Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motosiklet için tek teker römork yapımı -Motorcycles mono trailer
Fikir oluşturması için paylaşıyorum. Resimleri anlatmaya gerek yok. Herşey açık ve net.
Bunu sanayide yaptımak çok zor olur. Adam gibi usta bulamazsın. Bulsan yaptıramazsın, uğraşmaz.
Yaparım dese deli...
Gece çekimleri ekledim
fotoğraflar net olmasa da farın gücü ortada
kaliteli fotoğraf makinesi bulursam yeniden çekerim
tüm lambalar kapalı iken
motosikletin kendi farı - uzun far
3x1 watt power led far- 2 si aynı anda yanıyor
3x3 watt power led far. 2 adet
ürünün resimleri...
bugün motosikletim için siperlik aldım. sonra da şu videoyu görünce aklıma süper fikirler geldi
siperliğe ray gibi bişey takıcam ve yukarı aşağı hareket ettirip boyunu ayarlayabilicem
hatta sökmesi de çok basti olsun. böyle bişey deneyen gören var mı.
yeni fikirlere açığım bekliyorum.
ray...
Kendi motosikletim için yaptığım 3x3 watt power ledli sis farlarının aynısını yapıp satıyorum.
Piyasadaki en kaliteli led olan CREE marka led kullandım
Her biri 3x3 watt yani 9 watt gücünde. 2 adeti 18 watt gücündedir. 12 volt ile çalışır. su geçirmez.
50.000 saat kullanım ömrü var.
2 adet 3x3...
o far nasıl uzun kısa yapıyor ? ilginç, denemek lazım.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-marka-uyumlu-led-xenon-angel-sok-sok-sok-muhtesem-bir-urun-143682096/detay
Garajda unutulmuş Mondial 150 KN 5.000 Km Takas - taksit yapılır. Cep telefonu, bilgisayar vs. ,ile takasa gireriz. Sahibinden bakımlı, sorunsuz. Üzerinde toz yok. Motor Burdur'da fakat yakın illere teslimat yaparız. Uzak illere otobüsle gönderim yaparız. 1750tl pazarlık payı var.
Marka...
asya AS 150 T 6A. Sahibinden satılık-takaslı. Motor hor kullanıldı. Granajları tamir gördü. Sıfır piston-gömlek atıldı. 500tl masraf yapıldı. Şuan rodajı özenle yapılıyor. Günlük olarak kullanılıyor. Çalışmayan aksamı yok. Motor Burdur'da fakat yakın illere teslimat yaparız. Uzak illere otobüsle...
Teknik Özellikler
Motor Tipi Paralel Çift Silindir, 4 Zamanlı, 8 Supaplı (DOHC), Balansörlü, Sıvı Soğutma
Motor Hacmi 649.3 cc
Silindir Çapı x Stork 83.00 x 60.00 mm
Sıkıştırma Oranı 11.3±0.5:1
Yakıt Sistemi EFI
Maksimum Güç 45.00 kw at 9000 min-1
Maksimum Tork 56.00 Nm at 7000 min-1
Maksimum...
Motosikletle yolda video çekerken yarım saatte 2 tane pil yiyen kameramı, çakmaklık şarj cihazımla çalıştırmak için bu çalışmayı yaptım. Şarjlı pil kamerayı çalıştırmıyor.
Önceden motosikletime çakmaklık yapmıştım. Uzun yolda GPS cihazını ve telefonumu çakmaklıkdan şarj ediyordum. Telefonun...
bugün büyük hayallerle sabahın dört buçuğunda muğlaya, linkteki gs500 ü almaya gittim. motosiklet sahibi Zekeriya Güden ile telefonda görüştüm. bana motor çok temiz dedi. resimlerde de pek bişey belli olmuyor. motorun bütün ayrıntılarını buraya yazacağım ki başkaları da benim gibi 50 lira yol...
1.CBX 250 (2004 mod. 50 bin km 3750 tl)
2.GS 500 (2001 mod. 35 bin km 5000 tl)
3.X-citing 500 (2005 mod. 39 bin km 5000 tl)
4.GT 250 R (2008 mod. 19 bin km 5000 tl)
5.ER-5 (2006 mod. 35 bin km 5500 tl)
6.Venox 250 (2005 mod. 20 bin km 4000 tl)
12 sinde Denizliden marşa basıp Antalya istikametine doğru gazlıyoruz.
Tarih: 12.08.13
Rota: DENİZLİ -> ANTALYA -> MUĞLA
Hız:70km
Konaklama:Çadır kampı
Süre:+7 gün
Yol:+800km
Gelmek isteyenlerin facebook üzerinden irtibata geçmesi gerekiyor.
[email protected]