Arama sonuçlarınız

1. Görkem_1

Antalya Muratpaşaya yakın motorsiklet ustası ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-cok-aciill-yeni-kasa-kazasiz-fuul-plusfuul-pazarlik-icin-aramayin-139749338/detay Arkadaşlar ilandaki motora bakmak icin gidicem.Satıcı araba galerisi.Motoru sağa sola götüremeyiz ama bi usta alıp motorun olduğu yere getirebiliriz istersen...
  2. Görkem_1

Yamaha r1 = ses ?

Bu iki oluyo, foruma böyle ufak şeyler icin konu acarak kalabalık yapıyorum.Tekrar kusuruma bakmayın... Altın elbiseli adamı takip edenler bilir r1 in Türkiyede tutmadığını ve sebebininde sesi olduğunu söylemişti.Virajda gaz acabilmek icin silindirler eş zamanlı ateşleme yapmıyomuş ve bunun...
  3. Görkem_1

Büyük motorsiklet, fan acma muhabbetti ?

Arkadaşlar cahilliğimi mazur görün.Öyle zırt pırt konu acıp soru soran tiplerden değilim.Zaten forumda bi tek GT 250 R konusunda aktifim az cok... Hyo'mu yeni sattım, %90 600 rr alıcam. Şu sürekli söylenen fan acma işi nedir ? Fan sürekli acıkmı kalıyo yoksa motor şehir ici dur kalklarda vs...
  4. Görkem_1

Satılık Mohawk

Ebaydan gelme, kırmızı renk mowahk satılıktır arkadaşlar. Fiyat 30 tl. İletişim 0 553 441 33 87 . http://www.helmet-mohawk.com/product_images/c/256/Red-Helmet-Mohawk__57242_zoom.gif
  5. Görkem_1

Akü konusu ?

Gt 250 r motorum var, bilerek buraya actım, daha cok kişi görür diye. 2008 Model motorum, 4 yıl bayide yatmış, şuanda 2 bin km de. Akü yavaş yavaş bitti galiba, 1600 km ye kadar bi problem yoktu, sonra korna kısık sesle calmaya başladı, şimdi ise az önce marşı zar zor bastı(marş basarken...
  6. Görkem_1

Adrenalin Hormonu

Adrenalin (Epinefrin) Böbreküstü bezlerinin iç kısımları tarafından öz bölgede salgılanan bir hormondur. Doğada bu hormonun görevi, organizmayı acil harekete hazırlamaktır. Etkisini, nabzın atışı, kanın iç organlar ve deriden kaslara sevk edilmesi, karaciğerdeki glikojenin glikoza değişmesi ve...
  7. Görkem_1

Yüksek cc'li 2.el motor alımında riski en aza indirme.

Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere, motorların fiyat aralığı artcıkca, parca fiyatlarıda artar, tamir masraflarıda. Şöyle söyliyim 125-150 cc 2-2,5 bin tl aralığında motor aldık, en kötü motor kitledi elimizde kaldı, işcilikti parcasıydı toplam 500-1000 tl arası bi masrafla kurtulur yola devam...
  8. Görkem_1

Yunusluk Hayalim :)

6. sınıftan beri en büyük hayalim. Hatta liseye başladığımda hayatımda uzun vadede 3 hedefim vardı ; 1_)Yunus olmak 2_)Boy gelişimim tamamlandığında Fitness'a başlayıp iyi bi vücut yapmak 3_)Gt 250 r almak (bu ne öyle ya demeyin, 8-10 kere rüyamda kendimi sürerken gördüm, o zamanlar bu işe...

Yeni mesajlar