Arama sonuçlarınız

1. oqulcnn

Şamadıra Arızası sonucu yolda kaldım :)

herkeze günaydın arkadaşlar birazdan şamandıra almaya gidicem bunu kendim takabilirmiyim bilgisi olan paylaşabilirmi ?
  2. oqulcnn

Çinden uzak durucaksın!! Yardımınıza ihtiyacım var

arkadaşlar hepinize selam olsun öncelikle ben artık tamirciye gitmekten bıktım bununla ugraşıcak ne nakitim ne vakitim var motorumda ince tiss sesinde bir ses geliyor beni çok rahatsız ediyor acaba ne gibi sorunla karşılaşacagım ileride yağını her 700 km bir degiştiriyorum motorum daha 4670 km...
  3. oqulcnn

ACİL MOTOR YAĞI YARDIM !!!

arkadaşlar motoruma 2.5 ay önce yağ koydum yaklaşık 700km yaptım motorcum geçenlerde dediki ya 1000km de bir ya ayda bir degişitiriceksin ama 2.5 ay oldu motora bi zarar vermişmiyim çok kafamı kurcalıyor bu soru bn bide devirsiz kullanıyorum motorumu kendi kendime diyorum kesin bi zarar gördüü...
  4. oqulcnn

İZMİRDEKİ ARKADAŞLAR ARADIGIM MOTORU BULDUM ACİL KENDİ MOTORUMU SATMAM LAZIM

ACİLİYET 1 TL BİTİRİCEM CUP PARASI http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ramzey-ramzey-xf-125-tertemiz-68525788/detay/
  5. oqulcnn

Egzoz Susturucunu Kendim nasıl neyle sökerim!!

çok merak ettigim bi konu
  6. oqulcnn

Motoru Yere Nasıl Basarım !!!

ramzey xf 125 cc motorum var yere basmak istiyorum gerekli işlem nedir sonra eski haline nası getiririm yardım!! uzun yolda bi sıkıntı meydana gelirmi 2 kişi bindigimde rahatsızlık olurmu titreşim yaparmıı cvp bkliyorm :)
  7. oqulcnn

125 Cc yi 150 cc ye çevirme YARDIM!!!

öncelikle herkeze selam olsun 125 cc ybr tarzı motorum var hafta sonları otobana çıktıgım için performansı düşük kalıyor maddi imkanımda model yükseltmeye uygun degil acaba 150cc ye çevire bilirmiyim çevirirsem yapmam gerekenler nelerin degişmesi lazım olduki bi şekilde degiştirdim piston...

Yeni mesajlar