Arama sonuçlarınız

1. emresilin

2. Motor

Arkadaşlar hergün çok fazla km yapmam gerekiyor ve vstrom bana yakıt olarak ağır gelmeye başladı. Zaten motorada acımaya başladım istanbul trafiğinde 2. motor alma kararı verdim scoter düşünüyorum ama hani ilerde maddi olarak sıkışırım veya bu kadar çok yol almam gerekmediği bir durumda da hemen...
  2. emresilin

Uzun arkadaşa yardım

Bir arkadaşım var benim kadar boyu var (1.90 - 95kg). Arkadaşın 8-9 bin tl bütçesi var kılık kıyafeti almış geriye bu kadar parası kalmış motor kullanmış yıllarca ama ara vermiş tekrar almak istiyor ama piyasadan baya uzak kalmış. normal şartlarda benim motordan istiyor(vstrom) ama bütçe...
  3. emresilin

Vstromdan sonra 250lik dragstar deneyimi

1.90 boyum olduğu için chopperlardan hep uzak durdum ama her zaman görünüşleri sesleri beni kendilerine hayran bırakmıştır. Ev arkadaşıma dragstar 250 aldık gayet gösterişli bir makina. İlk etapta ss tarzı birşeyler düşündüm alalım diye ama ev arkadaşımı tanıyorum çabuk yükseltmek isteyecek ve...
  4. emresilin

sizce kim suçlu

2 gün önce merter civarında bir ışıklarda bekliyordum. yanıma arora marka bi naked motor durdu önce motora baktım (her zaman ilgimi çeker etrafımdaki motorlar) sonra adama adam ışığa kilitlenmiş yeşil yanmasını bekliyor durduğu yer açısından biraz daha öne gelmesi lazım yolu net görebilmesi için...
  5. emresilin

chopper hakkında

Arkadaşlar dl 650 vstrom kullanıyorum. 2 arkadaşım daha var ikiside 125 lik scoter kulanıyorlar. Hep beraber chopper almayı düşünüyoruz. Şimdi benim için sorun yok ama arkadaşlar tutturdu 1100 dragstar alalım diye. Şimdi Chopper konusunda çok bilgim yok hani ss veya enduro olsa küçük cc ile...
  6. emresilin

mont eldiven pantolon yardım

iyi günler arkadaşlar 2 aydır motorsuzum akşam bi motor alacam kıyafette almak istiyorum hem kendime hem partnerim için. çok fazla bi bütçem yok kask var 2 adet ls2 biri çene açılır biri yarım olmak üzere ama kaskta alabilirim duruma göre önerebileceğiniz kışında kullanabileceğim yazında...
  7. emresilin

İstanbula kış gelmiyor!

Arkadaşlar istanbula bi türlü kış gelmiyor gelmemesi daha iyi hep hava böyle kuru olsun. motorumu satalı 1- 1,5 ay oldu. Sattığım zaman fuarı beklerim demiştim ama Mesai çıkışı servise binip e-5de giderken motosiklet kullanan kardeşlerimi gördükce daha da alma isteğim artıyor. şuan 15-20 bin tl...

Yeni mesajlar