PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosiklet Kız Tavlama (R6&HAYABUSA) - Yalnız Adam



Sayfa : 1 2 3 [4]

Draconian
21 Ağustos 2016, 00:05
Buna taciz diyen insan samimiyetsizdir. Önünden taytla, etekle bir kız geçse yarım saat muhabbetini yapacak adamlar burada millete ahlak dersi vermeye çalışmasın.

Kızlar bu durumu taciz olarak kabul etse zaten işi numara vermeye kadar götürmezdi. Görücü usulü olmuyor artık bu işler. Belki kabullenirsiniz de yeni beyinler katılır ülkemize.

pikatel34
21 Ağustos 2016, 02:48
millet kafayı yemis amk

metinkilic
21 Ağustos 2016, 14:54
Bu konu ekşisözlük'de de başlık olmuş.

istanbu_gezg
21 Ağustos 2016, 15:13
Buna taciz diyen insan samimiyetsizdir. Önünden taytla, etekle bir kız geçse yarım saat muhabbetini yapacak adamlar burada millete ahlak dersi vermeye çalışmasın.

Kızlar bu durumu taciz olarak kabul etse zaten işi numara vermeye kadar götürmezdi. Görücü usulü olmuyor artık bu işler. Belki kabullenirsiniz de yeni beyinler katılır ülkemize.

heralde domuz eti duyunca yolunu değişitir ayet okur hadis söyler sana, kadın vs dedinmi :D kimseden ses çıkmaz

Tvs01
24 Ağustos 2016, 00:45
O değilde yorumları okudukça , kız arkadaşımı eve kitleme kararına doğru gidiyorum.

Bu kız arkadaşıma olan güvensizliğimden değil, yolda gelen geçinin yolda onu takip edip iltifatlar edip telefon numarasını almaya çalışmasın , böylr insanlarla habire muhattap olmasın diye.

Arkadaşlar azıcık "adam" olun ya. Hani hakaret anlamında söylemiyorumda erkekliğimizi bukadar ayaklar altına almayın. Yoldaki gördüğünüz bayanları kim olduğunu bilmeden takip etmek, iltifat edip telefon almaya çalışmak nedir.

Benim kız arkadaşımın başına gelse ve duysam sinirden delirirdim sanırım. Modernlik adı altında "genişliğe" lüzum yok. Modernlik bu değil.

Öyle her gelen yolda gördüğü kadınların peşine takılıp iltifat edip telefon isteyecekse işimiz iş yani.

Biz Türkler bu duruma çok hassastık , yenge derdik ne olduda bukadar genişledik yoldan geçenin peşine takılıp telefon ister olur hale geldik evli/nişanlı/sözlü veya sevgilisi olup olmadığını bilmeden.

Yorumları okudukça üzülüyorum cidden. Ben büyük tepki bekliyordum konuya. Fakat zerre sorun etmeyenler olmuş. Şaşırıyorum.

Senin kız arkadasın böyle bi durumda motorluları terslerse sıkıntı olmaz fakat vıdeoda alan memnun satan memnun kaldı ki kızlar belkide ilk karşılaşmada bakışları ile bile motorcuları peşlerine takmış olabilir kısacası kız kuyruk sallamasa hiçbir sıkıntı olmaz o yüzden zerre sorun etmiyoruz ve motorcu abilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz..

keremkrmn
24 Ağustos 2016, 11:41
Bunun gibi bir olayı meşru bir şeymiş gibi göstermek hiç hoş değil. Bu Özellikle ülkemizdeki abaza çomar takımına ayna tutmaktan başka birşey değil, alan memnun veren memnun diyenlerde bunun gibi olayların sonuçlarının ne tarz sapkınlara yol açtıklarını bilmeden işkembeden sallamasın lütfen.

Maalesef her numara isteme, tanışmaya çalışma olayı bu videodaki gibi güzel sonuçlarla bitmiyor. İnsan olduğunun hala farkında olamayan erkek ırkı, karşı tarafın "hayır istemiyorum" cevabına "hmm peki tamam o zaman iyi günler" deyip gitmeyebiliyor. Hayır cevabını alınca işte o zaman ortaya daha saldırgan, ısrarcı, sapkın bir karakter çıkabiliyor. Bunun örnekleri çok vardır internette bulabilirsiniz.

Belki arkadaşın videoda yapmış olduğu size göre çok normal bir şey olabilir. Bunu anlarım, tabiki herkesin genişlik seviyesi farklıdır, sevgilinizin ananızın, abla, kız kardeşinizin peşinden devamlı erkeklerin koşması hoşunuza bile gidebilir ama benim yetişme tarzım bu tarz bi olayı asla kabullenebilecek yapıda değil..

Aşağıdaki olayda da bu videodaki gibi durumlarda nasıl sonuçlar çıkabiliyormuş görebilirsiniz.


http://nurhandemirel.blogspot.com.tr/2012/11/facebookta-iliskisi-yok-yazmak-cinayet.html
Kayıp ceset bulundu
Muğla'da bir ay önce kaybolan ve arkadaşı tarafından öldürüldüğü öne sürülen Mücahit Kozluk'un (23) cesedi Dalaman Çayı'nda bulundu. Olayla ilgili tutuklanan Hasan Yılmaz Dilmen, arkadaşı Kozluk'u, eşine Facebook'tan ilişki teklif ettiği için öldürdüğünü öne sürmüştü. Mücahit Kozluk'un cesedinin bulunması için Dalaman Çayı'nın suyu kesildi. Dalaman Emniyet Müdürlüğü'nün destek istediği ekipler cesedi çalılara takılı halde buldu. Dalaman Çayı'ndan çıkarılan ceset İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Haziran 2011 Sabah Gazetesi