Arama sonuçlarınız

1. K

Merhabalar

arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm , Cross Tarzı Motor'a karar verdim ama daha yeni başlıcam ilk motorum olucak yani daha önce vitesli tecrübem var acaba sizler ne önerirsiniz önerilerinizi bekliyorum şimdiden herkese teşşekürler : ):cherry:
  2. K

sonunda karar verdfm kismet olursa pazartesi aliyorum :)

evet arkadaslar uzun bir aradan sonra kanuni Q100 almaya karar verdim cunku param birtek ona yetiyor :) ruhsat plaka falan derken 2100 u buluyor allah kismet ederse pazartesi alicam =))
  3. K

lifan Cub LF100-A hakkinda.

evet arkadaslar uzun bir arastirma sonucunda bu motoru almaya karar verdim simdi ise size sorum su bu motorun suanki 0 fiyatini bulamadim , birde kullanan arkadaslarin bu motor hakkindaki yorumlari nelerdir bi yardimci olursaniz sevinirim tekeriniz duz bazsin :)
  4. K

yardimci olanlara simdiden tessekurler

Ever arkadaslar gecenlerdede ayni konuyu acmistim ama tatmin olmadim simdi ise istegim 1500tl ye 0 bir motorsiklet bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim simdiden tesekkurler :))
  5. K

bi yardimci olrsaniz sevinirim ,

Oncelikle herkese gunaydin 1500 tl bi butcem var scooter tarzi ibi motor istiyorum 0 yada 2ci el ekipmanlarim hazir , motora ayirdigim para 1500 tldir yardimlarinizi ve onerilerinizi bekliyorum herkese hayirli bir gun olmasi dilegiyle simdiden tessekurler :)
  6. K

Motor tavsiyesi istiyorum arkadaşlar

Evet arkadaşlar enduro motor almak istiyorum almak istiyorum Tavsiyeleriniz nelerdir maximum limitim 3000 TL , korunmalar harıc
  7. K

KYMCO CK125 pulsar

Evet arkadaşlar KYMCO CK 125 PULSAR adlı motoru düşünüyorum fikirlerinizi alırsam sevinirim saygılar sevgilerrr.:queen:
  8. K

Kask seçimi

Evet abilerim ablalarım öncelikle herkese merhabalar 25-100 tl arası bir kask arıyorum en iyisi nedir bilen varsa yazarsa sevinirim , yok işte o kask senı korurmu ona vericeğin parayı verme daha iyi falan diyenler hiç yorum atmasınlar
  9. K

Güvenli sürüş eğitimi alabileceğim istanbul'da olan yerler ?

Evet herkese merhaba motorsiklete başlamayı düşünüyorum daha once vitesli scooter kullandım ama bir bilincsiz olarak diyebilirim ama şimdi tam olarak herşeyini ögrenmek istiyorum bildiğiniz kişi kurum varsa ve bilgilendirirseniz sevinirim istanbul anadolu yakasında :) ::ohmy::
  10. K

Kurye , paket servisi elamanı arayan var mı ?

Herkese merhabalar öncelikle suan özel bir şirkette çalışmaktayım haftada 1 gün izinim var oda çarşamba günleri o günümüde boş geçirmek istemiyorum illa moto kurye olucak diye birşey yok haftada bir gün çalışabiliceğim iş varsa önerirseniz cok teşşekür ederim herkese saygılar
  11. K

Kitap aldım

Evet arkadaşlar 2 gün önce sipariş vermiştim bir kitap evine bugun gelmiş gittim aldım kitabın adı MOTOSİKLET TEORİSİ :bestmt: diyede geçiyor sitemiz yeni okuyacagım inşallah faydali bir kitaptır okudukdan sonra yeniden konu acıcam herkes bilgilensin diye Saygılar Sevgiler :):queen:
  12. K

Bugün gercekten cok üzüldüm

Arkadaşlar sabah kalktım işe giderken münübüse bindim paramı verdim oturdum koltuga yolu izliyorum birtane kurye arkadasımız geçti yanımızdan benim gözümde takılı kaldı neden bilmiyorum karsıdan gelen bir BMW ise yolda birkmiş su birikintisini motorun üstüne attı ve kurye arkadasımız sırılsıklam...
  13. K

Belki daha önce acılmıstır ama soruyorum motorsiklet kursu.

Abilerim ablalarım motor kursu almak istiyorum istanbulda anadolu yakasında olursa fiyatı fazla ucuk olmasın iyi bi kurs önerisi olan varsa ve bizimle paylaşırsa cok mutlu olurum şimdiden teşşekürler herkese saygılar sevgiler KEMAL BOYAR . :)
  14. K

Pırpır motorsiklet

pırpır dedikleri motorsiklet ne oluyor ? bilen varsa cevaplarsa sevinirim herkerse şimdiden teşşekürler saygılar sevgiler ben KEMAL BOYAR =)
  15. K

Arkadaşlar yaşım 16 ve motor tavsiyesi alabilirmiyim

1.80 boyum var 75 kiloyum Daha önceden tecrübem var sizce hangisi aklımda tvs apache 150 var ama sizdende fikir almak istedim,
  16. K

Benim fikrim böyle sizi bilemem.

Abilerim ablalarım kardeşlerim kimse beni yanlış anlamasın sadece bir cekicilik yani şöyle başlıyım iş yerinin önüne cıkıyorum münübüs caddesini izliyorum motorsiklet kullanan BAYANlar geçiyor ve cok dikkatimi cekiyor cok hosuma gidiyor sizin içinde öylemi acaba ben kendi kendime diyorum bile...
  17. K

Öncelikle herkese merhaba..

evet abilerim ablalarım, yaşım henüz 16 daha ehliyetime 1 sene var evet motorsiklete aşığım ama motorsikletimle 1 kere kaza yaptım ve sattım motorsikletten soğdum mu ? hayır tabiki asla sadece akıllandım kaza yaparken birine vurabilirdim ve ölebilirdi suclu o olsa bile EHLİYETİM yok suclu ben...
  18. K

Ehliyetle ilgili

Ya şimdi belki formda konu vardır ama ben bulamadım yeni bir üyeyiyimde sadece birşey merak ediyorum mesela ben 18.10.1996 doğumluyum 2013 te tam 17 olmus olucam sene olarak ayı beklemek zorundamıyım yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşşekürlerimi sunuyorum:queen: