Arama sonuçlarınız

1. çaça01

'06 Model Siyah ZX-6 R... Adana'da Satılık...

İyi akşamlar Arkadaşlar. Yakın bi arkadaşımın kardeşi ailesinden habersiz bir motosiklet almış ve bir aile katliamı olmadan motoru satışa kattık haliyle :D ben fazla konuşmayacağım motor hakkında. Malum motoru deneme fırsatım olmadığından izlenimlerimi yazamıyorum ama motosiklet zaten kendini...
  2. çaça01

İridyum buji ve performans ünitesi performansı nasıl etkiler ?

iyi akşamlar arkadaşlar. bende bi apache rtr var. iridyum buji ve performans cdi ünitesi taktırmayı düşünüyorum. ama aküden gelen akım bujiyi desteklemeye yetecek mi? bu konuda şüphelerim var o yüzden size danışayım dedim.
  3. çaça01

Karakalem YZF R1 Çizimim...

2 ay önce başlayıp üşengiçliğim yüzünden yaklaşık 1 aydır elimi sürmediğim YZF R1 çizimimi bu sefer de kolumu kırdığım için tamamlayamadım. Kolum iyileştiği gün bitirmeyi düşünüyorum. Umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum...
  4. çaça01

tanışalım öyleyse

herkese selamlar. foruma yeni katıldım. kısaca kendimden bahsedeyim. adım Çağlar Adanalıyım matematik son sınıf öğrencisiyim hobilerim resim çizmek yüzmek ve motosiklet kullanmak. ilk motosikletim kanuni seyhan150 idi şimdiki ise Apache RTR. forumda sorduğum sorular da verdiğim cevaplar da...

Yeni mesajlar