Arama sonuçlarınız

1. fedos

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

En uzun süre kullandığım motordu Kymco venox ( üç yıl) .Ülkemize artık gelmeyeceğini duyduğum an satmıştım kendilerini.Herşeyi ile Çok özel bir makinaydı.
  2. fedos

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

yine de herşeye rağmen pazarda boşluğu olan 250 cc cruiser için iyi bir alternatif olacak. Eksiklerine rağmen de alıcısı olacaktır. bence iki eksiği su soğutma olmaması ve beygir gücü . onun dışında güzel görünümlü hoş bi motor.
  3. fedos

Resimlidir.Rüzgar camı ve Radyatör koruma hakkında

Merhaba arkadaşlar,Uzun zaman sonra bir konu açıp tanıtım yapacağım.Belki ihtiyacı olan bir arkadaşımızın işine yarayabilir. Dün Sultanbeyli de kompozit alaşım işi ile uğraşan bir yere gittim .Tamamen tesadüf ederi bulmuştum bu yeri.Eminin tanıyıp bilenleriniz vardır. GP Kompozit diye bir yer ...
  4. fedos

Bajaj Discover 125 st motosikletim ile toplam 2.534 km. İstanbul gaziantep turu

Merhaba arkadaşlar ,gençliğimde yapmak istemiş olduğum motosiklet ile uzun yol seyahatimi ,sonunda 45 yaşında ancak yapabildim.Severek yapılan her iş gibi ,bu gezi de gayet keyifli , enteresan anılarla dolu , insana dair farklı bilgiler toplamamı sağlayan güzel bir etkinlik oldu. Yola çıkmadan...
  5. fedos

Elektrikli Araç

Merhaba Arkadaşlar sonunda twizy yollara düşmüş http://www.renault.com.tr/araba/elektrikli/twizy/galeri?undefined&gclid=CMCQjpXsvL8CFWfHtAodb34AXA Bizleri korkutan ek akü ücreti de alınmayacakmış. Baz modeli 13.700€ FULL Versiyonda 14.400€ ya denk geliyor.Ben çok sevdim daha görmeden...
  6. fedos

sevgilime kavuştum

sonunda ilk görüşte aşık olduğum üç yıldır da kafamda olan motora kavuşabildim: KYMCO VENOX. biliyorum forum da ve türkiye de çok popüler değil.fakat benim uzun süredir takip ettiğim bir modeldi. Umarım aramızda ki aşk acı bi şekilde son bulmaz,Umarım ALLAH utandırmaz . :) Bana bu motoru...
  7. fedos

kymco venox alacağım

Arkadaşlar bir aksilik olmassa on güne kadar kymco venox alacağım. bu motor hakkında "aman alma ............ sebepten dolayı" diyecek biri var mıdır ? biliyorum bu motor türkiyede pek tutmadı fakat kymco kullanıcıları genel olarak sorun olmadığı tarzında yazılarını okuyorum.Umarım bende ilerde...
  8. fedos

500 cc de en az benzin harcayan motor

Arkadaşlar 500 cc de ,cruiser ya da naked modellerde ne kadar benzin harcıyorsunuz.Herkes bildiği kadarını ekleyebilir mi?