Arama sonuçlarınız

1. Frank Lucas

Sigaraya gene zam geliyor beyler bayanlar

Devlet bütün sigara çeşitlerine 60 kr hastalık zammı getirecekmiş,bu zam ile 3 milyar lira toplamayı hedefleyen devlet bu paraları sigaradan hastalığa yakalanmış insanarın tedavisinde kullanıcaklarmış.Sanki memleket duman altı herkes sigaradan ölüyor. Benim düşünceme göre,daha saçma birşey...
  2. Frank Lucas

yavaştan kışa hazırlık,elleri ilgilendirir :)

beyler kış yavaştan yaklaşıyor,bilindiği üzere motorla giderken en çok üşüyen yer ellerimiz,kalitei eldivenler 300 lira civarında yüzüyor,en mantıklısı elcik koruma,çoğu kurye motorlarında gördüğümüz elcik korumlara çok işe yarıyor ama çok çirkinler,bizim memlekete en kötülerini getiriyorlar...
  3. Frank Lucas

Harley Davidson polis motoru

Dün bakırköyde dolaşırken bi harey gördüm,trafik polisi motoruymuş sahibini aradım ama bulamadım,benim gördüğüm ilk harleyli polis :) olucaksa böyle yunus olsun :)
  4. Frank Lucas

olm bak git;çocuğun kafasına 12 dikiş atılmış, röportajlı

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/76895/oglum-bak-git-videosundaki-cocukla-roportaj ondan sonra ben ! çocuk gerizekalı kalmış :) ama hak etti bence :)
  5. Frank Lucas

Arkadaşımın fotoğraf yarışmasına destek lütfen

Herkese iyi akşamlar,bir arkadaşım bugün bir yarışmaya katıldığını söyledi onun için ilk burası aklıma geldi. http://baakbakrc.artistswanted.org/atts2012 bu linkte sağ üstte collect me denen yere 1 kere tıklamanız yeterli,oy verenlere vermeyenlere teşekkür ederim :rendeer:
  6. Frank Lucas

Er6-f almak üzereyiz nelere dikkat etmek gerekir ?

herkese merhaba, Eniştemin kardeşi er6-f almak istiyor fakat 2. el alırken bu motorun nelerine dikkat etmek gerekir bu konu hakkında bilgimiz yok,mümkünse er6 f kullanıcıları bu motorun kronik problemleri,çabuk paslanan yerleri,kısacası dikkat edilmesi gereken yerleri hakkında bilgisi olanlardan...
  7. Frank Lucas

Titreme problemi(scooter)

herkese merhaba, bende 2007 model cygnus rs scooter var 14,000 kmde, birkaç ay önce servisde ön diski yamulduktan sonra peltek diskle buzamana kadar kullandım.disk peltek olunca haliyle motor titriyor, artık titreşime dayanamayıp,bugün yeni disk aldım,taktım şimdi sonuç şöyle, ilk 20km hız ile...
  8. Frank Lucas

Yol kesip akıl vermeye başladık.

Biraz önce arkadaşımı evine bırakırken cennet mah.den geçiyordum.Bir sucu minübüsü sellektör yaptı,ben birşey yapmadımm.Birkaç kere daha sellektör yaptıktan sonra uzunları açık bırakarak üzerime doğru gelmeye başladı.Öküzdür dedim heralde korkutmaya çalışıyor,ama baktım adam minübüsün içinden...
  9. Frank Lucas

Türkcell araç takip sistemi

Herkese merhaba,yeni motor aldıktan sonra çalınma korkusu aldı başını gidiyor,motosiklete kasko yaptıralım dedik çoğu firma motorlar çok çalındığı için kasko yapmıyormuş,yapanlarda motorun yarıparasını veriyormuş.Bu sebepten dolayı araç takip sistemine başvuralım dedik .Öncelikle motorunda araç...

Yeni mesajlar