Arama sonuçlarınız

1. profi66

Hard enduro tercihiniz ne yönde olurdu?neden?

"Siz bir hard enduro makine alacaksınız ve karşınızda yalnızca bu modeller var, hangisini tercih edersiniz? neden?" Aşağıda yer alan tabloda yer alan modeller fizibilite çalışması amacıyla ilginize sunulmuştur. Bu sezon ithali düşünülen modeller arasından siz alacak olsaydınız hangisini...
  2. profi66

2007 CAGİVA Raptor125

Dostlar 650cc den sonra bır de 125 cc olanı derledım, hep beraber ınceleyelım. Tabiiki bu 650cc Motor: 124.60 ccm – Tek Silindir – İki Zamanlı - CDI Sıkıştırma Oranı: 7.4:1 Yakıt Sistemi: Karbüratör - Dell’Orto´ PHBH 28 BD Çalıştırma: Elektricli Marş Soğutma Sistemi: Sıvı Akışgan...
  3. profi66

2007 CAGİVA Raptor650

Naked (Çıplak) Motosiklet katagorisinin güçlü isimlerinden İtalyan CAGİVA Raptor650 artık Türkiyede Raptor 650 de Suzuki tarafından geliştirilen, SDTV (Suzuki Dual Throttle Valve) dijital enjeksiyonlu ve PAIR (Pulsed secondary air injection) motor kullanılmakta. Motor: 645.00 ccm -...
  4. profi66

Kartepe'den İznik'e asfalta dokunmadan

TEKMİLİ BİRDEN 6 BÖLÜM. 1.BÖLÜM: Sabah saat 07.30 suzi ve ben harekete hazırız, metin hocamla kurduğumuz telefon bağlantısı sonucunda biraz oyalanmak zorunda kaldığımızı öğreniyoruz ve fırsattan istifade yola çıkmadan bir kare sabitliyelim şöyle baş köşeye diyoruz. saat 08,00 gibi çağlayan BP...
  5. profi66

14.07.2006 Istanbul'dan Yenice'ye

Arkadaşlar geleneksel ENDUROCLUB şenliklerinin 6. sına katılmak üzere cuma akşamı 21.15 feribotu ile Yenikapı'dan Bandırmaya hareket ediyoruz. http://www.enduroclub.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=764#10397 bize katılmak isteyecekler için bilet konusunda acele etmelerini tavsiye...
  6. profi66

DR800 arka dişli değişimi

az da olsa aşınmış bulunan arka zincir dişlimi değiştirmek istiyordum, nede olsa hem ağır men de kuvvetli bir makina üztelik bir de arazide kullanınca arka dişli oldukça önem arzediyor. araştırmalarım sırasında, orjinalin 47 diş olduğunu gördüm, piyasada 42, 47 ve 48 olmak üzere üç ayrı boy...
  7. profi66

02.07.2006 delmece yaylası yalova gezimiz

aktörler profi/mehmet/dr800 gece/oğuz/dr800 vetmemo/mehmet/zealsun200 korbala/cumhur/f650 ruler/baturay/f650 titytwister/atilla/f650 öncelikle belirtmek isterim ki umduğumuzu çok fazla bulamamış olsak da (zira toprak yolu tamamen asfaltlamışlar ve asfalt üstü de yoğun bir şekilde mıcır kaplı...
  8. profi66

Dr 800 Ile Yeniden

Bundan en az üç yıl kadar önceydi (görüyormusunuz tarihi bile net hatırlayamıyorum!) DR800'ümün 5.vites problemi vardı(daha doğrusu 5.vites yoktu) ve artık bu problemi çözmeye kararvermiştim. Motor tamamen dağılacaktı bu işlem için, e öyleyse hazır dağıtılmışken motor da sıfırlanabilir diye...
  9. profi66

PIAGIO HEXAGON 180 LXT

1998 MODEL 18000 KM METALIK GRI MOTOR VE PLASTIK AKSAM ELDEN GECMIS VE BOYANMIS. IKI TEKERLI ITALYAN KADILLAC AZ MASRAFLI, KELEPIR FIYATINA:2000 YTL +90 212 2740043 [email protected] ****************************************** - Bu Uyarı Mesajı Moderator tarafindan düzenlenmiştir. - Mesaj...
  10. profi66

2002 SUZUKI GS500 YEDEK PARÇA

arkadaşlar amerikadan ithal, gs500 ateşleme beyini (tcı unıt),voltaj regulatörü(konjektör), arka amortisör, marş rölesi, gaz kütüğü(mükemmel kalite gaz telleri üzerinde), komple ana elektrik tesisatı ihtiyacınız varsa bana mail adresimden ulaşabilirsiniz, elektronik parçalar montajlı olarak...
  11. profi66

1999 YAMAHA DRAGSTAR 650 SPORT [b]SATILDI[/b]

13600KM FULL BAKIMLI, KUSURSUZ, SİSYBAR + DERİ ÇANTALAR YURTDIŞI İKAMETİ NEDENİYLE SATILIKTIR. SATILDI irtibat tel:532 6776526 / 212 2740043 [email protected] Mehmet PANK SATILDI ****************************************** - Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir. - Bu...
  12. profi66

34 ZG 6055 METALİK GRİ HONDA ACTIVA

2005 MODEL METALİK GRİ HONDA ACTIVA KILITLI APARTMAN OTOPARKINDAN ÇALINMIŞTIR BELİRGİN ÖZELLİK: SHAD ÇANTA APARATI MEVCUTTUR GÖVDE ETRAFI SİYAH ABS KORUMA TAMPONLUDUR. ****************************************** - Bu Uyarı Mesajı Moderator tarafindan düzenlenmiştir. - Mesaj yazarken büyük...
  13. profi66

TANIŞALIM PROFİ66

selam aranıza yeni katılıyorum ancak uzun yıllar öncesinden beri aktif olarak motor kullanıyorum. ilk motorum 1992'de 1992 model bir jawa laser'di ogünden bugüne irili ufaklı birçok marka ve modelde motor kullandım şu anda bindiğim motorlar gsxr750 ve tt600 e ayrıca arazide kullandığım bir de...