PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Toprak 3. Oldu Red Bull MotoGP Rookies Cup 2013 in Austin, US



Phoenixs
21 Nisan 2013, 02:13
Helal olsun toprak RAZGATLIOĞLU gururlandırdı gene bizleri 3. olarak 2. liği çok çok az bi farkla kaçırdı

APALA
21 Nisan 2013, 02:16
Ne yalan söyleyeyim, ağladım sevinçten.
Hele de, türk bayrağını amerika topraklarında bir kez daha sallandırınca...

barodi
21 Nisan 2013, 02:20
nede olsa kimin hemşerisi:)

Shrieker
21 Nisan 2013, 02:27
http://i.imgur.com/BOV8hJC.jpg
Toprak kupasıyla. Aslında o esnada seviniyordu ama aldığım karede nedense üzgün gibi çıkmış :)



http://i.imgur.com/vi7mg0W.jpg
Bu da puan durumu

Teksas'da yapılan COTA (Circuit of the Americas) pistindeki ilk motosiklet yarışıydı bu. Podyumda Türk bayrağı da vardı ancak o kareyi alamadım. İnşallah Toprak yarın da harika bir yarış çıkarır ve Türk bayrağını bir kere daha kürsüde görürürüz.

2. yarış Türkiye saatiyle yarın akşam (21 Nisan Pazar) saat 11.20'de koşulacak.

huğlu
21 Nisan 2013, 02:34
kendisini yürekten tebrik ediyorum hop oturup hop kalkım izlerken tüylerim diken diken oldu kutluyorum kendisini

Shrieker
21 Nisan 2013, 02:39
Yarışla ilgili bir-iki de kelam etmek istiyorum. Toprak bayağı hırslı görünüyor. Neredeyse her fırsatta içe atıp geçmeye çalışıyordu rakiplerini. Kameranın virajın apeksine göre nispeten sabit durduğu yerlerde hangi pilotun viraja daha fazla hız taşıdığını kestirmek mümkündü ve Toprak çevresindeki rakiplere kıyasla net bir şekilde daha hızlıydı virajlarda. Ama ebatlarından dolayı (diğer rakiplerinden biraz daha iri yarı bir genç Toprak) arka taraftaki ana düzlükte bayağı bir zaman kaybediyor gibi geldi bana, özellikle de yarışın ilk 4-5 turunda. Hatta o ilk turlardan birinde daha düzlük sonundaki viraja 200 metreden daha fazla mesafe varken 2 pilot birden geçti Toprak'ı... Böyle bir dezavantajla yarışmak hiç kolay değildir. Bunun haricinde Toprak'ın hemen önünde 2 pilot düşerek yarış dışı kaldı. Böyle anlar da sıkıntılı olabiliyor, ancak zararsız atlattı. Bir de yarışın ortalarında önünde kapışan iki rakipten biri viraj çıkışında açılınca Toprak onun dış tarafına girmek zorunda kaldı ve neredeyse dokundular. Toprak soğukkanlı davrandı ve hemen motoru kaldırarak çarpışmayı önledi. Az biraz da şansının yardım ettiği bir andı. Toprak soğukkanlılığını korursa 2. yarışta da iyi bir sonuç alacağına eminim.

Green Arrow
21 Nisan 2013, 02:50
Başarını tebrik ediyorum gerçekten kardeşimizin.Gelelim işin eleştirisel kısma önündeki kazalar olmasa idi muhtemelen yarışı 4,5 veya 6. sırada bitirebilirdi.Yarışcılar genç oldukları için aşırı dikkat kaybı ve konsantrasyon kaybı yaşadılar ufak kazalar ve yakınlaşmalar sonrası.Toprak kardeşimizin virajlardaki girişimleri oldukça başarılı geldi ancak tek kaldığı zamanlarda sanki bir yarıştan düşme moduna giriyor.Bir kaç pozisyonda çok basit geçilmelere maruz kaldı aynı marka aynı model motorun kullanıldığı bir yarışta bu olmamalı bence herneyse başarısı çok güzel gerçekten umarım daha iyi yerlere geldiğini görürüz.

fastturkish
21 Nisan 2013, 04:09
son 2 turdaki mücadelesi gerçekten çok iyiydi.. 2. olması an meselesiydi ama 2. olan çekli çocukda baya iyi savundu, geçilmedi.

agilty
21 Nisan 2013, 08:20
Helal olsun kardesimize gururlandim. Destekcisiyiz.

---------- Post added at 07:20 ---------- Previous post was at 06:47 ----------

Yarisi tvden izleyebilme sansimiz varmi arkadaslar ?

brocks
21 Nisan 2013, 18:14
hop oturup hop kalkdim bende cidden bir Türkün amerikada bu bayragi dalgalandirmasi bir cok gonulu feth etti herhalde Topraga basarilar diliyorum :bounce: