Arama sonuçlarınız

1. Mustan Oğlu

Motosiklet için tek teker römork yapımı - Motorcycles mono trailer

Motosiklet için tek teker römork yapımı -Motorcycles mono trailer Fikir oluşturması için paylaşıyorum. Resimleri anlatmaya gerek yok. Herşey açık ve net. Bunu sanayide yaptımak çok zor olur. Adam gibi usta bulamazsın. Bulsan yaptıramazsın, uğraşmaz. Yaparım dese deli...
  2. Mustan Oğlu

3x1 watt ve 3x3 watt power led sis farı 12 volt

Gece çekimleri ekledim fotoğraflar net olmasa da farın gücü ortada kaliteli fotoğraf makinesi bulursam yeniden çekerim tüm lambalar kapalı iken motosikletin kendi farı - uzun far 3x1 watt power led far- 2 si aynı anda yanıyor 3x3 watt power led far. 2 adet ürünün resimleri...
  3. Mustan Oğlu

Motosiklet el koruyucu yapımı

pleksi ve bir parça demir ile harikalar yaratın alıntıdır mustanoglu.blogspot.com
  4. Mustan Oğlu

Raylı Siperlik

bugün motosikletim için siperlik aldım. sonra da şu videoyu görünce aklıma süper fikirler geldi siperliğe ray gibi bişey takıcam ve yukarı aşağı hareket ettirip boyunu ayarlayabilicem hatta sökmesi de çok basti olsun. böyle bişey deneyen gören var mı. yeni fikirlere açığım bekliyorum. ray...
  5. Mustan Oğlu

3x3 watt power led sis farı 60 tl + ÜCRETSİZ KARGO

Kendi motosikletim için yaptığım 3x3 watt power ledli sis farlarının aynısını yapıp satıyorum. Piyasadaki en kaliteli led olan CREE marka led kullandım Her biri 3x3 watt yani 9 watt gücünde. 2 adeti 18 watt gücündedir. 12 volt ile çalışır. su geçirmez. 50.000 saat kullanım ömrü var. 2 adet 3x3...
  6. Mustan Oğlu

Reklamlarla yaşamak nasıl bir duygu ? Hiç bilmiyorum :)

Başka siteyi yapmadım ki reklam olması :D Standart site görüntüsü Ad.Block + Flash block
  7. Mustan Oğlu

Motosikletinizin sevdiğiniz ve sevmediğiniz 2 özelliği

TVS Apache +Yakıtı çok düşük +Sportif vücut hatları -Aksesuar bulmak zor -2. el değeri düşük
  8. Mustan Oğlu

Power led far deneyen var mı ?

o far nasıl uzun kısa yapıyor ? ilginç, denemek lazım. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-marka-uyumlu-led-xenon-angel-sok-sok-sok-muhtesem-bir-urun-143682096/detay
  9. Mustan Oğlu

Salcano 125 Tiger Neredeyse SIFIR

Sıfır gibi tertemiz. Marka: SALCAO Model: Tiger 125 KM: 5000 Renk: Kırmızı Fiyat: 1500 TL Açıklama: Sorunsuz. 250 km ye kadar tüm illere ücretsiz teslimat. İl/İlçe: Yeşilova / BURDUR İletişim: 0546 270 64 86 / [email protected]
  10. Mustan Oğlu

TVS Apache RTR 150

Marka: TVS Model: RTR 150 KM: 19000 Renk: Siyah Fiyat: 3600 Açıklama: Sorunsuz. 250 km ye kadar tüm illere ücretsiz teslimat. İl/İlçe: DENİZLİ İletişim: 0546 270 64 86 / [email protected] Sahibinden.com linki. TIKLA
  11. Mustan Oğlu

Garajda unutulmuş Mondial 150 KN

Garajda unutulmuş Mondial 150 KN 5.000 Km Takas - taksit yapılır. Cep telefonu, bilgisayar vs. ,ile takasa gireriz. Sahibinden bakımlı, sorunsuz. Üzerinde toz yok. Motor Burdur'da fakat yakın illere teslimat yaparız. Uzak illere otobüsle gönderim yaparız. 1750tl pazarlık payı var. Marka...
  12. Mustan Oğlu

Asya AS 150 T 6A. Sahibinden satılık, takaslı. SIFIR MOTOR - BURDUR

asya AS 150 T 6A. Sahibinden satılık-takaslı. Motor hor kullanıldı. Granajları tamir gördü. Sıfır piston-gömlek atıldı. 500tl masraf yapıldı. Şuan rodajı özenle yapılıyor. Günlük olarak kullanılıyor. Çalışmayan aksamı yok. Motor Burdur'da fakat yakın illere teslimat yaparız. Uzak illere otobüsle...
  13. Mustan Oğlu

Aprilia Amico 50cc sukuter. Fiyat 600 tl. BURDUR

Aprilia Amico 50cc sukuter. Çalışır vaziyette. Grenajlar düzgün. Yedek parça fiyatına veriyorum. Motor Burdur'da. Uzak illere otobüsle gönderim yaparız. Cep telefonu, bilgisayar vs. takaslı. Fiyat 600 tl. pazarlık payı var. Marka: Aprilia Model: Amico 50 KM: Bilinmiyor Renk: Turuncu Fiyat...
  14. Mustan Oğlu

2. elde ne kadar dikkatlisiniz ?

misal şu ilana bakıp gördüklerinizi söyleyin. bakalım yeterince dikkatli misiniz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-apache-rtr150-2011-model-143599452/detay/
  15. Mustan Oğlu

CF Moto CF Moto SD 650-T Kullanıcıları / Bilgi Paylaşımı

Teknik Özellikler Motor Tipi Paralel Çift Silindir, 4 Zamanlı, 8 Supaplı (DOHC), Balansörlü, Sıvı Soğutma Motor Hacmi 649.3 cc Silindir Çapı x Stork 83.00 x 60.00 mm Sıkıştırma Oranı 11.3±0.5:1 Yakıt Sistemi EFI Maksimum Güç 45.00 kw at 9000 min-1 Maksimum Tork 56.00 Nm at 7000 min-1 Maksimum...
  16. Mustan Oğlu

Kamerayı çakmaklığa bağladım.

Motosikletle yolda video çekerken yarım saatte 2 tane pil yiyen kameramı, çakmaklık şarj cihazımla çalıştırmak için bu çalışmayı yaptım. Şarjlı pil kamerayı çalıştırmıyor. Önceden motosikletime çakmaklık yapmıştım. Uzun yolda GPS cihazını ve telefonumu çakmaklıkdan şarj ediyordum. Telefonun...
  17. Mustan Oğlu

Yağ soğutucu tüp

inceleyin. http://www.rialli.com/urunler/264_aksesuar/10196__yag-sogutucu-tup/
  18. Mustan Oğlu

Satılık GS 500 MUĞLA (motoru görmeye gittim işte sonuç)

bugün büyük hayallerle sabahın dört buçuğunda muğlaya, linkteki gs500 ü almaya gittim. motosiklet sahibi Zekeriya Güden ile telefonda görüştüm. bana motor çok temiz dedi. resimlerde de pek bişey belli olmuyor. motorun bütün ayrıntılarını buraya yazacağım ki başkaları da benim gibi 50 lira yol...
  19. Mustan Oğlu

Hangisini alayım bir akıl verin?

1.CBX 250 (2004 mod. 50 bin km 3750 tl) 2.GS 500 (2001 mod. 35 bin km 5000 tl) 3.X-citing 500 (2005 mod. 39 bin km 5000 tl) 4.GT 250 R (2008 mod. 19 bin km 5000 tl) 5.ER-5 (2006 mod. 35 bin km 5500 tl) 6.Venox 250 (2005 mod. 20 bin km 4000 tl)
  20. Mustan Oğlu

12.08.13 DENİZLİ -> ANTALYA -> MUĞLA Hız:70km Konaklama:Çadır kampı Süre:7 gün

12 sinde Denizliden marşa basıp Antalya istikametine doğru gazlıyoruz. Tarih: 12.08.13 Rota: DENİZLİ -> ANTALYA -> MUĞLA Hız:70km Konaklama:Çadır kampı Süre:+7 gün Yol:+800km Gelmek isteyenlerin facebook üzerinden irtibata geçmesi gerekiyor. [email protected]