PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : daydona 250 E-6C' nin beyaz nikelaj kapakları mat siyah kaplama yapılabilir mi?



SERHANTES
07 Haziran 2016, 14:21
arkadaşlar merhaba.motor almaya karar verdiğimde regal raptor daytona 250 E 6C modelinin siyah mat renklilerini gözüme kestirmiştim.ancak ben bankadan kredi çekip herşeyi hazır hale getirdiğimde bütün o mat renkliler uçup gitmiş.anlaşılan yazın da gelmesiyle piyasa hareketli.daha fazla uzatmayayım.can sıkıcı bir durumdayım 0 almak istiyorum ancak hiçbir bayide mat siyah yok.bazı modellerinde evet siyah mat motor; ancak motorun yanlarında bulunan beyaz nikelaj kapaklar var ve ben buna kafayı psikopatlık boyutunda takmış durumdayım.bayide konuştuğum satıcı arkadaş bu nikelajları mat siyaha boyatabileceğimi söyledi.acaba orjinali gibi olur mu.2.el piyasasında da yok mat siyah hep beyaz.yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

EmreKocyigit
07 Haziran 2016, 15:13
O dediğin sıfır modeli al mat siyah olmasını istediğin parçalarında mat siyah yedek parçalarını sipariş ver ve değiştir. Çıkan parçaları da yedekte tutarsın. Problem?

SERHANTES
07 Haziran 2016, 15:42
teşekkürler emre koçyiğit boyatma fikrine öyle bir kaptırmışım ki yedek parçayı düşünmedim bile :-)

EmreKocyigit
07 Haziran 2016, 16:01
teşekkürler emre koçyiğit boyatma fikrine öyle bir kaptırmışım ki yedek parçayı düşünmedim bile :-)
Rica ederim alınca bi tur atarım artık :)

Thracian
07 Haziran 2016, 16:14
Bence daha alırken mat parçalar için pazarlık yap.Satan bayii ile konuş "Motosikletin üstündeki parçaları mat yedek parçalarla değiştirebilir miyiz ?" diye sor.Belki adamlar bir güzellik yapar.Bu arada bahsettiğiniz parçalar beyaz değil krom yada nikelaj olarak geçiyor.

Thermosifon
07 Haziran 2016, 16:58
Olur da nikelaj olanları çıkartır siyahları ile değiştirirsen ve elin de kalırsa o nikelaj olanları,ben alabilirim uygun fiyata verirsen senden.