Arama sonuçlarınız

1. LP76

Deri mont bakimi hakkinda yardim

Arkadaslar merhaba, 2 yildir kullandigim hudson robocop deri montumun cep kenarlari vb. yerlerden dikisleri atmis durumda. Avrupa yakasinda bildiginiz bu tarz tamirleri yapan yerler varsa cok sevinirim.
  2. LP76

Muayene öncesi trafik cezalarının yapılandırılması

Arkadaşlar, 2 ay sonra motorumun muayenesi doluyor tabi öncesinde ödenmesi gereken trafik cezalarım bulunuyor. Yeni af kapsamından yapılandırmayı düşünüyorum (toplam faizi dahil 1.650 tl) Bu konuda daha önce vergi dairesine başvuran ve yapılandırabilen var mı?
  3. LP76

Hem suçlu hem güçlü olmak :)

Arkadaşlar bugün biraz acelem vardı her zaman ki gibi full koruma giyip yola çıktım. Otobanda olduğum için malum diğer araçlar sıkıştırmasın diye orta şeritte belli bir hızda gidiyorum spor marka bir araç arkama yapışıp kornaya basınca bende elimi kaldırıp sol yoldan gitmesi için işaret yaptım...
  4. LP76

Acaba sinyallerimiz yeterli mi?

Arkadaslar öncelikle herkese iyi pazarlar. Bu sabah motorumla turlarken aklıma arkada trafikte seyreden diğer araçların dönüş için yaktığımız sinyal ikaz aydınlatmalarını boyut olarak görselde küçük olmalarından dolayı göremediklerine dair bir konu takıldı aklıma. Teknik ve görsel acıdan...
  5. LP76

Yaz geldi castrol power1 4T 10 40'a devam mı?

Arkadaşlar havaların ısındığı şu günlerde ve yaz boyunca castrol 4t 10 40'ı kullanmaya devam etsem motorda herhangi bir arıza, performans kaybı vb.. yol açar mı?
  6. LP76

Lastik ebatları konusunda lütfen yardım

Arkadaşlar benim 2 sorum var; 1-Orjinal lastik ebatları ön 2.50-18 ve arka 2.75-18 daha önce ybr için ön 2.75-18 ve arka 90.90-18 uygulandığını duydum ancak benim motorum asya 150 acaba uyum sorunu yaratır mı? (jantlar çelik bu arada ama üstünde iç lastikli orjinal lastikleri mevcut)...
  7. LP76

Tüm motosiklet tutkunlarına selamlar

Bende aranıza yeni katıldım.İstanbul'da yaşıyorum adım bülent henüz 4 ay önce 150 cc'lik vitesli bir motorla başladım ve şu anda 4000 km'yi devirdim.Bilgi ve paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler :)