Arama sonuçlarınız

1. kbR

Aydın'dan Gelen FZ6N Hayırlı Olsun Bana.

Merhaba arkadaşlar.. Öncelikle fikir sunan, üşenmeyip profilimden telefon numaramı alıp arayan, yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Şükür motorum sağlıcak la geldi. İkinci gün bugün, anca resim çekebildim. Burdan Aydın yamaha bayii'ne teşekkürlerimi sunuyorum, paketlemede yardımcı...
  2. kbR

Aydin'dan Kutahya'ya Motosiklet

Merhaba arkadaslar.. Aydin'dan motosiklet aldim Kütahya'ya getiricem fakat havalar malum kar yagisi geliyor minibus, pikap ta bulamadim. Nakliyeci ler 800-900 lira para istiyor bunu uygun yollu nasil halledebilirim ? Kiralik bulsam kiraliycaktim minibus felan ama malesef oda yok..
  3. kbR

Suzuki GSR600 - Ducati Monster 696

Merhaba arkadaşlar.. Öncelikle bütçem 18.000 TL Boy : 1.86 Kilo : 75 Yaş : 26 Arkadaşlar kafam çok karışık aslında niyetim 4 silindir ama monster de çok hoşuma gidiyor. Sizce alttaki ilanlardan hangisini almalıyım ? Monster ...
  4. kbR

Suzuki GSR 600 yada FZ6 Fazer ALINIK..

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır GSR600 bakıyorum fakat ilanlarda temiz bişey bulamadım, bulduğum bitane var fakat oda fiyat olarak çok katı. Bu yüzden sizlerden yardım istiyorum forum da yada çevrenizde temiz kazasız belasız GSR 600 varsa öncelik suzuki de. Ama çok temiz uygun olduktan sonra...
  5. kbR

Hyosung GT250 Naked

Öncelikle motoruma kefilim eğer söylediğim gibi çıkmazsa bütün yol masraflarınızı karşılar karnınızı doyurur uğurlarım. Hatasız,Kazasız,Boyasız.. İdda ediyorum motor TR de tek. Orjinal 9000 Km de günlük binilmek te km değişiklik gösterebilir. Sadece sormak için arayan arkadaşlar : Masraf...
  6. kbR

Mitas Sport Force Radyal Lastik

Arkadaşlar Hyosung GT250 için lastik alıcam ön arka takım.. Sava almaya karar verdim ve sava bayisiyle görüştüm. Motorumun orjinal ebatları ön 110/70/17 Arka 150/70/17 bu ebatlarda bulunmadığını ve şuan ki yeni modellerin ebatı olan 120/70/17 -- 160/60/17 ebatlarında savanın yeni ismi mitas...
  7. kbR

Twin Eksoz

Arkadaşlar bu eksozdan birçok motosiklette görüyorum youtube de. Ama bi türlü satıcısını bulamadım acaba el yapımı olduğu için bulunmazmı ? El yapımıysa da bu eksozu yaptırabileceğimiz bi yer varmı ? Bu arada videolar da gördüğüm kadarıyla hep yabancı Türk denk gelmedi.
  8. kbR

İkinci el Shoei

Arkadaşlar 700 TL limit ayırmıştım kask için nolan düşünüyordum ancak burda sevdiğim saydığım iyi bi abim var kendisi 2 defa uzun yolda kullandı kaskı 2.000 tl üzeri para verdi kaska ve şimdi motosikleti bıraktığı için satmaya karar verdi 1000 lira gibi bi rakam istiyordu ve bana 800 TL ye...
  9. kbR

Rizoma Gidon Renk Tercihi

Arkadaşlar Rizoma gidon düşünüyorum hyosung GT250 için. Ama renk konusun da tercih yapamadım sarı rengi maşalarla takım oluyor kırmızı rengi motorla sizce ne renk olmalı ?
  10. kbR

Kütahya - Çavdarhisar Girişinde Kaza

Arkadaşlar bu sabah malesef üzücü bi haber aldık. İsminin Mustafa BAŞOL olduğu söyleniyor arkasın da kız arkadaşı varmış yanılmıyorsam. Kız olduğu kesin ama nesi oluyor tam olarak bilmiyoruz. Kütahya Çavdarhisar yol ayrımında gerçekleşmiş kaza, sürücü Mustafa BAŞOL malesef olay yerinde hayatını...
  11. kbR

GSR600 Mivv Eksoz Susturucusu

Arkadaşlar suzuki gsr600 mivv eksoz için susturucu lazım fazladan olan satan varsa yardımcı olursa sevinirim. ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:45 ---------- Yokmu arkadaslar yardimci olabilecek ?
  12. kbR

Gsr600 - xj6n Hangisi ?

Arkadaslar bu iki motor arasinda kaldim. Xj alsam 2011 2013 18 milyar kilometreler en fazla 20 binde. Ama suzuki alsam 2006 30 binde 17 18 milyar xj mantikli geldi ama neden ucuz onuda anlamis degilim. Bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.
  13. kbR

Eskişehir Motomax Kendilerine Teşekkür Ederim

Öncelikle Eskişehir Motomax'a burdan ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim. Kıyafet olarak hem yazlık hem kışlık düşünüyordum fakat ordaki abim beni aydınlattı ve kendimde haklı bulup yazlık almaya karar verdim. Motosikletimize kışın zaten binemiyoruz bulunduğumuz bölgenin hava şartları...
  14. kbR

Eskişehir Moto Giyim

Merhaba arkadaşlar.. Pazar günü Eskişehire gelicem motosiklet mont ve kask bakmak için. Pazar günü açık olan motomax dışında bi mağaza varmıdır ? Varsa adres bilgisi verebilirmisiniz ? Motomax dışında dememin sebebi istediğim markalar olmaması. Nolan ve Shark yok mesela. Bu konuda Eskişehir Mt...
  15. kbR

Mont yardim..

http://www.feyizoglu.com/Gemini-Replica-C-Davies-Sepang-66-_48974.html#0 Arkadaşlar bu kaskin altına uygun 400 tl limitli mont bakıyorum. Ama nasıl bişey uyumlu olur çözemedim yardımcı olursanız sevinirim. ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:49...
  16. kbR

Depo Üstü Çanta

Arkadaşlar daha önce sizlerden motosiklet konusunda yardım istemiştim. Öncelikle hepinize fikirlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni almış olduğum Hyosung GT250 Naked Motorum için depo üstü çanta düşünüyorum kullanışlı aşırı büyük olmayan cüzdan ruhsat telefon sigara tarzı kişisel eşyalarımı...
  17. kbR

Mantıklı fikir verebilecek arkadaşlar..

Arkadaşlar merhaba. 7.500 tl param var. Tarzım naked.. Ben en mantıklı bulduğumu söyliyim sizde kendi fikirlerinizi söyleyin belki yardımcı olup kafamın karışıklığını giderirsiniz.. 6.750 tl ye 250 hyosung naked buldum motor çok temiz hatasız buna niyetliyim. Ama siz olsanız ne yapardınız ?
  18. kbR

Hyosung GT 650 Naked Ön Ruzgarlık Camı, Led Sinyaller, Kedi Gözü Ayna ve Eksoz Gerek

Merhaba arkadaşlar başlıkta gerekli bilgi yazıyor daha fazla açıklamaya gerek yok sadece bilgisi olanlar eksoz konusunda marka önerebilir aranan parçaların sıfır fiyatını bilen ve satan varsa yardımcı olsun lütfen şimdiden teşekkürler..
  19. kbR

Hyosung GT 650 naked almayı dusunuyorum yardımcı olurmusunuz..

Merhaba arkadaslar ilandaki motoru almayı dusunuyorum ancak elektrik arızası cıkartıyor dıye duydum bu modeller arıza giderilebilir mi ? Masrafı ne olur ? Yakıtı fazlamı normal mi ? Bu konuda bana yardımcı olabilirsenız sevinirim şimdiden teşekkurler...
  20. kbR

Tavşanlı dan Selamlar..

Merhaba sevgili dostlar Üyeliğim vardı ama girmiyeli baya bi oldu unutmusum nickimi simdi aradım buldum ancak artık bu nickimi kullanmak istiyorum yönetim için sorunu varsa eğer TurkinHeLL nickim eskisi silinebilir. Öncelikle tekrar kendimi tanıtayım. İsmim, Abdullah BAL Kütahya / Tavşanlı /...

Yeni mesajlar