Arama sonuçlarınız

1. asbaran_54

MOTOSİKLET SESİ...

arkadaşlar büyük cc kullanıcısı arkadaşlardan bir konuda bilgilendirme rica ediyorum. sorum şu: iki motor düşünelim, biri 600rr diğeri 1000rr olsun... ya da biri r6 diğeri r1 olabilir. model yılları ve egzozları da aynı olsun. bu iki motordan çıkan sesler farklı mı olur. silindir sayısı sesi...
  2. asbaran_54

600RR & 1000RR KISADA KAPIŞIRSA

600RR & 1000RR ne diyorsunuz sevgili arkadaşlar yeni bir motorcu olarak bir konuda fikir ve görüş almak istiyorum. şuan kullandığım motor 250 cc hyosung ve bir üst sınıfa geçmeyi düşünüyorum... 600 ve 1000 arasınma gidip gelirken izlediğim birkaç videoda 600'lük makinanın 1000'liği geçtiğini...
  3. asbaran_54

lastik havaları

sevgili arkadaşlarım hyosung 250r aldım. lastik havalarım acaba ne kadar olmalı? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  4. asbaran_54

250cc konusunda kararsızım tecrübeli arkadaşlara ihtiyacım var

DEĞERLİ ARKADAŞLAR GERÇEKTEN TAVSİYEYE İHTİYACIM VAR... 35 YAŞINDAN SONRA MOTORA MERAK SARARAK EHLİYET ALDIM BİR SÜRE DE EMANET BİR 100'LÜK VE 4 VİTESLİ HONDA MOTOR KULLANDIM ARTIK ŞİMDİ KENDİME AİT MOTORUM OLSUN İSTİYORUM... ALDIĞIM TAVSİYELER 250'LİK MOTORUN GEÇME DİYOR BENDE ÖYLE YAPACAM AMA...

Yeni mesajlar