Arama sonuçlarınız

1. C

Honda today altın kaplamalı mı?

Arkadaşlar 2006 modeli 6bine satan bile gordum. Alt tarafı 50cc lik motor. Icinde kristal elmas falan mi var neden böyle pahali bu motor. Az önce motor tamircisinde gördüm sordum 3bin dedi 2006 modele. Çok hoşuma gitti meret tam benlik ama fiyatları 3000den açılıyor işte. Ben ne hiz yaparım...
  2. C

Şu soruya bir açıklama getirelim mi?

Arkadaşlar almayı düşündüğüm motorların forumdaki konularını inceledim de. Konular resmen ikiye ayrılmış. Bi kısım kullanıcılar motorun döküldüğünü sanayiden çıkmadığını kazık üstüne kazık yediğini yazıyor Diğer kısım ise motorunun gül gibi olduğunu, bakımını yaptırmazsan tabi bozulacağını vs...
  3. C

Satın alma işlemleri nasıl oluyor?

Arkadaşlar bu acemi soru için kusura bakmayın. Diyelim 2.el motor beğendim bir ilan sitesinde. Motor istanbulda ben izmirde. Satın alma işlemi nasıl yürür? Motoru kim getirir? İlla bulunduğumuz şehirden mi motor almalıyız.
  4. C

Bu motor uzun yola gider mi?

Arkadaslar bi motor almak istiyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-lifan-sok-fiyata-sifir-motor-plus-hediyeleri-cebi-den-k.kartina-9-taksitl-332545637/detay Bunu gördüm sitede. Bu ve benzeri 150lik modeller uzak yola gidebilir mi? Uzak yoldan kastim manisa-ordu. Mesafe...
  5. C

Cbr125r tahliye hortumundan benzin akıtması

Baktım bugün açtım drenajı ince küçük siyah hortumdan benzin aktığını gördüm. Bunun sebebi nedir acaba vidalarda gevşeme mi yoksa karbiratördeki bi sorun mu? Marşa bastığım an şırıl şırıl benzin akıyor Ek olarak akan benzin biraz pis gibi geldi yer simsiyah oldu ---------- Mesajlar...
  6. C

Marşa basınca yandan birşey akıyor

Merhaba arkadaşlar motor 3 aydır yatıyodu aküyü değilştirdim bugün Motoru çalıştırdım marşa bastım bir de ne göreyim motorun sol yandan birşey akıyor Benzin sanırım tam olarak bilmiyorum kokusu benzin gibi geldi bana ama yine de sizden yardım istiyorum arkadaşlar Nedir bunun sebebi acaba Motor...
  7. C

Aküden bir parça motosikletin içine düştü

Merhaba arkadaşlar Bugün aküyü çıkarırken akünün kutuplarında bulunan küçük metal bi parça motosikletin içine düştü. Yere baktım bulamadım zaten yere düşme sesi de gelmedi. Şimdi 2 sorum var: 1) bu minik metal sorun teşkil eder mi 2) bu minik metal parça akü için lazım bunu bulabilir miyim?
  8. C

Beyin mi yandı sigorta mı attı

Merhaba Motorumun aküsü bitmişti 1 ay önce çıkardım ve motora hiç ellemedim Akü odada durdu sürekli. Az önce motora taktım ama ilk artı kutbu sonra eksi kutbu takmışım. Bunu farkettikten sonra söktüm aküyü ilk eksi sonra artıyı taktım ve motoru çalıştırayım dedim ama motorda tık yok Sizce sorun...
  9. C

Selamlar..uzun yol istiyorum..

Selam arkadaşlar motor almaya karar verdim. Daha sürmeyi bilmiyorum kursuna gideceğim.5-6 ay sonra alacağım ve resimleri forumda paylaşacağım :) Pek anlamıyorum ama araştırdığım kadarıyla naked tipli bireye ihtiyacım var. 3-4 saat yol gitceğim zamanlar olacak. yaşım 18,kilom 70,boyum 1.75...

Yeni mesajlar