Arama sonuçlarınız

1. underu6767

jawa ön grenaj

herkese iyi aksamlar coğunuz bilir bazı javalarda ön grenaj oluyo çift farlı racing görunumlu ön camı var ve vides pedalının oraya kadar geliyo buyukluğu resim ekleyemedim bilmiyorum nasıl ekleniyor. bizim forumda biri foto paylaşmış ordan buldum...
  2. underu6767

motor patlayarak calışıyor

herkese iyi aksamlar arkadaşlar benim motor sonunda calıştı herşeyi tamam ama sadece tek sıkıntımız motor gaz verirnce patlıyo yani pat diye ses sıkıyo surekli oluyo sanki egzoz patlatyomuş gibi bunu nasıl cözebiliriz neden yapar sizce
  3. underu6767

motor calışmıyor

öncelikle herkese iyi aksamlar benim minsk 125 in alternatörun sargılarını değiştirdim ve 1 aya yakındır sağını solunu toplamakla uğrasıyorum ateşleme yapmıyordu bugun onuda halletdim cok guzel ateşleme yapıyor ama bır turlu calışmıyor bujiyi sokum sılındıre benzinde damlattım ama genede...
  4. underu6767

ateşleme sorunu

öncelikle herkese iyi geçeler arkadaşlar bende minsk 125e 97model motor var gecen gunlerde binerken statörun vıdaları gevşemış ve yerınden cıktı tabı cıkınca beyınden kabloları falan toplayıp komple soktu attı içindeki sargıları buldum hepsini değiştirdim kablolarıyla birlikde bağladım denedim...
  5. underu6767

ön catal değişimi

s.a. arkadaşlar ben coktandır üyeliğim vardı ama tanışmak fırsat olmadı. benim minsk 125 e motorum var bunun ön freni ne yaptıysam duzen tutmadı bunun öne disk fren takmayı dusunuyorum eski bir mz motor bulup onun ön duzeni komlpe buna geçirebilirmiyim bunun hakkında fikri olan varmı şimdiden...
  6. underu6767

Minsk 125 e rolanti sorunu

öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar bende minsk 125 e yeni kasa motor var bunun 2 -3 gun önce karbratörunu değiştirdim ama cekiş felan süper ama motorla duracağım zaman gaz kesince stop ediyo gibi oluyo gaz verince zor toparlıyo o anda yavaşlarken felan oluyo bu sorun birde motor cok titriyo...

Yeni mesajlar