PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çoook büyük trafik kazası geçirdim.Hayatınıza değer veriyorsanız lütfen okuyun.



Sayfa : [1] 2 3 4 5 6

ErknOzyurt
22 Nisan 2014, 12:02
Merhaba arkadaşlar.

http://i.hizliresim.com/rLV4PB.png
Dostum ilgine ayrıca teşekkür ederim.

Kazayı polis raporuna göre anlatıcam.Ben yoğun bakımdan çıktığımda ne yaptığımı bilmiyordum çünkü.
Anlatılanlara göre kazayı anlatıcam size.

Arkadasımızın yazısını daha yeni yeni okuyabildim.Yoğun bakımdan çıkalı çok olmadı çünkü :) Şimdi yapacağım açıklamalar umarım size birşey katar.%85 si hala aynı şekilde devam edecektir diye düşünüyorum. Yine de yazacağım.

Günler 06.04.2014 Pazar günü viraj yapmak istedim. Abimde R1 bende ise CBR 250 vardı.Viraj yapmaya gidecektik.Fakat onun işi çıkınca ben tek basıma gitmek zorunda kaldım. Ninja 300 almak üzereydim. Giydim yarış tulumunu, giydim yarış eldivenlerini, botumu ve kaskımı daha yeni temizlemiştim.

RESİM : http://i.hizliresim.com/9X5zMQ.jpg
RESİM :http://i.hizliresim.com/0VkXvW.jpg

Uludağ da inanılmaz hızlarda viraj yaptıktan ve sliders erittikten sonra deniz havası almak için trilye ye gitme kararı almıştım.İşte hikaye buradan sonra başlıyormuş.

Mudanya da bir kokoreç yedikten sonra trilye ye doğru yol aldım. Yıldıztepeyi geçtikten 4 km sonra Önümde Beyaz partneri sol stop lambasından fermuar düzeninde takipteydim.Keskin virajı kendi şerimdeydim hala dışarıdan aldım ve sliders yere sürterek içe doğru dönmeye başlamışken.

" EHLİYETİNİ 6 AY ÖNCE ALMIŞ 2013 KASA WW PASSAT KULLANAN BEBENİN VİRAJI İÇTEN ALMASINDAN DOLAYI GÖRDÜĞÜMÜZ AN FREN İZLERİ OLMAKSIZIN BİRBİRİMİZE GİRMİŞİZ. olay yerinde ben 60 65 km gibi hızda iken o araçta 55 49 km hızlarındaymış.POlis raporuna göre yolu ölçüp sürüklenme mesafelerine göre bu hızlar tespit edilmiş.

Kaza oluyor ve ben baygınım.Arkamdan gelen araçta 4 kişi var ve 4 ü de doktor.Bana hemen orada arabada bulunan serumu takıyorlar.Akciğerim sönmüs nefes almakta çok güçlük çekiyormuşum.Gözümü açtığımda kaskım ve eldivenlerim çıkarılmıştı.Bu bir rüyamı diyordum.Doktor bayandı bana ufak ufak kalp masajı yapmış.Akciğerim söndüğü için kalp atışım neredeyse durmak üzereymiş.Gözlerim kapanmıştı.Hangi ara sedye ye alındım hangi ara ambulans geldi bilmiyorum.Ambulanstaydım ve doktorların müdahalesi artık bitmiş ambulanstakilere kalmıştım.Nefes alamamaya basladım hemen oksijen makinasını taktılar.Ölüyorum sandım bilinç geldi gitti ve bayıldım.Artık yoğun bakımdaydım.

Sesleri şöyle duyuyorum.Doktor bey kıyafetini kesemiyoruz.Neşter bu deriye girmiyor akciğere girmemiz lazım. Gözlerim kapalı ama duyuyordum.Doktorlar beni 4-5 dakika içinde ancak çeşitli ilaçlarda gözlerimi açtırabildiklerini söylemekte.Gözlerimi açtım tulumun püf noklarını gösterdim nereden açıldıklarını.Kullananlar bilir kimse çıkaramaz senden başka.Neyse tulumu çıkardıklarında ise içimden giydiğim taytımı ve içimdeki CALİFORNİA SUPERBİKE SCHOOL t-shirt imi kesmislerdi.O an tisörtüm dediğimi ve tekrar bayıldığımı söylediler.Bu arada beni sert bir tahta üstüne yatırmışlar got kemiğim o kadar çok ağrıyordu ki o tahtada.Bir yandan tulumun içinde çok terlemiş ve su kaybetmiştim.Yarım saat o acılar içinde dövündükten sonra yastık istiyordum. Yarıklarımı söyleyemiyorum bile bacağıma 2mm çapında 4 cm derinliğinde birşey batmıs ne olduğunu çözemedik.Doktor en sonunda kızarak sus artık işime engel oluyorsun dedi ve ben hala yastık diye ağlıyordum.O kadar ağrıyordu o tahta nedir neyin nesidir bilmiyorum ama çok sertti. Akciğere girme işlemi başlayacak dediler. 3 tane göğsüme yapılan iğneden sonra uyusturmuslardı. Nasıl iğnelerse gözümden yaş gelmişti. Tükürüklerim sağıma soluma bulasmıstı.Doktorlar hemen oksijen maknasını takmıs bana ve neşter ile akciğerimin orası 7 cm civarında kesmişlerdi. Bu acıyı anlatamıyorum bile toplamda 8 kişi gördüm.Ve kestikleri anda bayılmıştım.Doktorlar beni bayıltmamıs bilincim yok diye riskliymiş.Acıdan bayılmıştım. Uyandığımda akciğerime bir tüp koymuşlardı.Ciğerim şişsin diyeymiş.Sigara ve alkol kullanmadığım için iyileşme sürecimin hızlı olcağını söyldiler.

Doktor özellikle dedi ki Erkan tüp şişirmesse ciğerini ameliyata alacağız seni.Sol bacağımda 2 Kırık, Kaburgalarımda 3 kırık,4 çatlak akciğerim %50 performansta calısan bir insana dönmüştüm. Bomboktu artık günler benim için 3 ayda rapor verilmişti

Tulumum olmasa ölceğimi, sadece düz hörgüçsüz deri çeketim olsa kaburgaların ciğere batmasından dolayı yine ölceğimi, botum olmasa sol ayağımda serçe parmaktan itibaren orta parmağa kadar parçalanacağını, pantolon giymiş olsam bacağımın yine parçalanacağını birkaç tıbbi terim yaptı hatırlamıyorum videoda yok o anlar olayları videolara kaydetmisler ki polise rapor verebileyim.Doktor bana bedava yaşadığımı söyledi.Ne kadar şanslı olduğunu arkadan gelen doktorlara sor erkan dedi. O doktorlar umarım ifade vermistir diyerekten polise gideceğim daha ayaklanamadım. Umarım teşekkür etme fırsatını bana sorarlar.Olay yeri fotorafları hala jandarmadaymış.Onlarıda alınca paylasırım.

Ailemin yaşadıklarını söyleyemiyorum bile. NİNJA 300 alınca devam ederiz artık :) Umarım size birşeyler katabilmisimdir.

Passatta 8 Milyar hasar benim motorda ise 820 Tl hasar var.Motorum arabaya değil araba benim vucuduma çarpmıs. Bacağımda vücumda totelde 25 dikisten fazlasını tasıyorum.

CBR 250 Alan arkadaşım.30 km için değer mi tulumsuz botsuz eldivensiz motora binmeye değer mi ölmene.1000RR kullanan arkadaşım gör halimi bunlar totalde 100km çarpısma hızında basıma gelen olaylar.Kaçla teker yapıp kaçla gidiyoru kurtarı mı seni kutsahini mont kurtarır mı seni scorpion kask. Sen t-shirt le motora binen keko gör halimi.CBR 250 ne olcak deme ölümden döndük DAİNESE, SHARK ,SPİDİ kurtardı beni yapma kardeşim binmeyin söyle motora

RESİMLERDEN BAZILARI / NASIL KORUNDUĞUM HALDE NE DURUMDAYIM. DAHA KENDİMİ NASIL İYİ KORUYABİLİRİM ONU DÜŞÜNÜYORUM. MOTOSİKLET KAZASI CAN ALMISTI ANKARADA 600RR İLE 30 KM CİVARINDA BİR HIZLA NEDENİNİN SORMAYIN ÇOK AÇIK DEĞİL Mİ SADECE KASK MI KORUYOR SİZİ İYİ BİR DÜŞÜNÜN.

Abim professional bir yarıscı olmasa belki bende de bu korumalar olmayacaktı.İlk kazam değil yıllar önce tarlada da yuvarlandık :) Kekoyduk o zaman şimdi ise farklı durum.

http://i.hizliresim.com/VpLn6v.jpg
http://i.hizliresim.com/Elqd6g.jpg
http://i.hizliresim.com/RyVZoY.jpg
http://i.hizliresim.com/vzL2nA.jpg

Burantay
22 Nisan 2014, 12:11
Allah annene babana bağışlamış sen tedbirini almışsın, almasaydın kader diyeceklerdi. kaderimiz aslında bizim davranışımız tekrar geçmiş olsun dostum acil şifalar..

hasanrs
22 Nisan 2014, 12:12
Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm... Umarım bir daha başına gelmez.

santo78
22 Nisan 2014, 12:14
Cok gecmis olsun. Allah , tecrube , ekipman ve sansin seni korumus. Bu sayfa 600 luk ilk motoru alacak tecrubesizlere ve korumaya para yatirmak istemeyenlere ornek our insallah.

ectuna
22 Nisan 2014, 12:17
Çok geçmiş olsun Erkan,
Umarım çok çabuk toparlanırsın.
Üzüntü verici bir durum.
Yaşananların ders niteliğinde olup, hepimize pay düşüyor.

ilkeronat
22 Nisan 2014, 12:23
geçmiş olsun kardeşim, dilerim kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

nenickila
22 Nisan 2014, 12:23
büyük geçmiş olsun kardeş bir an önce eski sağlığına kavuşman dileğiyle

Uğur
22 Nisan 2014, 12:23
Çok geçmiş olsun,insallah en kısa sürede eski sağlığınıza kavusursunuz.

Ahmet Abi
22 Nisan 2014, 12:24
Geçmiş olsun.

PamirGt
22 Nisan 2014, 12:26
Çok büyük geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda iyileşirsin.

Sinan Aksu
22 Nisan 2014, 12:26
Çok geçmiş olsun.
Allah bir daha göstermesin.

motorcrus
22 Nisan 2014, 12:27
En kısa zamansa iyileşirsin kardeşim inşallah,sert dediğin yatak ameliyat masası:) safra kesesi ameliyatı olmuştum bende,doktora niye bu kadar sert yatak dedim;konforlu yatağımiz kalmadı beyefendi diye şaka yapmıştı:)

xismailaydin
22 Nisan 2014, 12:28
Geçmiş olsun dostum, Allah en kısa zamanda iyileşmeyi nasip etsin.

dionysos06
22 Nisan 2014, 12:30
Rabbim acil şifalar versin. İnşaallah eskisinden daha dinç daha sağlıklı bir şekilde ayağı kalkarsın. Maddi manevi yapabileceğim birşey olursa lütfen yaz.

cihan54
22 Nisan 2014, 12:33
Allah acil şifalar versin.. Göreceğin günler varmış..

rogget
22 Nisan 2014, 12:35
çok geçmiş olsun

rambomert
22 Nisan 2014, 12:38
çok geçmiş olsun kardeşim :rendeer: allah şifa versin...

DoLPHiN2306
22 Nisan 2014, 12:39
Dostum çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin

Sam@
22 Nisan 2014, 12:39
Çok geçmiş olsun, inş. tez vakitte iyileşirsin.

cekokk
22 Nisan 2014, 12:40
Çok Büyük Geçmiş Olsun :salut: Ders Bağbında olsun herkeze

metinkilic
22 Nisan 2014, 12:41
Büyük geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış ve ucuz atlatmışsınız. Türkiye gibi geri kalmış ve az gelişmiş bir ülkede yaşadığımızı zaman zaman unutuyoruz. Siz ne kadar bilinçli ve eğitimli bir sürücü olsanız bile, aynı trafikte yol aldığınız az gelişmiş küçük beyinli insanların hatalarının bedelini biz ödüyoruz. İşte bu yüzden herkese şunu tavsiye ediyorum. önce EMNİYET, ve sizin emniyetiniz, sonra karşınızdakini düşünün. Varsın yavaş desinler, varsın viraj yapamıyor desinler, varsın o motorun hakkını vermiyor desinler, varsın korkak desinler, ne derlerse desinler ama ALLAH RAHMET EYLESİN demesinler.

deep_far
22 Nisan 2014, 12:42
allah şifalar versin

okurken resmen içim titredi

bir kaza haberinden bu şekilde etkilenmemiştim hiç

COQ
22 Nisan 2014, 12:44
Geçmiş olsun kardeşim
Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

Recogss
22 Nisan 2014, 12:45
allah acil şifaiar versin kardeşim rızkın bitmemiş demekki allah uzun ömürler mutlu günler nasip eylesin

cousinecruis
22 Nisan 2014, 12:45
Çok geçmiş olsun kardeşim. Kısa sürede motor keyfini yeniden tatman dileğiyle.
Racingi full koruma + ayakkabıyla kullananlar ibret alsın.

sdirer
22 Nisan 2014, 12:49
kardeş sana çok geçmiş olsun. hadi toparlanda 300ü kazasız belasız kullan :)

o arabayı süren bebeyi yollara salan düzenin, o düzeni düzeltmeyen yetkililerin de evlatlarının yollarda senden beter olduklarını görelim, amin... :(

hasansonmez
22 Nisan 2014, 12:50
geçmiş olsun genç kardeşim

Felon
22 Nisan 2014, 12:51
Çok geçmiş olsun.

TMF yarışlarına girsen cbr250r ınla...slider eritmeyi oralarda denesen.önünde araç varken slider eritecek kadar yatmasan (kaçma ,frenaj opsiyonu bıraksan) belki bu kaza tekrarlanmaz kardeşim.

ama cadde için çok hızlısın umarım TMF yarışları işini düşünürsün.

sailor33
22 Nisan 2014, 12:53
Geçmiş olsun :salut: Eski sağlığına en kısa sürede kavuşman ve tekrarını yaşamaman dileği ile kardeşim:rendeer:

memer
22 Nisan 2014, 12:53
cok geçmiş olsun.acil şifalar dilerim.

reverse
22 Nisan 2014, 12:58
Geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle...

Uykusuzcorap
22 Nisan 2014, 12:59
çok gecmiş olsun allah acil şifalar versin.

MhmtcnKoral
22 Nisan 2014, 13:02
Hocam çok geçmiş olsun cidden hemde o yollar hep sakat her ne kadar sen dikkatli girsen de viraja o öküzler viraj nedir bilmediğinden hepimiz için tehlike. Felon'um dediği gibi hem Bursalı bi kardeşimizi pistlerde desteklemek isteriz :)

ectuna
22 Nisan 2014, 13:03
Kimseye beddua okumayalım boş verin.
hele anne babası için evlatlara hiç etmeyelim.




kardeş sana çok geçmiş olsun. hadi toparlanda 300ü kazasız belasız kullan :)

o arabayı süren bebeyi yollara salan düzenin, o düzeni düzeltmeyen yetkililerin de evlatlarının yollarda senden beter olduklarını görelim, amin... :(

Carbondioxid
22 Nisan 2014, 13:04
Geçmiş olsun, Allah yüzüne bakmış, verilmiş sadakanız varmış (vermeye devam), düşük sürat+koruma+kask olsa bile neler olabileceğine dair bi olay atlatmışsın, Allah beterinden korusun cümlemizi.

Osırıs
22 Nisan 2014, 13:08
Geçmiş olsun Allah korumuş seni

ccc67
22 Nisan 2014, 13:09
Allah hic kimseye boyle kaza yasatmasin.Allah kimseyi korumalara muhtaç birakmasin.Çok büyük geçmişler olsun sağ saglom daha dikkatli sizi aramızda görmek istiyoruz yakinda

XxFatiHxX
22 Nisan 2014, 13:20
geçmiş olsun:rendeer:

ake
22 Nisan 2014, 13:27
kardeşim, seni gördüğümü kaskı görünce hatırladım. motoru ilk aldığım günlerde seninle garajda minibüslerin kalktığı lambalarda yanyana gelmiştik. selamlaşmıştık hatta. gopro vardı galiba birde. o günde full giyimliydin. yanımda başka bir arkadaş daha vardı. mola verdiğimizde senden bahsetmiştik. adam en güzelini yapıyor ama nasıl giycen çıkarcan. gezmek görmek için değil sadece motor üstünde olmak için çıkıyor olman lazım diye konuştuk. cbr250 ile bukadar kıyafet fazla gibi gelmişti. ozaman için herhalde daha sonra daha büyük motora geçicek, tekrar tekrar masraf etmek istemedi. kıyafetlerini baştan bu şekilde aldı diye geçirmiştim içimden. ne mutlu ki sen benim, bizim gibi düşünmüyormuşsun. büyük geçmiş olsun. bundan sonrasını 2. şansın diye düşün ve kıymetini bil. ayaklandığında seni tekrar armızda görmek isteriz. görüşmek dileğiyle.

ErknOzyurt
22 Nisan 2014, 13:51
kardeşim, seni gördüğümü kaskı görünce hatırladım. motoru ilk aldığım günlerde seninle garajda minibüslerin kalktığı lambalarda yanyana gelmiştik. selamlaşmıştık hatta. gopro vardı galiba birde. o günde full giyimliydin. yanımda başka bir arkadaş daha vardı. mola verdiğimizde senden bahsetmiştik. adam en güzelini yapıyor ama nasıl giycen çıkarcan. gezmek görmek için değil sadece motor üstünde olmak için çıkıyor olman lazım diye konuştuk. cbr250 ile bukadar kıyafet fazla gibi gelmişti. ozaman için herhalde daha sonra daha büyük motora geçicek, tekrar tekrar masraf etmek istemedi. kıyafetlerini baştan bu şekilde aldı diye geçirmiştim içimden. ne mutlu ki sen benim, bizim gibi düşünmüyormuşsun. büyük geçmiş olsun. bundan sonrasını 2. şansın diye düşün ve kıymetini bil. ayaklandığında seni tekrar armızda görmek isteriz. görüşmek dileğiyle.

Saolasın dostum Go Proyu o an takmamıştım motora.Kazayı çekemedik :)2.şansımı ben yarattım gibi oldu.Allah korudu.Çok ciddi ölümden döndüm fakat olayı hala ciddiye alamıyorum :) Yeni kask alıcam

Şunu düşünüyorum ben genelde hep özentiyim :) Socot Red in kaskını almıstım şimdi lorenzoyu tuttuğum için onun kaskını alıcam.

Önceki kaskım :
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t31.0-8/1540556_10152445317100769_2860257353611841836_o.jp g

Almak istediğim

http://images.motorcycle-usa.com/photogallerys/634868436019866487Jorge-Lorenzo-Practice.jpg

NİNJA 300 E YAPCAĞIM STİCKER MODİFİYESİ KASK İLE UYUMLU

http://d3d71ba2asa5oz.cloudfront.net/52000970/images/rs_kawasaki_outline.jpg


---------- Mesajlar birleştirildi - 12:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:49 ----------

Arkadaşalr hepinize topluca teşekkürediyorum.Tek tek yazamıyorum baya yoruluyorum cünkü :) Mazur görünüz. Lütfen koruma olayını dikkate alınız.

Hastane masrafları inanın bir CBR Parası.Özele kaldırdılar NİNJA 300 e almayı düşündüğüm modifiye paraları falan gitti :) 2.500 TL ayırdığım lastik parası sadece 1 günlük yoğun bakım ücreti falandır. Mezar bile 5.600.00 Tl olmuş şu günlerde alacağınız en iyi koruma 5.000 Tl dir.

sdirer
22 Nisan 2014, 13:55
Erkan Bey karşı taraf geçmiş olsuna geldi mi acaba?

onr ayaztuna
22 Nisan 2014, 14:00
Allah birdaha böyle bir kaza göztermez insallah geçmis olsn kardesim.

ilkervirlan
22 Nisan 2014, 14:06
Büyük geçmiş olsun kardeşim. Anlattıkların (full koruma ile motosiklet kullananlara gülen) apaçilere ders olsun. Kısa zamanda sağlığına kavuşmanı dilerim.

SULH
22 Nisan 2014, 14:06
hocam büyük geçmiş olsun. inşallah kısa sürede hasarsız iyileşirsin. Allah seni ailene ve sevenlerine bağışlamış.
kendine dikkat et aman erkenden ayaklanmaya çalışma zaman ver vücuduna.

ErknOzyurt
22 Nisan 2014, 14:09
Erkan Bey karşı taraf geçmiş olsuna geldi mi acaba?

Dostum cocuğu göz altına almışlar. Ben yoğun bakımdayken gelmişler babam ben yoğun bakımdan cıkınca cocuğun karakolda olduğunu öğrenmiş.Çocuğu serbest bırakmalarını söylemis.Bir daha gelmediler dostum.

jeansatar
22 Nisan 2014, 14:10
çok büyük geçmiş olsun kardeşim.verilmiş sadakan yiyecek ekmeğin varmiş bu zalım dünyada....kendine iyi bak ve daha dikkatli ol trafikte aramızda dolaşan barzolara karşi!!!

Rider95
22 Nisan 2014, 14:11
Geçmiş olsun.İşallah en kısa sürede tam olarak iyileşirsin.

Apices
22 Nisan 2014, 14:14
Çok geçmiş olsun.
İnşallah bir daha böyle üzücü bir kaza yaşamazsınız.

ErknOzyurt
22 Nisan 2014, 14:18
Vallahi kaza sonrası çok zor arkadaşlar. WC ye gitmek ölüm.Yemeğe kalkmak.Kaç yaşında adamız annemiz babamız uğraşıyor.TEKERLEKLİ sandelyede olmak çok zor o deynekler için ekstra bir kol kası 30 saniyede yoruluyorum.Sigara alkol kullansam hala hastanedeydim belki daha yeni yeni eve çıkardılar.

shooter1
22 Nisan 2014, 14:20
geçmiş olsun en kısa zamanda inşallah iyileşirsiniz