Arama sonuçlarınız

1. apranax77

Kaynak makinası ile araca akü takviyesi

Arkadaşlar, 3-4 aydır yatan tata telkoline aracımın aküsü bitmiş. Aldığım duyumlar doğrultusunda kaynak makinesi ile takviye yapmayı denedik, akabinde 3-4 adet sigortası attı ve çalışmadı. Sonraki gün sigortaları değiştikten sonra farklı bir araç ile takviye denedik. Dakikalarca marşa basmama...
  2. apranax77

Servisler!!!

Öncelikle tüm MT ailesine iyi akşamlar diliyorum..Gelelim konuma. Cumartesi günü 8-9aydır özlemle ve hasret ile beklediğim motorumu almaya gittim. Başlangıç motoru olarak kuba xr 125 siparişi verdim. Konuşmamızda pazartesi günü, motoru almaya gidicektim. Saat 15.00da servise veririz 17.00da...
  3. apranax77

Yamaha XR 125 PLUS

evet arkadaşlar kübanın beklenen motoru sonunda çıkmış duyduğum kadarı ile ybr 125 üretim fabrikasında üretime başlamış sizinde bu motor hakkında bildiklerinizi duyduklarınızı burada paylaşmanızı isterim.
  4. apranax77

Kuba Kuba KB150-9 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bu model hakkında ayrıntılı bilgi için www.kubamotor.com websitesini ziyaret ediniz. Yetkili Satıcılar ve Fiyat Bilgisi için Tıklayın
  5. apranax77

Kuba KB150-9

Arkadaşlar dikkatimi çektide bu motor hakkında forumda hiçbir bilgi yok araştırdığım kadarı ile motora güzel diyorlar çekişi yakıtı fena deil diyorlar ama sizinde görüşünüzü almak istiyorum. Şuan kafamdaki motor bu fiyat bakımından da bana uygun alınabilecek bir motor mu sizce ?
  6. apranax77

Herkeze selamlar

arkadaşlar bu siteyi + forumu yeni gördüm ve kayıt oldum daha motor almadım ama kübanın KB150-9 almayı düşünüyorum ama ne yazıkki forumda hiç bahsedilmiyor bile bu motor hakkında bir bilgisi tecrübesi olanlar lütfen benimle paylaşabilirlermi.

Yeni mesajlar