Arama sonuçlarınız

1. O

buluşma

Avcılar, beylikdüzü taraflarında motorcu arkadaşların buluştuğu bir yerler varmı? avcılarda vardiye duydum ama yerini bilmiyorum.yardımcı olursanız bende buluşmak tanışmak isterim.
  2. O

ruhsat çıkartma

arkadaşlar bu ayın 4 ünde motorumu çorludan aldım İstanbulda oturuyorum çorluda ruhsatı çıkartmayı yetiştiremedim İstanbula döndüm 15 gün sonra postayla gönderirler dediler bekleyimmi yoksa çorluya gidip çıkartıyımmı bu konuda sorun yaşıyanları duydum sizler ne dersiniz? çalışıyorum izin...
  3. O

kör nokta

arkadaşlar motor sürerken aynadaki kör nokta beni bayağı zorluyor. arabalara konan kör nokta aynasıyla motorlara konan kör nokta aynası arasında ölçü olarak yada kör noktayı gösteriş olarak bir fark varmı? ayrıca motor aksesuarları satılan yerlerdemi bulabilirim. beylikdüzüne yakın...
  4. O

aranıza yeni katıldım

herkese merhabalar. adım Osman, dün motosikletimi aldım bugün, aranıza katıldım. motorum gt250r çorludan aldım ilk sürüşümü de beylikdüzündeki evime gelirken yaptım. bugün avcılardaki kanuni servisine gittim sormak istediklerimin hepsini sordum özelllikle oradaki polat arkadaşa çok teşekür...

Yeni mesajlar