PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çarptığı Adamın Başında Ağladı



OğuzÖztürk
17 Mayıs 2016, 11:06
Beyoğlu Gümüşsuyun'nda sipariş yetiştirmeye çalışan motosikletli kuryeye, yasak noktadan "U" dönüşü yapan sürücü çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanarak sert şekilde yere düşen adamın acı çektiğini gören kadın sürücü, "Adama bir şey olmadı değil mi?" diyerek hüngür hüngür ağladı.

MOTOSİKLETLİ KURYE SİPARİŞ YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORDU

Kaza, dün saat 14.00 sıralarında Beyoğlu Gümüşsuyu İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bir restoranda çalışan motosikletli kurye Harun Özkan, müşteriye sipariş yetiştirmek için Dolmabahçe'den Taksim istikametine doğru yola çıktı.

ÇARPMANIN ETKİSİ İLE 5 METRE UÇTU

Cadde üzerinde süratli bir şekilde seyir halinde olan Özkan'a yasak noktadan "U" dönüşü yapan Y.Y. idaresindeki 34 JV 7285 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle Özkan havalanarak yaklaşık 5 metre uçtuktan sonra sert şekilde yere düştü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Özkan'a müdahale etmeye başladı.

http://www.haberler.com/ozel-haber-carptigi-adamin-basinda-hungur-hungur-8444098-haberi/

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:03 ----------

Çok sık karşımıza çıkan "yasak U dönüşü" yapan araçlara dikkat..!

hakikiteker
17 Mayıs 2016, 11:13
Çarptıktan sonra istediği kadar ağlasın. İnsanlar yaptıkları uyanıklıkların sonuçlarını düşünmeden, sırf başkası da yapıyor diye kuralsız işler yaptıkça ağlayan çok olur. Ha anlarım kuralları bir nebze esnetmek bizim ülkemizde normal ama mesela adam en sağda giderken dönüş yapmak için en sola geçmek istiyor, ne sinyal var ne doğru düzgün bakış. Madem sıradışı bir şey yapacaksın en azından derdini anlat, kullandığın aracın diliyle mesaj ver. İnsanlık hali, herkes hata yapar ama öngörülebilir şekilde olmasına gayret edilse bari.

Bu hayvanlık mesela:


https://www.youtube.com/watch?v=roofBGm6ySc

ivan bebek
17 Mayıs 2016, 11:19
Bu kadını trafikten 5 yıl men edip 5 yıl boyunca eğer araç kullanırken yakalanırsa da kalan cezasını hapiste geçirmesini sağlayabiliyor musun? Hayır böyle kurallar yok.burası türkiye u dönen de olacak çarpıp kaçan da olacak,üstelik yakalanınca çarptığımı farketmedim diyip serbest kalan da olacak.kadının boşa gözyaşı kimsenin umrunda değil

OğuzÖztürk
17 Mayıs 2016, 11:23
Yanlış yanlışla yapıyorlar sorunda asıl buradan kaynaklanıyor. Hadi oradan döneceksin diyelim aslında olmaması dönmemesi dönülmemesi lazımda, hadi döneceksin diyelim. Ya kardeşim bir bak bir gör sinyalini ver ben buradan dönüyorum de.

Ama ne yapıyorlar biliyor musunuz? Yasaklar hep suçluluk psikolojisiyle yapıldığı için boşluğu bulunca aman kimse görmeden anında döneyim olsun bitsin diyerek caarrt diye dönüyorlar. Hatayı bir anda yapıp kurtulma isteği işte böyle sonuçlara neden oluyor.

Aynı şey refüj boşluklarında da geçerli. Adam sağ şeride yanaşıyor. Refüjden yasak U dönüşü yapacak. Sinyal verse olmaz zaten yaptığı yanlış. Adam pusuya yatıyor veee 1 sn lik o arayı bulunca aniden dalıyor.

Kaç kardeşimiz bu yüzden hayatını kaybetmedi mi?

Tefoo
17 Mayıs 2016, 13:02
Taksimdeki selvi restoranın çalışanı motoru kullanan arkadaş. sürekli burdan yemek söylüyorduk ve muhabbet ettiğimiz bi arkadaştı, kendisine kask soruyordum motoru aldığım ilk dönemde. haberde de aşırı hızlı demiş ama kazanın olduğu yerde rampa yukarı ne kadar hızlı gidilebilir? kadın belli ki hiç bakmadan dan diye dönmüş ışıklardan. motoru da çarpınca görmüştür ancak.

Yasin D
17 Mayıs 2016, 13:05
Çok merak ediyorum doğrusu, çarpan bayanın cezası ne olacak?

izmir3535
17 Mayıs 2016, 13:22
Kadının ağlaması motosiklet li genç ölürse ceza evine girmesinden korkması . Başkada sebebi yoktur

tahh
17 Mayıs 2016, 13:28
Geçmiş olsun

maktama
17 Mayıs 2016, 13:29
Kadının ağlaması motosiklet li genç ölürse ceza evine girmesinden korkması . Başkada sebebi yoktur

"Çarpınca ağladı " ceza indirimi de alır mahkemede. Ağır bir itham oldu ama ... Burası Türkiye, olur mu olur!

Kazayı yapan kadın/erkek farketmiyor, sinyal vermeden dönüşü, yasak yerden dönüşü ... vs şeyleri insan olamayan öküzlerimiz bolca yapıyor. Ceza UYGULANMADIĞI SÜRECE isterse araba parası kadar ceza verilsin, 25 yıl hapis olsun farketmez. Nasılsa uygulanmıyor.
Gördüğüm polis araçlarının %90'ının trafik ışıklarına bile riayet ettiğini görmedim, gel de kanun/nizam bekle. Sen kendin uysana be adam ilkönce...:pr:

shooter1
17 Mayıs 2016, 13:31
U dönüşü yasak yerde belediyenin resmi aracları, trafik polisleri dahi u dönüşü yaptığını gordum aksiyon kameram olsa gerekli yerlere şikayet ederim
Kötü örnekten başka degiller hatta bazı suruculerde yasak u dönüşünde sinyal vererek yapıyor bu durumu hiç anlamış değilim

shruikan
17 Mayıs 2016, 13:46
Geçenlerde de polis zart diye u dönüşü yapıp yolumu kesti, polis işte... Kask falan da Hakk getire.

berkay3212
17 Mayıs 2016, 13:47
Bu kadınlardan ne çektik be. Ne kadar aptalca hata varsa hepsini yaparlar.

Levent
17 Mayıs 2016, 13:53
Kadının ağlaması motosiklet li genç ölürse ceza evine girmesinden korkması . Başkada sebebi yoktur

Bu kadar da ön yargılı olmamak lazım, ilk okul çağlarında Sapan ile vurduğum kuş öldüğünde bende ağlamıştım. Bu işin sonunda polis yoktu. İnsanlar hatalarından ve sebep olduklarından pişmanlık duyup üzülebilirler.

Yaptığı hareketi savunmuyorum, ama yeri geliyor herkes her yerden u dönüşü yapıyor, 500 metre ya da 1-2 km ileri gidip geri gelmemek için. Bu iş için cezaların caydırıcılığı önemli, 1.000 TL yasak u dönüşüne ceza kesersen kimse dönmez. Amerika da dönüyorlar mı? Hayır, cünkü 289 usd yazıyorlar hatırladığım kadar, yazarken yüzünüze bile bakmazlar. Yazar ve geçer. NET.

velizrsln
17 Mayıs 2016, 14:01
Kadının ağlaması motosiklet li genç ölürse ceza evine girmesinden korkması . Başkada sebebi yoktur

Tabiki oyle yoksa ne aglicak o. baskasi icin

Tefoo
17 Mayıs 2016, 14:02
Bu kadınlardan ne çektik be. Ne kadar aptalca hata varsa hepsini yaparlar.

erkeklerin kadın sürücüler için olan ön yargıları, aynen araba sürücülerinin motor sürücüleri için ön yargılarına ne kadar benziyor.
lütfen şu ön yargılarınızdan arının.

GKS
17 Mayıs 2016, 14:05
özellikle öğle saatlerinde ayna kullanmayan kadın sürücülerden ve harfiyat kamyonlarından uzak durmak lazım

cemtover
17 Mayıs 2016, 14:11
Kazanin kamera goruntuleri olsa daha dogru olurdu tabii. Ben yine de yazayim belki burdaki kazaya uygun olmaz ama ders cikaranlar illaki olur. Gecen gun fatihte oguzhan caddesinde boyle bir olay oldu. Ben eve yururken bir arac u donusu yasak olan yerde yavasladi, sinyalini verdi. Arac sol seritte ve solundan arac gecemeyecek sekilde duruyor karsidan yolun bosalmasini bekliyor. Tam manevrasini yapiyor bir motorlu zarzor duruyor sol aynasinin dibinde. Bir kaza olsa suc tabiiki. Araba soforunde olacakti. Fakat burasi Turkiye. Adam sinyalini vermis durmus. Motosiklet surucusu de 50 km hizla solundan gecip gitmeye bakiyor. Ne kask var ne baska bir sey.

Aramizda boyle bir durumda yavaslayip araci bekleyecek olgunluga sahip insanlar vardir kesinlikle. Ama bu kurye motosikletlerini ben bir araba surucusu olarak asla aynamda goremiyorum. O motor sesini duydugum anda kafami cevirip motor aramaya basliyorum cunku aynalardan kontrol edene kadar diger tarafima gecmis oluyor.

Acelenizde olsa araclarin sagindan solundan allaha emanet gecmeyin. Hele ki kurallarin arkasina sakin saklanmayin. Olur ya emniyet seridinden basiyorsunuzdur. Bir arac arizalanir ve iterek cikarirlar aniden onunuze. Dikkatli olmak ve trafigin akis hizina ayak uydurmak onemli.

istanbu_gezg
17 Mayıs 2016, 14:33
Kadının ağlaması motosiklet li genç ölürse ceza evine girmesinden korkması . Başkada sebebi yoktur

tebrik ediyorum gazete öyle bir haber yapmışki ultra süper merhametli kadın üzüldü gibi

Motosiklet sürücüsüne canıan birşey olursa mahkemede sürücü kask takmıyordu diye itiraz etmeyecekler sanki....

simurgg
17 Mayıs 2016, 14:42
Araba sürücülerinin yaptıkları hatalar canlarını motor sürücülerininki kadar tehlikeye atmıyor çoğunlukla.

Şimdi "kadın sürücülerin" yaptığı hatalar mı "aptalca" yoksa trafikte deli gibi süren motorcuların hataları mı "aptalca"?

Not: Yukarıdaki cümlemde ironi vardır. Genelleme yapmak doğru değil demek istiyorum. Ama trafikte aptalca hareket yapan kadın sürücüsü oranının aptalca hareket yapan kuryelerin oranından çok daha aşağıda olduğunu tahmin ediyorum.

Yiğit_
17 Mayıs 2016, 14:49
erkeklerin kadın sürücüler için olan ön yargıları, aynen araba sürücülerinin motor sürücüleri için ön yargılarına ne kadar benziyor.
lütfen şu ön yargılarınızdan arının.

Ön yargı mı?:silent:

HamzaBey95
17 Mayıs 2016, 15:23
Hani bir laf var ya, bir musibet bin nasihatten iyidir diye... O abla bir daha tersten U dönüşü yapsın bakayım! Kötü olan şey, her sürücü akıllanmak için bir kaza yapmayı beklerse, hepsi akıllanana kadar ortalıkta sağlam/sağ motorcu kalmayacak! ::angry2:: Rabbim kimsenin başına vermesin, abinin inlemelerini duydukça o anlar aklıma geliyor da, çok kötü ve acı verici bir durum... :pale:

OğuzÖztürk
17 Mayıs 2016, 15:29
Şuna artık gerçekten inanıyorum: Motosiklet tehlikeli değil diğer araçlar tehlikeli. Üstelik sürerken iki keyif alacağız ondada sürekli diğerlerinin hatalarını kapatarak yol almak özellikle şehir içinde insanı çok yoruyor. Şu önüme kıracak, bu U dönecek, otobüs duraktan orta şeride fırlar yok bilmem ne.

Ben şehir içinde en çok Trafik kilit olunca seviyorum bu işi :) Oh be siz durun biz gidelim bari, zaten giderken hayrınız yok bari biz gidelim siz oturun. Önceden üzülürdüm ama artık trafik kitlenince keyfim geliyor.

Pisman
17 Mayıs 2016, 16:38
ağlaması bi işe yarasa...
bu tip sürücüler yer an, her yerde karşımıza çıkabilir, aman dikkat

ramcixx
17 Mayıs 2016, 17:15
Kadınlar narin, kaza bugün olmazsa yariinn :cherry:

NeVerQuaKe
17 Mayıs 2016, 17:18
Ya bunlar, kediye köpeğe çarpıp, sonrasında, aracı kenara çekip, çarptığı kediyi/köpeği canlı mı diye kontrol etmeyen, eğer öldüyse bile en azından yolun kenarına koymayan, etik *knde bile olmayan sürücü değiller mi? Bunlara ceza yazsan ne olur, insan olmadıktan sonra, kediyi de umursamazlar, köpeği de, insanı da. Ha her kaza yapan için demiyorum, ama eğer kaza yapılırsa, sürücü eğer insansa kenara, çekip ne olursa olsun yardım eder. Kadın erkek hiç farketmiyor. Hatayı kadın da yapar, erkek de, ha ona bakarsanız trafikte kadın apaçi gördünüz mü hiç? İ

Mertcan00
17 Mayıs 2016, 17:24
Çarpınca ağladıysa hemen cezasında hafifleme olsun sonuçta pişman... Ayrıca haberi yazan kişide nasıl bir yalancıysa kadın gayet sessiz ağlıyor ben ne yapacağım ceza alırım bunun yüzünden diye ayrıca kadının sesini duyunca aklıma ilk bu geldi :
https://www.youtube.com/watch?v=R8CQmzfqiw0

izmir3535
17 Mayıs 2016, 18:05
Bu kadar da ön yargılı olmamak lazım, ilk okul çağlarında Sapan ile vurduğum kuş öldüğünde bende ağlamıştım. Bu işin sonunda polis yoktu. İnsanlar hatalarından ve sebep olduklarından pişmanlık duyup üzülebilirler.

Yaptığı hareketi savunmuyorum, ama yeri geliyor herkes her yerden u dönüşü yapıyor, 500 metre ya da 1-2 km ileri gidip geri gelmemek için. Bu iş için cezaların caydırıcılığı önemli, 1.000 TL yasak u dönüşüne ceza kesersen kimse dönmez. Amerika da dönüyorlar mı? Hayır, cünkü 289 usd yazıyorlar hatırladığım kadar, yazarken yüzünüze bile bakmazlar. Yazar ve geçer. NET. Güvenme insanların samimiyetine menfaati gelir her şeyden önce 40 yaşındayım insanoğlunu her türlü pis yapısına şahit oldum. kuş veya hayvan öldüren hapse girmiyor. Belkiide kaç tane kedi ödürdü hangisinde ağladı:bounce:

Levent
17 Mayıs 2016, 18:08
Güvenme insanların samimiyetine menfaati gelir her şeyden önce 40 yaşındayım insanoğlunu her türlü pis yapısına şahit oldum. kuş veya hayvan öldüren hapse girmiyor. Belkiide kaç tane kedi ödürdü hangisinde ağladı:bounce:

Tamam eyvallah insanoğlu nankör ama, her duruma da bu şekilde önyargılı yaklaşmak bizleri daha da kötüye sürüklemez mi..

Yiğit_
17 Mayıs 2016, 20:56
Tamam eyvallah insanoğlu nankör ama, her duruma da bu şekilde önyargılı yaklaşmak bizleri daha da kötüye sürüklemez mi..

Abi mod adamsınız artık az söyleyip öz söyleme durumundasınız.:)

bbatuhann
18 Mayıs 2016, 01:31
yıllardır kuryelik yapıyorum şu beyoğlu taksim beşiktaş trafiğindeki dengesizler yüzünden hiç o bölgede çalışamadım çok karışıkbir trafiği var ve bölgesi büyük oluyor özel işletmelerin yine öyle bir siparişte patlamıştır o kurye geçmiş olsun abimize

Tefoo
19 Mayıs 2016, 00:27
harun özkanın göğüs bölgesinde yani kaburgalarda çatlak varmış ve doktor 1 hafta rapor vermiş. 1 hafta sonra bu adam motor kullanabilir mi? çünkü kullanamaz ise nasıl çalışacak?

mandarake
19 Mayıs 2016, 01:31
Kadının ağlaması motosiklet li genç ölürse ceza evine girmesinden korkması . Başkada sebebi yoktur
Kesinlikle AMA kesinlikle bende aynen Boyle oldugunu dusunuyorum...o kadar bencil bir yaratik ki insan!!!
Pehhh...