Arama sonuçlarınız

1. H

Kazasız Temiz ve Bol Aksesuarlı Yamaha XVS 1300 Midnight Star

Motorumun tüm bakımları eksiksiz ve zamanında yapılmıştır. Birazda olsa pazarlık payı vardır. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-uzun-yolda-kullanilmis-bol-aksesuarli-ozel-renk-447661981/detay/
  2. H

Satılık 6 İleri Vitesli Hyosung Gv 650

Motosikletimin her bakimi zamaninda yapilmistir. Diger Gv 650'lere gore daha performanslidir. Motorumda ekstra olarak;El yapimi egzoslar (Farki sesi ve performansi)Paslanmaz koruma demirleri, ozel yapim. Orjinal aksesuar olarak satilan koruma demirlerine gore gerek saglamligi gerekse gorselligi...
  3. H

27 Haziranda Ayvalika Gitmeyi Planliyorum

Evet arkadaslar, verdigim tarihte istanbul ayvalik arasinda yolculuk yapmayi planliyorum. Gelmek isteyenler buradan veya 0530 3641697 numarali telefondan bana ulasabilirler. Ismim Olgay.
  4. H

Hyosung Gv650'de Koruma Demiri Varmı

Hyosung gv 650 motorsiklerde 2006 2007 2008 modellerde falan sağ ve sol tarafta koruma demirleri varmı? Yoksa alan kişininmi taktırması lazım? Baze gv650'lerde görüyorum koruma demiri bazılarında görmüyorum. Bu yüzden sordum.
  5. H

Bu Üç Motordan Hangisini Almalıyım?

Elimde ekipmanlarla birlikte verebileceğim 13.000 Lira var. Hyosung gv650, Yamaha Drag Star 600'lük ve Honda Shadow 600'lük bu üç motordan birisini almak istiyorum. Hyosung'a içim gidiyor hem tipi hemde gücü yüzünden fakat yamaha ve hondanın adları yeter diye düşünüyorum. Sizce yanlışmı...

Yeni mesajlar