Arama sonuçlarınız

1. kocaolgun

Güneydoğu turum ve fotoğrafları

Arkadaşlar geç oldu özür dilerim işlerin yoğunluğu fotoğraf yüklemeyi bır türlü beceremem bunlardan dolayı özür diliyorum aslında fotoğraflar işin çerezi asıl önemli olan yol deneyimini sizinle paylaşmak yaşadıklarım yol durumu yol hazırlığı gıbı yanıma aldıklarım alınması gerekenler motor...
  2. kocaolgun

Fikir danışma

2012 model servis bakımlı 6000 km de cbf ile ,1991 model xl 600 transalp takas etmek mantıklımı transalp 7500 cbf 4500 tl nedersiniz basım ağrırmı transalp 52000 binde Amerikan kasa transalp kullanan arkadaşlar 91 model nasıl çokmu eski sorun acarmı benım tek derdim c.c yükseltmek yoksa...
  3. kocaolgun

Cbf 150 takaslo

2012 model cbf 150 6000 km de yüksek cocuk libir motorla takas düşünüyorum 500 - 600- v.b düşünüyorum
  4. kocaolgun

Güneydoğu turu

Mayıs ayının 2 şinde bir terslik olmaz ise İstanbul dan yola çıkacağım Ankara üzeri Güneydoğu'ya gideceğim Urfa mardın Diyarbakır Siirt hasankeyf Batman v.b bir tür yapacağım motorum cbf150 bakımlı beşbin km de uzun yol deneyimim İstanbul Çanakkale aynı gün gidiş dönüş bu gideceğim güzergahı...
  5. kocaolgun

cbf 150 led aydınlatma sorunu

bugun motosikletımın arka cantasına 40 cm boyunda kırmızı şerid led taktım arka stopa bağlantı yaptım çok guzel yandı ama daha sonra marş basmadı söktüm yine marş basmadı vurdurarak çalıştırdım neden acaba bilen arkadaş varmı
  6. kocaolgun

ılk uzun yol deneyımım tavsiye

selam arkadaslar ılk uzun yol deneyımım olacak ıstanbuldan geliboluya gıdecegım nısanın basında kara kızım honda cbf 150 daha once uzun yol yapmıs ozellıkle gıdecegım guzergahı kullanmıs arkadaslardan tavsıyelerını beklıyorum tesekkur edrım

Yeni mesajlar