Arama sonuçlarınız

1. H

selamlar vstrom kulanan arkadaş vamı ???

bende 2004 model vstrom var yakıtının fazla olduğnu düşünüyorum en son uzun yolda tek kişi yan çantalar olmadam 100 kmde 5,7 litre yaktı bu normalmi acaba ?
  2. H

Tüm motosiklet seven arkadaşlara selamlar

CUMARTESİ GÜNÜ ANTAKYADAN ÇIKIP GAZİ ANTEBE GEÇECEĞİ GAZİ ANTEPTE KONAKLAYIP SABAH KAHVALTISINDAN SONRA ŞANLIURFAYA DOĞRU YOLA ÇIKACAĞIZ GAZİANTEPTEN BİZE KATILMAK VEDE GEZİLECEK YERLER İÇİN BİZE YARDIMCI OLACAK ARKDAŞLARIMIZ VARSA ÇOK SEVİNİRİZ BENİM ADIM KEMAL EZER CEP NUMARAM 0536 434 36 99...
  3. H

istanbul dan hatay a pegaso 650 ile.....????????

selam arkadaşlar kısmetse pazartesi günü istanbuldan satın alacağım 2003 model pegaso 650 ile antakya hataya gelmeyi düşünüyorum bu istikamet üzerinde bulunan motorcu aradaşım varsa yardımcı olurmusnuz havalar nasıl gerekli giysilerim var bimek istediğim kar buz vesaire varmı hava durumuna gçre...
  4. H

selam yaz için bir gurup oluşturmak istiyorum....

selam iki teker dostları uzun bir arayıştan sonra hyusong gv 250 alıp aranıza katılma şansını yakaladım şimdi yaz gelince güzel geziler yapablceymiz bir gurup oluşturmak istiyorum ben antakya hataydayım burası veya çevrede birlikte sorunsuz trafik kurallarna uyarak geziler yapabileceyim...
  5. H

bu konuda ciddi bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum

uzun zamandır choper tarzı bir motor almak istiyorum umarım yakın bir zamada alacam ama karardsızım sizce drag star 650 mi suzuki maruder 800 mü honda shadow mu yoksa kawasaki vn 800 mü yardım ve fikirleriniz için şimdiden teşekürler
  6. H

virago250mi gv250mi

selam arkadaşlar hysong gv 250 2004 ile 2007 model ve virago250 1993 ile1998 modeller yaklaşık aynı fiyatlarda hangisini almak daha doğru olur teşekkürler
  7. H

hysong gv 250 nasıl bir motordur bana sorun yaşatırmı?

Selam arkadaşlar hysong gv 250 nasıl bir motor alırsam sorun yaşarmıyım? ve antakya hatayda bu motoru kulanan arkadaş varsa motoru yakından görüp arkadaşında fikrini almak isterim şimdiden yardı ve vercyniz fikirler için teşekkür ve kazasız günler

Yeni mesajlar