Arama sonuçlarınız

1. rambomert

tek teker çalışmak istiyorum ama ???

evet arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi altın elbiseli adamın videosunu izledim ve tek teker yapmaya karar verdim :) kaskım-dizliğim-eldivenim var bellikte aldım trafiğe kapalı bir alan da gidip çalışmak istiyorum ama tek korkum sonuçta altımdaki motor 150cc lik çinli cg teker yaparmı yapar ama...
  2. rambomert

sübap ayarı hakkında ????

sübap ayarı hakkında sorularım şunlar madde halinde yazıyorum 1- cg tipi motosiklet 6 bin km de ve hiç sübap ayarı yapılmamış acaba sübap ayarı gerektiğini nasıl anlarım 2- daha önce ayar yapmadım lakin yapacak kadar bilgiye sahibim internette okuduğum ve izlediğim videolardan edindiğim kadar...
  3. rambomert

motosiklet ses sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz ????

arkadaşlar motosiklete ses sistemleri var bunlar açıkcası bana saçma geliyor ancak bir yere gittiniz arkadaşınızla (mesela içki filan içmeye)ozaman açarsın da giderken dinlenmez herhalde :):):):) sizin görüşünüz nedir ???
  4. rambomert

motosikleti agresif kullanma ???

siz motoru nasıl kullanırsınız :) sakin mi ?? agresif mi ?????
  5. rambomert

motosikletinize ne yazardınız ????

evet arkadaşlar depoya veya motosikletinizin herhangi bir yerine yazı yazacak olsanız ne yazardınız ???? ben aşşağıdakini yazdım (seni son anlatışım)şarkı ismi :)
  6. rambomert

Zongshen-Zealsun-Motozeus nasıl bilirsiniz ????

3 ismi olan çin markalardan Zongshen-Zealsun-Motozeus motorlarını nasıl bilirsiniz ????? sağlamlık-fiyat-performans vs....
  7. rambomert

karbüratör benzin damlatıyor :(:(:(

minsk 125 in karbüratörü benzin damlatıyor (şamandra ile iğnesini değiştik ginede damlatıyor) ne yapmalıyım - hava ayarından olabilirmi ????
  8. rambomert

faturası kesilmeyen motor ????

arkadaşlar motoru alan arkadaş fatura kestirmemiş 2 senedir köyde fatura kestirmediği için plakasız-ruhsatsız kullanıyor şimdi satıyor alsam aldığı yerden faturasını kestirip plaka ruhsat çıkartabilirmiyim ???
  9. rambomert

vites sorunu ?

arkadaslar mınsk 125 te 2 vıtesten 1 vıtese hareket halındeyken gecmıyor acaba neden oluyor ??? debrıaj balatasını degıstırmıstım basta sorun yoktu acaba debrıaj balatasıyla alakası varmı ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 09:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:48 ---------- Bilgisi...
  10. rambomert

hangi tişört ????

arkadaşlar hangi töşörtü almalıyım 1-çekiç olan 2-sigara şapkalı olan
  11. rambomert

Diğer Minsk 125cc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

minsk 125 rus malı olup Anadolu Pazarlama ve Dağıtım Ticaret A.Ş kısa adı ile -ANPA- tarafından türkiyeye getirilmişti.Türkiyede yedek parça sıkıntısı olmayan sağlam kemikli bir motordur. 10hp 2 zamanlı tek silindir piston çapı 52mm ve 54mm arasında olan bir motor ve çekişi iyidir. Türkiye'ye...
  12. rambomert

motor bloğundaki çizikler

slm arkadaşlar şimdi şu motor bloğundaki çizik-boya kalkması vs çirkin gözükmekte acaba bu cizikler nasıl giderilir ? motor bloğu boyanmıyor bildiğim kadarı ile acba sticker tarzı yada kaplama filan varmı bunlar için ?
  13. rambomert

ilginç ekzozlar :)

evet arkadaşlar internette hoşuma giden ilginç egzozları paylaşayım dedim :) :) 1- 2- 3- 4- buda benden (arkadaşlar youtube kanalıma abone olursanız sevinirim.yakında motolu bisikletle ilgili videolar çekmeyi düşünüyorum :) )
  14. rambomert

Webmaster Sitesi davetiye lazım

arkadaşlar Webmaster Sitesi davetiye lazım eğer bu sitede üyeliği olan arkadaş varsa bana davetiye gönderebilirmi :silent:
  15. rambomert

ses sistemi hakkında ???????

arkadaşlar ses sistemi alacağım ucuz birşey ama kullanan arkadaşklar varsa sorayım dedim aklımdaki ses sistemi şu CREATIVE SBS A220 9W RMS 2+1 sizce nasıl :silent: http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/creative-sbs-a220-9w-rms-2-1-hoparlor-siyah-100176374 ---------- Mesajlar...
  16. rambomert

egzoz dan ateş atan motor :)

slm arkadaşlar youtube de gezinirken ezozdan alev atan 70cc bir motora rasladım nasıl yaptılar diye düşündüm acaba egzoz a sonradan yakıtmı ekliyorlar çünkü okadar alev atması tuhafıma gitti :pl: şu haberlerde gösterdiler ya lamborghini ile hindi pişirme aklıma o geldi :) (bu motor olsa...
  17. rambomert

bu beyin (cdı) diğerlerinden farkı ne ?

arkadaşlar bu cdı beyin diğer orjinalinden farkı nedir acaba faydalı birşeymi interneti gezerken dikkatimi çektide :bounce: http://www.ebay.com/itm/Performance-CDI-Box-Scooter-Moped-ATV-Go-Kart-Dirt-Pit-Bike-50cc-125cc-150cc-/261181059748?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item3ccf9ab2a4&vxp=mtr
  18. rambomert

sentil (filler) çakısını nerden alabilirim

slm arkadaşlar bana sentil çakısı lazım ama içinde her numara olacak acaba istettiğiniz yada bildiğiniz bir site varsa istetmek istiyorum veya elinde olan arkadaşlar varsa bana mesaj atarsa çok iyi olur :)
  19. rambomert

eğlence için arazi motoru süper :)

internette gezerken gördüm ve çok hoşuma gitti 125cc yatık motor var üstünde ve performansı gerçekten süper gibi gözüküyor arazide eğlence amaçlı güzel bir motor tek teker için filan............:thumleft: tabi bakmakla sınırlıyız türkiyeye gelmez böyle şeyler :jocolor: http://www.fxbikes.com/
  20. rambomert

hava ayarı

arkadaşlar 110cc cup motoru için hava ayarı lazım motorda performans hava filtresi var acaba hava ayar vidasını sıkıp kaç tur gevşetmeliyim

Yeni mesajlar