Arama sonuçlarınız

1. Murat 48/30

Yağmur'da süren arkadaşlar bakar mısınız?

Merhaba arkadaşlar, Ben kurye değilim ama 365 gün marşa basarım.geçen haftalarda tüm ülkeyi sel aldığı sırada ofisten öğle yemeği için çıkmıştım, tam o sırada ceviz büyüklüğünde dolu bastırdı.2 dakika içinde yerlerde 5 cm su birikti ve zaten o gün Bodrum haberlere çıktı. Neyse eve geldiğimde...
  2. Murat 48/30

Satılık SALCANO WOLF+ TAKSİT İMKANI

İki teker tutkunlarına selam olsun, Gri atmacamı büyütmek için satıyorum :salut:.Sanal pazar sitesi üzerinden taksitli satış yapılır. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-salcano-temiz-kullanilmis-bakimli-uzun-yola-uygun-full-taksit-yapilir-146036458/detay/
  3. Murat 48/30

Görünür olmanın farklı yolu :)

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151924516078728 Videodaki korna çok hoşuma gitti :)
  4. Murat 48/30

Difi Neutron yağmurluk tulum almayın

Merhaba arkadaşlar, Bugün ilk yağmur ve ben 100 Tl ye malum sevilen motor markasından aldığım DIFI NEUTRON YAĞMURLUK TULUMum komple fermuar yerinden su alıp, işyerine dalga geçilecek bir şekilde gelmeme sebep oldu.Üstelik bu mesafe 5 dakikalı yoldu.Demem o ki ben iade edeceğim, ama siz hiç...
  5. Murat 48/30

YMC Bodrum Meryemana 400 km grup gezisi

MErhaba ikiteker tutkunları, Yalımotoclub olarak bu hafta Kuşadası dolaylarına gaz açtık.Tüm yaz gezileri izledik, sıra bizde :) 06:00 da buluşup ilk molamızı Milas'ta çorba içmek üzere verdik.Milas'a kadar gerçekten soğuktu, bu yüzden de çorbacıda herkes kendine gelmişti :)...
  6. Murat 48/30

Az önce gerçekleşen motosiklet kazası.

Ofiste çalışırken PATT diye bir ses, aha biri birine girdi dedik ve bir baktık ki bir motorcu yerde şoka mı girdiğinden bilmem yüz üstü yatarken resmen heryeri zıplıyor.Kahretsin adam kesin öldü diyerek çevredeki 4 binada ilk yardım seti aradım ama nerde??Bu hafta bir yardım seti motosiklet için...
  7. Murat 48/30

Motorcu polise döner bıçağı sallayıp, basıp gitti.Enteresan

http://www.haberler.com/cin-de-bir-adam-kendisini-durduran-polise-doner-haberi/ Türkiye de bunu yapabilecek babayiğit var mı :queen:
  8. Murat 48/30

Bodrum-Marmaris grup gezisi Yalımotoclub

Değerli ikiteker tutkunları hepinize iyi haftalar dilerim, Bu Pazar Yalımotoclub ile ilk gezimi gerçekleştirdim.Hedefte Akyaka var idi ama bir gazla Marmaris'e kadar uzandık. Sabah 06:00 kalkış olarak ayarlamıştık, fakat grup başkanı Serkan abimizin oğlu rahatsızlanınca kendisi...
  9. Murat 48/30

Yamaha Yamaha D'elight Bilgi Paylaşım Başlığı

D'elight Motor Motor tipi Tek silindir, hava soğutmalı, 4-zamanlı, SOHC, 2-subap Motor hacmi 114cc Çap x Strok 50.0 mm x 57.9 mm Sıkıştırma oranı 9.3 : 1 Maksimum güç 5.3 kW @ 7,000 dev./dk. Maksimum tork 7.6 Nm @ 5,500 dev/dk. Yağlama Islak karter Yakıt sistemi Yakıt Enjeksiyonlu Ateşleme...
  10. Murat 48/30

oyun laptop önerisi yardım ricası 1500 Tl ye kadar bütçe.

Merhabalar, Başlıktanda anlaşılacağı üzere 1500 tl ye kadar oyun laptopu önerilerini anlayan aarkadaşlarımdan rica ediyorum.Teşekkürler
  11. Murat 48/30

V-Strom Dl650 satılık, temiz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-v-strom-2006-model-133873817/detay Düzgün bir abimizden satılık, yanlış olmaz, elinizde kalmaz:cat:
  12. Murat 48/30

PO CELL güvenilir mi sizce?

Arkadaşlar tarifeye bakınca çok uygun geliyor, ama yamuk olur mu sizce sonunda yoksa almalımıyız? http://www.pocell.com.tr/1000-oktan-tarifesi/ T 39 TL KONUŞMA HER YÖNE 1000 DK. SMS HER YÖNE 1000 SMS İNTERNET * Sınırsız ** YAKIT İNDİRİMİ 12 krş/litre *İnternet kullanımı fatura dönemi içinde 1...
  13. Murat 48/30

Cross böyle olur :)

14. Murat 48/30

Kış gelmeden ucuzundan yağmurluk mu alsak?Önerisi olan?

Her işini son dakikaya bırakan milletin aksine ben erken davranayım dedim:) Yağmur gelmeden çantamızda yağmurluğum olsun istedim, bu sene modasının bilen var mıdır?:P http://www.feyizoglu.com/Yagmurluk-Alt-ust-Takim_47401.html#0...
  15. Murat 48/30

10 Aylık Safkan Golden Ücretsiz Sahiplendirme

Merhabalar, Zonguldak'ta tıp okuyan çocukluk arkadaşım ev sahibi yüzünden 10 aylık, bakımlı, dişi safkan Golden köpeğini sahiplendirmek istiyor.Ücret talep etmiyor, tek isteği RUBY'e kendi gibi iyi bakabilecek birinin sahip çıkması.Otobüsler uyutarak dahi almıyor bu sebepten Zonguldak çevresi...
  16. Murat 48/30

Bisiklette olsa iki teker tutkudur 49. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

45 dakika önce ofisin yanından geçti amcalarım, şuanda Turgutreis'te ödül töreni yapılıyor. Gerçekten çok zor pir parkuru bitirdiler. En çok merak ettiğim Marmaristen bu yana 186 km yolu 40 km hızla gelen helekopter pilotu amcamın ruh hali :queen...
  17. Murat 48/30

Artık kamera şart.Ama ucuz yoldan hangisi alınır?Bu konuda tecrübeli fikri gerek.

Değerli arkadaşlar merhaba, Konu daha önceden açılmış ama hep geğiye bağlamış. Bodrum'da yaşıyorum.Yazın alkollüsü, dengesizi, ehliyetsizi fink atıyor.Herhangi bir durumda şikayetçi olsan delilin olmuyor veya ilgilenilmiyor.Sanki gidona bir kamera şart oldu. Bende çakmak girişi mevcut, USB...
  18. Murat 48/30

Adem Ağa'nın Canı Çöpşiş Çekmiş.(339 km lik gezimiz)

Değerli iki teker tutkunları merhaba, HEr hafta olduğu gibi yine bu hafta da Bodrum grubu olarak nereye gideceğimize karar veremedik.Bizde Milas'a Celal Abi(Cesur509) abi nin yanına gittiğimizde rüzgarı arkamıza alıp düldüllerin götürdüğü yere gitmeye karar verdik. Çıkmadan şöyle bir...
  19. Murat 48/30

Honda Activa sizce 100 mü?110 mu?

Arkadaşlar merhaba, Ofiste çalışan bir bayan arkadaşımız işe gidip gelmek için scooter almak istediğini söyledi.Biraz araştırmış Beat düşünmüş, ama Activa'ya da bakıyor.Maddi olarak anladığım kadarı ile sıkıntıya girmek istemiyor.O yüzden Activa daha baskın şuanda. Sahibindene baktığımızda 100...
  20. Murat 48/30

Sizce En Rahat/Konforlu Motosiklet Modeli Veya Tarzı Nedir?

Merhaba değerli arkadaşlar, Maksat muhabbet olsun daha önce açılmış konu ama takan olmamış.Tabi aklımıza hemen Burgman, Goldwing geliyor.Başka başka??:king: İyi forumlar.

Yeni mesajlar