredeyse tüm tarihine hakimdi. Kendisine canlı yayında sorulan sorularda konu bir modele geldiğinde gayet eski bir model bile olsa o modelin doğuşundan ve piyasaya çıkışından tut, varsa yaşattığı sorunlara kadar bilgi veriyordu. Önceden çalışılmış bir konu değil haa, canlı yayında konusu geçen bir marka model bu. MotopiXel Selçuk ise yine yukarıda bahsettiğim canlı yayında Çin ve Hint motosikletleriyle ilgili bir soruya her iki ülkenin de iyi ve kötü markaları olduğunu, Hintlilerden Royal "Enfayld"ın iyi olduğunu ve aynı şekilde dünyada çok bilinen başka bir Hint markasının da İndian olduğunu söyledi. Indian markası Harley'den bile daha önce kurulmuş ve tamamen Amerikan markası oysa.

Sonuç olarak tek bir canlı yayında yabancı dile olduğu kadar motosiklet kültürüne de Fransız olduğunu hissettirdi.


İnşallah yabancı dilini ve motosiklet konusunda bolca okuyup bilgi birikimini ve kültürünü geliştirir ve eksiklerini tamamlar.


Çok erken gittin be Barkın!

coderbiker
26 Nisan 2020, 22:57
izlediğim motovloggerlar
inceleme için sadece alişan fidan kanalı 100 oktan tv. bazen de motorcu muhabbeti diğerleri tırt yok motopixel yok motomania bilmem ne. reklamcı arkadaşlar bunlar.

muhabbet geyik için ise motosiklet günlüğü ferhat hakan yani, kivo motovlog ve gündüz gezen.

direkt olarak engellediğim şu maltepeli fakir apaçi. fakir diyorum çünkü her videosunda te rede tek şu kadar teğ leğ verdik arkadaşlar diye hava yapıp sonra yaaağ 50 liralık benzin gidiyor her video için :( diye ağlayan eleman. ve onun izmirli yer fıstığı kankisi.

Nimrodel
27 Nisan 2020, 17:14
Motosiklet tanıtmaz ama sektör, motosiklet ve bunlarla ilgili her konuda makyajsız, dolaysız, akıcı bilgi vermesiyle Motomania İzmir'i seviyorum. Aradığınız bilgiyi dolaysız, egosuz, yalın bir şekilde alırsınız. Yoksa sorarsınız, biliyorsa kesinlikle cevap verir.

CanAydın
27 Nisan 2020, 19:29
MotopixelTV yi pek umursama önerenler olmuş onlara da tavsiyen onun ağzına uyup almayın motor. Adam para aldığı Zontes adı altında satılan 310 luk motorları yarı fiyatına almış reklam amacı ile övdüğü motorlar var. Kötü motorları gelip '' Süper, Off bune, Bayıldım, Servisi güzel(Mondial servisine iyi dedi adam). Kısacası MotopixelTV ye pek aldırma ve izleme bence

tommygun
27 Nisan 2020, 19:47
Motopixel'in kalibresi çok düşük. İyi niyetle bir çekim yapsa da aklıma hep "Bize Mondial'i reva gören adam, acaba bu çekim için ne menfaati var?" algısı yaratıyor. Mondial'in de elbet güzel modelleri vardır da öyle aman aman ağzını gere gere anlatılacak süper bir modeli olduğunu düşünmüyorum. Her ne kadar Aea kadar renkli olmasa da Motomania ve yeni bir kanal olarak Motobolisma'yı takip ediyorum. Bir daha motor sürmeyeceğimi bilsem yine de Oğuzhan Muslu gibi yeni yetme Maltepe kekolarını izlemem.

coderbiker
27 Nisan 2020, 21:07
Motopixel'in kalibresi çok düşük. İyi niyetle bir çekim yapsa da aklıma hep "Bize Mondial'i reva gören adam, acaba bu çekim için ne menfaati var?" algısı yaratıyor. Mondial'in de elbet güzel modelleri vardır da öyle aman aman ağzını gere gere anlatılacak süper bir modeli olduğunu düşünmüyorum. Her ne kadar Aea kadar renkli olmasa da Motomania ve yeni bir kanal olarak Motobolisma'yı takip ediyorum. Bir daha motor sürmeyeceğimi bilsem yine de Oğuzhan Muslu gibi yeni yetme Maltepe kekolarını izlemem.

hocam o maltepeki keko zaten motovlogger değil. yeni nesil ergen vloggerı. her videosunda sürekli bi hava atma derdi yok şu kadar te le verdim. yok trde tek. muhtemelen yaşı 25 falan vardır. ama ağızlar konuşmalar izleyici kitlesi gibi 12-13 yaş. bir keresinde maltepe sahil taraflarında benim bi arkadaş bunu evire çevire dövdü. bakma öyle alınmış kaşlarını kaldıra kaldıra konuştuğuna tek bi yumruk bile sallayamamış küfür ede ede kaçmış. kofti yani. zaten baktığında ağır varoş. bi de bunun yanında kankileri var bi tane izmirli 1.30 boyunda bi hobbit. bi tanesi de kız arkadaşını motora bindirip orasını burasını göstererek izlenme kasan bi eleman. tipler saçlar falan ona keza zaten. ben hiç denk gelmedim gelsem muhtemelen kaşının üstünde gözün var diye bir posta da ben döverim :)

tommygun
27 Nisan 2020, 21:27
hocam o maltepeki keko zaten motovlogger değil. yeni nesil ergen vloggerı. her videosunda sürekli bi hava atma derdi yok şu kadar te le verdim. yok trde tek. muhtemelen yaşı 25 falan vardır. ama ağızlar konuşmalar izleyici kitlesi gibi 12-13 yaş. bir keresinde maltepe sahil taraflarında benim bi arkadaş bunu evire çevire dövdü. bakma öyle alınmış kaşlarını kaldıra kaldıra konuştuğuna tek bi yumruk bile sallayamamış küfür ede ede kaçmış. kofti yani. zaten baktığında ağır varoş. bi de bunun yanında kankileri var bi tane izmirli 1.30 boyunda bi hobbit. bi tanesi de kız arkadaşını motora bindirip orasını burasını göstererek izlenme kasan bi eleman. tipler saçlar falan ona keza zaten. ben hiç denk gelmedim gelsem muhtemelen kaşının üstünde gözün var diye bir posta da ben döverim :)

Kardeşim dövmüşsün gibi şimdiden sana tebriklerimi iletiyor, ellerine yüreğine sağlık diyorum. Senin o arkadaşının da Allahına kurban. Lakin hayat kötü tesadüflerden ibaret bazen bir yumruk çakarsın karşındakinin boynu kırılır ya da kalp krizi geçirir, ölür. Ondan sonra vicdan azabı bir yana hapis,kodes diğer yana. Aman sakin, aman dikkat..

ramcixx
27 Nisan 2020, 21:34
MotopixelTV :cat:

NeDemekŞakir
27 Nisan 2020, 21:46
o değil de kolaçanı da ara ara izlerim

TIGERSHARK
27 Nisan 2020, 23:01
Alişan incelemelerde iyidir ama Barkın ın ilk yıllarında olduğu gibi olanaksızlık içinde olduğu izlenimi veriyor. Umarım sabır eder ve bu işin peşinden koşar rahmetli bakında ilk yıllarda yokluk dan şikayetçiydi

Motopiksel deki vatandaşın kask videosundan sonra notunu kırdım. Kask konusunda Bilgisi sokaktaki herhangibi bir motorcu kadar.

Ros1n2
28 Nisan 2020, 02:12
İnceleme istiyorsan Alişan fidan tek geçerim.. Bir zamanlar Motorcu muhabbeti diye bir youtuber vardı bir motovlog yapardı varya üff çok sarardı ama 2 yıldır motor üstünde göremedik kendisini (okuyorsan ben SonkaRaR bildin sen :D

Justforfun
28 Nisan 2020, 04:22
Motopixel Selçuk ve Alişan 100OKTAN

CanAydın
28 Nisan 2020, 14:19
İngilizcen var ise FortNine kanalı var bu arada genel inceleme yapıyor ama iyidir en azından para alıp Övmez motorları Motorcycle.com Youtube kanalı da iyidir.

jfip
28 Nisan 2020, 17:23
Türkiye'de izlenebilecek 2 kanal var, birisi Alişan Fidan - 100OktanTv, diğeri de Erkin Yeşil - Deneme Tahtası. Motor üstüne maymunluk yapan soytarıları ancak macera peşindeki bebeler izliyor.

Eğer İngilizce biliyorsanız Kanada'dan FortNine, Romanya'dan da Drivemag Riders diye iki kanal var. Motosiklet nasıl incelenir, içerik nasıl üretilir, açın izleyin. Türkiye'de bu iki kanalın yanına yaklaşabilecek bir kanal henüz yok. Tabii adamların bütçe rahatlığını da unutmamak lazım. Bu iki kanalda da çok ciddi prodüksiyon var.

50 liralık motoru 25 liraya alıp, markanın kapısını dilleye dilleye aşındıran şaklabanlara pirim vermeyin.

Sj's
28 Nisan 2020, 18:29
Alisan 10 yildir bu sektorun icinde. Yakinen taniyorum. Bu sektoru eger sosyal platformlarda ayaga tekrar kaldirabilecek kapasiteye sahip tek kisi varsa Alisandir diye dusunuyorum.

Butun icerikleri objektif ve maddi manevi kisisel durumuna bakmadan canla basla yillardir bu sektore hizmet ediyor. Kiymeti bilinmesi gereken arkadaslarimizdan. Kiymetini bilin :)