Arama sonuçlarınız

1. Gladyatör64

Bıçaklandım

Merhaba arkadaşlar sabah motorsikletle okula giderken bir grup cingen motorumu durdurup bana bıçaklı saldırı yaptılar diz kapağımdan bıçaklandım hastahaneye gittim tek başıma dikiş felan atıldı şimdi çok acıyor diz kapağımdan dolayı rahat değilim ben napmalıyım
  2. Gladyatör64

ÇelikMotor XGJ100-7 Yedek Parça

Arkadaşlar ÇelikMotor XGJ100-7 bu motorun yedek parçalarını nerede bulacaz? tüm cup100 lerin yedek parçalarıyla aynımı taksak uyarmı? yedek parça satan biryer site felan biliyorsanız yazın lütfen.
  3. Gladyatör64

ÇelikMotor XGJ100-7 Hakkında Bilgi

Beyler bu motor hakkındaki düşünceleriniz nedir? (En fazla kaç basar, neylere dikkat etmek gerek vs.vs. tüm tavsiyelerinizi ve bilgilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum..) ÇelikMotor XGJ100-7 Özellikler: Motor Tipi:Tek Silindir - 4 Zamanlı Motor Soğutma:Hava Soğutmalı Motor Hacim:97 cc Maksimum...
  4. Gladyatör64

Modifiye için yardım..

Herkese Merhaba. Benim bir cup100'üm var. Markası: ''Çelik Motor XGJ100-7'' *Ben motoruma modifiye yapmak istiyorum egzozumun çok ses çıkarmasını istiyorum bunun için napacaz nereye gidecem egzozu nası abartı yapıyorlar deliyorlarmı napıyorlar bilgi verirmisiniz? ve birde; *Motoruma ne gibi...
  5. Gladyatör64

KMT ÇelikMotor Hakkında Bilgi

Selamün aleyküm Arkadaşlar.. bu 100lük motor hakkında artısı eksisi iyimi kötümü hız yaparmı vs. hakkında bilgiler verirmisiniz?
  6. Gladyatör64

Motorumun Hız İbresi Çalışmıyor Yardım Lütfenn

Sa arkadaşlar az önce motorumu yıkattım köpüklü yıkama heryeri yıkadı adam. Ancak hız ibrem çalışmıyor benzin ibresi ve devir ibresi çalışıyor fakat hız çalışmıyor napayım sizce?
  7. Gladyatör64

Bir sorunum vaar

Herkese merhabalar. Arkadaşlar benim bir motorum var. (Çelik Motor 100'lük) Motorumda stickerler vardı çelik yazan. Onları çıkarttım hepsini saç kurutma makinesiyle. Ama izler kaldı tutkalı kaldı toz alıyor hemen acil yardım lütfen çok kötü gözüküyor?
  8. Gladyatör64

Ehliyet almak için ?

Herkese merhabalar. Ben bir lise1 e giden bir öğrenciyim. Liseden tastiknamemi alsam. A2 A1 Veya B ehliyeti alabilirmiyim? Ehliyet için lise zorunlumu?
  9. Gladyatör64

Motordaki yazılar nasıl çıkarılır ?

Herkese merhaba. Motorumun Çamurluklarında ''Çelik'' yazıyor. Ben bu yazıyı sevmiyorum hiç. Bunu nasıl temiz bir şekilde çıkarabiliriz iz bırakmadan. ? Teşekkürler. Sağlıcakla kalın.
  10. Gladyatör64

Ah şu çizikleer

Öncelikle herkese iyi akşamlar. Benim kırmızı bir motorum var. (CUP 100) Çamurluklarında çizikler var. Herhalde motoru 2 ayak üstüne alırken duvara sürtünmüş büyük ihtimalle. Neyse arkadaşlar bu çiziği nasıl kapatabilirim çözümü nedir. Bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevaplasın. Teşekkürler...
  11. Gladyatör64

Modifiye için yardım...

Arkadaşlar bende , Çelik Motor XGJ100-7 var. (100 Cup) Modifiye yapmak istiyorum ne gibi modifiyeler önerirsiniz? Bilgisi olan yardım edebilirmi ben yeniyimde ?
  12. Gladyatör64

[Çelik Motor] Direksiyon SORUNU

Herkese öncelikle merhaba. Benim Çelik 100CUP adlı bir motorum var. Daha 2 gün önce aldık, ve bir sorunum var. sizle paylaşmak istedim bilgilerinizi esirgemeyin lütfen. Yolda giderken direksiyonum sağa-sola zor dönüyor olay bu. kazaya yol açabilir o yüzden korkuyorum Acaba ne yapmam gerek...

Yeni mesajlar