PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : motorsiklet için kredi çekçem içeri...



Sayfa : 1 [2]

barış03
03 Nisan 2013, 21:02
Arkadaşım senin alacağın kredi ihtiyaç kredisi adı altında olacak. Dolayısıyla 3000-5000 gibi rakamlar şube yetkisi altında kullandırılabilir. Bunun en kolayı maaş müşterisi olduğun bankaya başvurman. Şubeye gidip skorunu öğrenip ne kadara kadar kredi çekebileceğini söylerler. 3-4 aylık sigortalı çalışanlara üst onay vs. şeklinde kullandırılan krediler var. Eğer özelden yazarsan bizim bankanın faiz oranlarını söyleyebilirim. Burada reklam olmasın :) Umarım hayal ettiğin motora kendini yormadan, zora sokmadan kavuşur; kazasız belasız bir şekilde kullanırsın. syg.

braveguy
06 Nisan 2013, 23:40
gerçi arkadaşlar anlatmış ama ben de kendimden birşeyler paylaşayım.
öncelike motosiklet kredisi-taşıt kredisi ile karıştırmayın lütfen.;
bildiğim kadarıyla şu anda motosiklet kredisi veren çok banka yok.(yapı kredinin şartlarını inceledim, şartlar şöyle)
adı " motosiklet kredisi" olan kredilerde sizin "0" motosikletin %20sini ödemeniz bekleniyor. kalan %80 için kredi kullanıyorsunuz, motoru ipotek ediyorlar. ayrıca bankanın yan kuruluşu olan sigorta şirketinden mutlaka hayat sigortası satıyorlar ve bazı durumlarda kaskoyu da kendi yan kurumundan yapmanızı diretiyorlar.
yani astarı yüzünden pahalıya geliyor. ikinci el motosiklet içinse şartlar daha ağırdır diye tahmin ediyorum. ağır derken motorun yaş sınırı (azami 2, 3 ya da 5 olabilir, araştırmadım) ve kredilendirilebilecek miktarı (% olarak) kastediyorum.
daha önce yazan arkadaşların bahsettiği gibi sizin için en makulu ihtiyaç kredisi kullanmak olacaktır. güvendiğiniz -ve size güvenen- birinin kefaletiyle çok rahat kredi kullanabilirsiniz.
8bin liraya sağlam bir 600cc almanız bana da zor gibi geliyor. hele ki mevsim açılmış, tüm satıcılar avuçlarını ovuştururken.