Arama sonuçlarınız

1. blueway2

Motoru satmalı mı Binmeye devam mı etmeli

Elinizdeki motorla mutluysanız devam edin. Değiştirmek ve zarar etmek zorunda değilsiniz. CC büyütmek sanki zorunlu bişeymiş gibi lanse edilsede,İmkan olsa bile büyütmek zorunda değilsiniz elinizdeki size hitap edip yetiyorsa.
  2. blueway2

KOVE 800 X

https://hizliresim.com/9x1kr78
  3. blueway2

2026 Honda Transalp XL750 E-Clutch

Transalp'in alt devirleri boş.motor gücünü yüksek devirde veriyor.Nc'nin alt devirlerini seviyorsanız,vstrom 800 ü tercih edin,ben transalp'in sürüş dinamiklerini sevmedim.
  4. blueway2

Alemin paşası Suzuki Inazuma

İnazuma güzel motordur,konforludur,kalitelidir sorunsuz ve uzun ömürlüdür. Lakin bir aslan değildir.Dolayısıyla gazı açmadan kullanmak gerekir.Yorulmadan ve sizi yormadan gittiği 100-105 km tatlı konforlu hızıdır ve bu hızlarda 3.5 lt ortalaması vardır.Gazı açsanızda çok gitmez ama yakıtı içer...
  5. blueway2

Honda NX500 izlenimlerim

Transalp'te aynı vaziyette
  6. blueway2

Yamaha tracer 7 2024 Debriyaj ayırmama

Ayrıca Tracer700 uzun yolda depo kısmındanda ciddi titreşim vibrasyon veriyor.Yoruyor insanı. Sele öne meyilli arkaya gittikçe öne geliyorsun selede.Uzun yol'a uygun bir model değil.
  7. blueway2

TRK 702X alacağım — Yardım

Vstrom 650’de nedense çok çirkin. Tracer700 alabilirsin o yakışıklı.
  8. blueway2

Triumph Markası Hakkında Fikirleriniz Neler

Keyif için tabiki tiger. Transalp in hiçbir numarası yok,her açıdan vasat.Alt devirler çok ölü.
  9. blueway2

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

Tracer daha fazla yakmıyormuydu?
  10. blueway2

Motoru en hızlı nasıl satarım?

Arkadaşım Transalp750 yi bile uygun fiyata koyduğu halde 6 ayda zor satabildi.Alışveriş takasla dönüyor artık.
  11. blueway2

motosikletle bir günde kaç km yapılabilir

Erzurum Tortum şelalesinde Afyon'a sürüş 1300 km.
  12. blueway2

Transalp 750 mi Tiger 900 Rally Pro mu?

Transalp için O kadar para vermenize gerek yok. 1-2 yaşında sıfır ayarında ve aksesuarlı motorları 550 ye çok rahat alabilirsiniz. Sıfır ve 2. Elinde ciddi fiyat farkı var ve gayette yavaş gidiyor.
  13. blueway2

Transalp750 mi? Tenere 700 mü? Taureg 660 mı ?

Yok Nc750 Transalp'i baya denedim ama zaten orta sınıftaysanız,ciddi farklı gelmiyor. Ama 250'likten geçecekseniz deli fişek.
  14. blueway2

Transalp 750 mi Tiger 900 Rally Pro mu?

Duygu ise Tiger900, Mantık ise Transalp.
  15. blueway2

Yeni motorum Inazuma | Çanakkale - İstanbul yolculuğum

Hayırlı olsun. 40.000 km kullandım İnazumayı. Virajı konforu kalitesi on numaradır. Çok rüzgar alır,gazı açıncada çok yakar. 100-105 ideal hızıyla 3.5 lt tüketimle dünyayı gezebilirsin.
  16. blueway2

Bmw F650GS vs Honda NC 750X

65.000 km Nc750x dct kullandım. Sonuna kadar tavsiye ederim.Sanılan gibi ilk büyük motorumda değildi. Uzun yol,şehir içi,kamplı turlar,amanos dağları, (arazi dışında)heryere gittim. Hem küçük cc'lerle hemde büyük cc'lerle turlarada gittim.Hepsinede ayak uydurabilen ve bunuda minimum işletme...
  17. blueway2

Formula x plastik tamir solusyonu

titocar'ın benzer ürünüde kaliteli ve fiyatıda uygun.
  18. blueway2

Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz?

Hayırlı olsun,alım satım, hepside iyi denk gelmiş süper.
  19. blueway2

Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz?

En son motorumu 5 sene önce değiştirmiştim.64.000 km'ye geldim. GS imkanı olmazsa, Dahada değiştirmeye niyetim yok.
  20. blueway2

Kış Ekipman Önerisi

Kışlık eldiven yeterli gelmiyor.Mutlaka elcik ısıtmada taktırın 4 kademeli üniversal ürünler tam fiyat performans ürünleri.Maliyeti düşük verimi fazla.

Yeni mesajlar