Arama sonuçlarınız

1. DarkSeleCT93

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

eski klasik honda wave klonları olan cublarla geçti çocukluğum o yüzden o cubları çok seviyorum tekrar mondial falan satsa orijinal 100lük cub cgyi satar alırdım bende
  2. DarkSeleCT93

cub motorları bende çok seviyorum ama kalmadı artık cub motor getirmiyor firmalarda
  3. DarkSeleCT93

hayırlı olsun ismet abi ilk motorun falcon 100dü sanırım ona çok benziyor salvador vardı onu sattınmı
  4. DarkSeleCT93

Kim Demiş Japon Computer Efsanesi Bitti Diye!!!---- 0.9 Litre Tüketim

bitti bitti euro normları bitirdi malesef o güzel günler geride kaldı şimdi zengin oyuncakları geldi yerlerine😔
  5. DarkSeleCT93

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

aynı kafadayım hocam bendede cg var ama ben cbf ciyim😄 1774993081 şerefsiz suzuki bize niye getirmiyo bunları:)
  6. DarkSeleCT93

Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin hocam evet lifan emisolde değeri bilinmeyen çok güzel motorlardandı artık lifanda getirmiyor malesef ben özellikle tay 100 cubu çok severdim
  7. DarkSeleCT93

galiba öyle:)
  8. DarkSeleCT93

mesela ben uğraşıyorum çünkü scooter bel ağrısı yapıyor ve bozuk yola hiç gelemiyor o yüzden vitesli motor candır
  9. DarkSeleCT93

Dünya turu

param olsa goldwingden başka motor bakmazdım dünya turu için
  10. DarkSeleCT93

o motorların zevki bi başkaydı abi
  11. DarkSeleCT93

Ruhsatta 50cc gerçekte 125cc Vitesli Motor Önerisi

İsmet abi senin hayranınım :)
  12. DarkSeleCT93

kuryeler için öyle ama benim gibi küçük cc motosiklet sevenler için üzücü bir durum oldu cbf150 alıp restore etme fikri mantıklı geliyor yeni cb125flerde cbf 150 tadı yoktur bence
  13. DarkSeleCT93

malezyada vietnamda mükemmel commuter motorlar satıyor hem honda hemde yamaha bizede çin malları kalıyor gözünü seveyim onların ben😄😊
  14. DarkSeleCT93

kuba kb50 önerebilirim o zaman düşünürsen onlardada cg motoru var 150ye yükseltirsin binersin
  15. DarkSeleCT93

al bi mondial cg devam 150lik yap 16 38 dişli tak mis gibi ömürlük kullan bakkalda bile parçası var 1970den beri değişmiyor motosiklet😃
  16. DarkSeleCT93

ybr cbf crypton innova gibi motorlar neden gelmiyor artık çinlilerde olmasa motora binemeyecek artık maddi durumu iyi olmayanlar
  17. DarkSeleCT93

Hep de scooterleri gömmeyelim...

Scooterları Allah bildiği gibi yapsın 😄scooter sevdası yüzünden yamaha ve honda eski güzelim commuterleri getirmiyor
  18. DarkSeleCT93

Ülkemizde'ki Commuter Açığını Japonların Kapatmaması

çok özledim eski motorları scooter sevmiyorum cub ve commuterlere hayranım keşke gençlik efsanesi ybr cbf cyrpton ve innova gibi motorları tekrar getirseler bu scooterlar yüzünden güzelim motorları getirmiyorlar
  19. DarkSeleCT93

Honda Honda Spacy Alpha Kullanıcıları/ Bilgi Paylaşım Başlığı

YouTubeda ruhi ustanın videosunda gördüm 80 90 diyodu sanırım evet
  20. DarkSeleCT93

Honda Honda Spacy Alpha Kullanıcıları/ Bilgi Paylaşım Başlığı

ben YouTubeda gördüm 750 ml yazıyorlar bide 15bin 20 bin kmde bir diferansiyel yağı değişmesi gerekiyormuş

Yeni mesajlar