Arama sonuçlarınız

1. Byvukuat

En iyi başlangıc tavsiyesi. Pulsar ns200 VS Cfmoto150NK ?

Arkadaşlar herkese merhaba. Tıpkı sizlere olduğu gibi benim de üzerime büyük bir sorumluluk eklendi 18 yaşına yeni giren kuzenime motor almaya karar vermişler ve bilirkişi olarak da beni bellediler. Cocuk 190 boylarında 90 kilolarında tipik yarma :D İşin kötüsü bütçe kısıtlı maax 10.000...
  2. Byvukuat

K&N hava filtresi hakkında bilgi.

Merhaba arkadaşlar R25 için K&N hava filtresi takmak istiyorum stok egzoz da filtre takıldıktan sonra arabada olduğu gibi bariz bir ses farkı olur mu bu durumu daha öncesinde tecrube eden oldu mu? Güçte ne kadar farklılık olur hissedilir derecede fark edilirmi bilgilerinizi rica ediyorum...
  3. Byvukuat

R25 egzoz tavsiyesi.

Merhaba arkadaşlar yeni kasa mat siyah r25 aldım aslında egzoz olarak karbon akrep düşünüyordum ancak headers la berabar 7.000 lira civarlarına geliyor bence bu fiyatlar çok gereksiz. Önerebileceğiniz 2000 civarları belki biraz daha üstü olabilir egzoz tavsiyenizi alabilirmiyim. Temiz 2. el de...
  4. Byvukuat

Nc 750x mi tracer 700 mü ?

Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bu ikili arasında kaldım aklımı karıştıran tek şey tracer ın yakıt konusunda ocağıma incir ağacı dikmesi. 4-5 litreler kabul edilebilir benim için fazlasıysa israf diye düşünüyorum. Nc ilk favorim ama ağırlığı ve benzin kapağı beni çokça düşündürüyor , tracer...
  5. Byvukuat

yamaha yzfr250 meraklıları bilgi paylaşımı

arkadaşlar yamaha bu modeli sizce nekadar zamaan içinde türkiyeye getirir eminim benim gibi bi çok arkadaşımız haber bekliyordur varsa duyan bilen haberi olan paylaşabilirmi lutfen yenı kasa cbr 250 almadan gelse diyorum :)
  6. Byvukuat

Ninja 300 bilgi?

arkadaşlar önümüzdeki aylarda motor almayı planlıyorum esasında ninja 300 istiyorum ama pek bi bilgım yok bu motor hakkında nekadar yakar beni üzermi vs bilgi almak istiyorum yardım edebilicek kimseler varmı??
  7. Byvukuat

CBR 125R Yedek parça acill

arkadaşlar motorum sag tarafının ustune düştü ön fren yamuldu ve fren pedalı basamagı tutan döküm parça kırıldı bu parçaları nerden nekadarabulabilirim bilginiz varmı lütfen yardım edin acill
  8. Byvukuat

CBR 125R arıza acil

motorumda kısa bir sure once trafıkten sonra durdugumda ayaklıgımı indirdim motor stop ettı fakat ufak bır tıtreme fark ettım ve az da bır ses gelıyordu fan oldugunu zannedıyorum ve bu bugun de basıma geldı hava ruzgarlı hararet yapması olanaksız ve koskoca bır yaz bu fan sesını duymadım bu...
  9. Byvukuat

motoruma bakım yaptırmak istiyorum?

selam arkadaşar cbr 125r ıma komple bakım yaptırmak ıstıyorum aslında garantısı devam etmekte ama bayıye gıdıp bakım yaptıramadım kendı ımkanlarımla hallettım maddı sıkıntılardan dolayı istanbul mecidiyeköyde oturuyorum motoruma a dan z ye bakım yaptırabılıcek neresı var ve ortalama nekadar...
  10. Byvukuat

2012 honda cbr 125 r modifiye?

arkadaşlar 2012 kasa cbr 125 im var siyah renk nası biraz daha güç katabilirim ekleyebılıcek parcalar varmı birde kesikli jant şeridi vs bu tarz güzelleştircek modifiye parcalarını nerde bulabilirim istanbulda oturuyorum yardım ederseniz sevinirim
  11. Byvukuat

Hangisini tercih edersiniz? 2008-2009 YZF R125 yada 2011 en yeni kasa cbr 125 R

Arkadaşlar bu ikisinden birini alıcam fakat karar veremiyorum sizce en mantıklı seçim hangisi birde eski cbr 125 ler yuksek devirde titreme yapıyomuş yenısındede aynı sıkıntı varmıdır bılen varmı?
  12. Byvukuat

Hangisini tercih edersiniz? 2008-2009 YZF R125 yada 2011 en yeni kasa cbr 125 R

Arkadaşlar motor alıcam ve ilk motorum olacak bu yüzden sizlerin tecrübesinden yararlanmak istedim 2008-2009 YZF R125 yada 2011 en yeni kasa cbr 125 R istiyorum yamahanın görüntüsü daha çok hoşuma gitti ama teknik olarak hangisi can sıkmaz şimdiden hepinize teşekkür ederim ---------- Mesajlar...

Yeni mesajlar